- Konu Sahibi albatros23
-
İave ilaç alıyorun o herkesın tedavı ılaçı ayrı farklı oluyor,Peki ücret fiyatları nasıl ne kadar gidiyor tüp bebeğe bende tedavi görüyorum 3 yıldır tüp bebek yaptırmayı düşünüyorum ücret olarak bilgisi olan var mı
Gerçi bu yılbaşından sonra fiyatlar 100 bini bulur Allah yardımcımız olsun ben aşılama yaptırdım 15 bine yakın para gitti...Ben bahçecı fiyatı biliyorum , hekım kabulu 2800 tl , tüp bebek 53 bın tl ,
Aynen öyle hayırlısı olsun hakkımızdaİave ilaç alıyorun o herkesın tedavı ılaçı ayrı farklı oluyor,
Ben direkt tüp bebek yapdım garantı olsun ama negatıf cıkdı bende donmus embryob var , onu sadece teansfer edecem diye biraz ucua gelcek , ama evet zamn dıyolwr gelcek , ınshAllah hayırlısı olsunGerçi bu yılbaşından sonra fiyatlar 100 bini bulur Allah yardımcımız olsun ben aşılama yaptırdım 15 bine yakın para gitti...Rabbim bunlara muhtaç etmeden tez zamanda bizlere hayırlı evlatlar nasip eylesin amin
Hayırlısı olsun AminBen direkt tüp bebek yapdım garantı olsun ama negatıf cıkdı bende donmus embryob var , onu sadece teansfer edecem diye biraz ucua gelcek , ama evet zamn dıyolwr gelcek , ınshAllah hayırlısı olsun
Hekim kabul dediğiniz ön görüşme mi muayene mi muayene ise içeriği nedirBen bahçecı fiyatı biliyorum , hekım kabulu 2800 tl , tüp bebek 53 bın tl ,
Müayine olmadan ön görüşmeyee bedava ama doktor müayene edib bakcaksa 2800 ıdı zamdan önce , ulrtasonla bakmak falan işde müayıneHekim kabul dediğiniz ön görüşme mi muayene mi muayene ise içeriği nedir
Merhaba hiç çocuğunuz var mi benim de amh 0.60 yaş 34Yaş 33 amh bir yıl önce 0.79 çıkmıştı sonrasında bir daha baktırmadım
Şuan 49 günlük ikiz kızlarım var tüp bebekleMerhaba hiç çocuğunuz var mi benim de amh 0.60 yaş 34
Ya Allah analı babalı büyütsün ilk cocuklarinizbmjŞuan 49 günlük ikiz kızlarım var tüp bebekle
Evet hamd olsunYa Allah analı babalı büyütsün ilk cocuklarinizbmj
Merhaba ebru hoca ile gebe kaldınız mıMerhabalar bahceciye gidecekseniz Ebru hocayi tavsiye ederim Mehmet hoca cok yogun ilgilenemiyor gerektigi gibi tecrubeyle sabit ilk denemem negatig ikinci transfer icin Ebru hocayi tercih ettim.
Merhaba bende çift embryo istiyorum ama doktor riskli diyor çok korkuyorum. İkiz gebelik süreciniz nasıl geçti acabaŞuan 49 günlük ikiz kızlarım var tüp bebekle
Muayene olayı sadece ultrason muMüayine olmadan ön görüşmeyee bedava ama doktor müayene edib bakcaksa 2800 ıdı zamdan önce , ulrtasonla bakmak falan işde müayıne
EvetMuayene olayı sadece ultrason mu
Anladım tşk ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?