bahçeci umut tüp bebek merkezinde tedavi olanlar

Kızlar merhaba benimde bugün transferden sonra 9 gunum. Bende kaşık agrisindan baska bir belirti yok 5 gün embriyosu konuldu banada. Sizde ne tür belirtiler vardı birde sonuclariniz kac günde cikti
Kan testi yaptirsan bugun belli olur aslında sonucun ama doktor genelde 11.-13.gün yaptiriyor. Benim negatif oyüzden belirti yazamam.

bende umut tüp bebekte tedavi görüyorum doktorum ebru hanım çok memnunum ve sgklı süreçten yararlandım fiyat açısından da çok uygun oldu bizim için kesinlikle tavsiye ederim.

Ben de Cem beyin hastasiyim. Doktorum şahane fakat bugun yumurta toplama olacakti. Onceden arayip ücret getirin denmedi biz de atladik veznedeki bayanin tavri hic hoş değildi.
Ücreti almadan operasyona giremezmisim...
Once sen bir ara beni bilgilendir, bunun icin ücret alıyorsun , işin bu.
Ne olursa olsun kacan insanlar degiliz ki havuz yapılıyor hep buradayız.
Sonuc olarak karşılaştığımız tavır hic hoş degil.
Toparlayip veremesek opumuz yapılmayacakmıydı ????

Canım bence ilaçların etkisiyle hassas davranıyorsun hata merkezde değil sizde gibi duruyor çünkü ilk başta görüşme yaparken size evrak veriliyor bilgilendirme yapılıp imza alınıyor verilen evrakların hepsinde opu gunu para alındığı yazılı hiç okumadınız mı? Ve bu merkeze bi ücret ödendiğini zaten biliyorsunuz hadi diyelim size bilgilendirme yapılmamış ve evrak verilmemiş olsun hiç merak etmediniz mi bu para nezaman ödenecek diye sormadınız mı?
Merkez size sürekli hatırlatma yapamaz şu gün para ödenecek diye öyle yapsa daha rahatsız edici olur bence.
Ayrıca veznedeki bayanın ne suçu var o da emir kulu herşeyin bir prosedürü var ve o da uygulamak zorunda. Şimdi seni ücret almadan opuya soksa başkası da bunu talep edecek ve hastaları takip zorlaşacak o ödedi mi bu ödemedi mi diye. İnsanları ödeme için aramaları daha itici diye düşünüyorum.

canim nasil gidiyor gebeligin

Merhaba arkadaşlar
Bende umut tup bebeğe başladım. İlaç fiyatları 2 bin i bulur dediler. 1 kutu Klomen ve 3 kutu iğne. Ama ben eczaneye sordum Kliment 16 tl igenin kutu 60 küsür tl yani düz hesap 250 tl tutuyor hepsi. Nasıl oluyor da hastane 2000 tl diyor? Yoksa daha başka ilaçlar da var mı ??

valla genelde gonal f veriyolar onun kutusu 400 küsur.sadece ondan 3-4 kutu gidiyo.sonra çatlamayı önleyici iğne veriyolar o da baya pahalı.biz raporla 880 tl verdik.eczacı rapor olmasa 2000i geçer dedi sizin tedaviniz farklı demek ki.

Klomen hap olanı iyne olanlar var onlar çok tutuyor. Klomeni genelde aşılamada yada yumurta gelistirip kendiniz yumurtlama doneminde iliskiye girerek dinlediğinizde veriyorlar. Tup bebekte de genel olarak iyne veriyorlar sana hangi doktor yazdı klomeni?
Belki senin yumurta gelişiminle alakalı bi durumdan ötürü öyle yazmışlardır.

Canim tabi ki hassasligim mevcut cunku ameliyata gireceğim.
Havuz yapıyorum yani devamli oradayım.
Ve isleri arayip bilgi vermek canim. Bir önceki toplamada arayip bilgi vermişlerdi ki vermeleri de gerekir zaten. Ben veya bir baskasi ya da bebek sahibi olmak isteyen ve bunun için ugrasan hanimlarin cogu o hassaslıkta ne dusunecegini bilebilecek durumda zaten değiliz. bebek isi hassastır. Allah olmayanin kucagina nasip etsin inşallah.
Ama tavir ve tarz yanlisti siz görmediğiniz ve yasamadiginiz için bence bilemezsiniz Allahim da yasatmasin inşallah. Hos bir duruma düşmüyorsunuz çünkü.

Rapor olayı tam olarak nedir benim eşimden kaynlaklı hipofizm hastası uzun süredir tedavi görüyor ilaçları raporlu ilaç iştebunlar geçerli mi iki yıllık evliyiz bu rapor 3yıl dolduktan sonraki olay mı devletin desteği olan rapor mu yardımcı olursanız gerçekten iyi olur kafam çok karıştı hiç bi fikrim yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…