- 10 Kasım 2022
- 147
- 35
- 28
- Konu Sahibi albatros23
-
Merhaba bahçecinin ön görüşmesi ücretsiz gidip muayene olmanızı tavsiye ederim ben hem bahçeci hem Acıbadem Maslak hastanesi’ne gittim tercihim Acıbadem de Prof Yiğit Çakıroğlu oldu.Çok iyi bir insan ve hekimMerhabalar tüp bebek yaptırdım olumsuz oldu tekrar denemek istiyorum . Bahçeci ve acıbadem arasında kararsız kaldım . Hangisini tavsiye edersiniz . Mehmet reşit asaoğlu acıbademde de cem fıcıcıoğlu çipdem yayla abideyi buldum tavsiyelerinizi alabilirmiyim .
Ebru hoca nın ilgisi nasıldı ? Kadın doktorlara karşı biraz ön yargım var. Sanki daha az ilgileniyorlar gibi geliyor ya da umursamaz.Merhabalar bahceciye gidecekseniz Ebru hocayi tavsiye ederim Mehmet hoca cok yogun ilgilenemiyor gerektigi gibi tecrubeyle sabit ilk denemem negatig ikinci transfer icin Ebru hocayi tercih ettim.
Ön görüşme ücretsiz ama muayene olmak istersen ücret alıyorlarMerhaba bahçecinin ön görüşmesi ücretsiz gidip muayene olmanızı tavsiye ederim ben hem bahçeci hem Acıbadem Maslak hastanesi’ne gittim tercihim Acıbadem de Prof Yiğit Çakıroğlu oldu.Çok iyi bir insan ve hekim
Ebru hıca iyi ama erkek doktorlar daha ilgili bende eğer o cesaret ve parayı bulursam erkek doktorda denemek isterimEbru hoca nın ilgisi nasıldı ? Kadın doktorlara karşı biraz ön yargım var. Sanki daha az ilgileniyorlar gibi geliyor ya da umursamaz.
Ebru hocada benim negatif oldu ama nasip kısmet işi bu iş .Ebru hıca iyi ama erkek doktorlar daha ilgili bende eğer o cesaret ve parayı bulursam erkek doktorda denemek isterim
Bende aynı merkezler arasında kaldım acıbademde karar kılıp oraya başladıkMerhabalar tüp bebek yaptırdım olumsuz oldu tekrar denemek istiyorum . Bahçeci ve acıbadem arasında kararsız kaldım . Hangisini tavsiye edersiniz . Mehmet reşit asaoğlu acıbademde de cem fıcıcıoğlu çipdem yayla abideyi buldum tavsiyelerinizi alabilirmiyim .
Serdar koç metroport . 4. Demememde kendisiyle tanıştım. Serdar hoca ile ilk denemede ikizlere hamileyim hamd olsun. İlk muayesi ücretsiz bir görüşmenizi tavsiye ediyorumMerhabalar tüp bebek yaptırdım olumsuz oldu tekrar denemek istiyorum . Bahçeci ve acıbadem arasında kararsız kaldım . Hangisini tavsiye edersiniz . Mehmet reşit asaoğlu acıbademde de cem fıcıcıoğlu çipdem yayla abideyi buldum tavsiyelerinizi alabilirmiyim .
Ebru hoca benimde doktorum cok memnunuz. Olurda 2.cocuk niyetim olursa ki zor tabiMerhabalar bahceciye gidecekseniz Ebru hocayi tavsiye ederim Mehmet hoca cok yogun ilgilenemiyor gerektigi gibi tecrubeyle sabit ilk denemem negatig ikinci transfer icin Ebru hocayi tercih ettim.
Yaş 33 amh bir yıl önce 0.79 çıkmıştı sonrasında bir daha baktırmadımHarika allah tamamına erdirsin bakim ona sizin yaş kaç
Dr. Çağlar YazıcıoğluBizde acıbadem olucak buyuk ihtimal iyi hissedince kendimi hangi doktor orda
Ben bahçecı fiyatı biliyorum , hekım kabulu 2800 tl , tüp bebek 53 bın tl ,Peki ücret fiyatları nasıl ne kadar gidiyor tüp bebeğe bende tedavi görüyorum 3 yıldır tüp bebek yaptırmayı düşünüyorum ücret olarak bilgisi olan var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?