bahçeci umut tüp bebek merkezinde tedavi olanlar

ağrılarım azaldı bugün baya labaratuvardan arayacakalr bugün embriyoların gelişimi ile ilgili inşallah kuzucuklarımın gelişimi iyidir kızlar dua edin bana

ağrılarım azaldı bugün baya labaratuvardan arayacakalr bugün embriyoların gelişimi ile ilgili inşallah kuzucuklarımın gelişimi iyidir kızlar dua edin bana
Canımm nasıl oldun? Aklımdasın iki gündür ağrılarının azalmasına sevindim, kızlardan giremedim yazamadımda. Allah güzel haberler nasip etsin bizimlede paylaş kuzuların durumunu emin ol burda hepimiz birbirimize dua ediyoruz.

Bence önyargılı olma brğendiysen devam et emin olamadıysam tekrar git görüş. Doktoru bilmiyorum ama merkez gerçekten çok iyi canım.

Canım benim iyi gidiyor 2 tane yumurta var ibşallah birşey olmaz bu sefer toplamayada az kaldı bugün gideceğim yine hcg verilecek inşallah güzel gider bu sefer. Doktorumdanda çok memnunum çok ilgileniyor ve anlatıyor böyle devam eder diye düşünüyorum.

arkadaşlar kasıklarım çok ağrıyor, dün birazcık da kanamam oldu kanama azsa normal diye okudum bugün kanamam yok ama ağrım devam ediyor normal mi sizce
Suzancım nasıl oldun o gün telefonunu almayı unutmuşum tabi ikimizde heyecanlı olunca böyle oldu. Bana bugün hcg verilecek dua edin banada çok korkuyodum. Bebişlerinin durumunu yaz bana. Özeldende numaranı gönder ararım aklımdasın duamdasın canım benim.

kızlar dün aradılar bir yumurtam hariç hepsinin gelişimi iyi gidiyormuş ay inşallah hepsi 5. güne gider de kalan embriyolarımı dondururuz

kızlar rahim dinlendirme yapalım dedi doktorum bir ay sonra transferim olacak çok heveslenmiştim ama neyse gç olsun güç olmasın zaten bu uygulamada başarıyı arttıran birşeymiş

kızlar rahim dinlendirme yapalım dedi doktorum bir ay sonra transferim olacak çok heveslenmiştim ama neyse gç olsun güç olmasın zaten bu uygulamada başarıyı arttıran birşeymiş
Bahçeci genelde bu sekilde yapiyor taze transfer cok nadir oluyor. İnşallah hakkında hayırlısı olur dedigin gibi geç olsun güç olmasın

canım bende okudum genelde rahim dinledirme yapıyorlarmış doktorumda neden gerekli olduğunu anlatınca banada mantıklı geldi

canım beklemek ne zormuş ya sende de rahim dinlendirme mi yapıldı doktorun kimdi? Zehra_mda
Ben gecen yıl denemiştim bahcecide doktorum cem beydi. Evet tolama yapildiktan sonra embriyolar donduruldu daha sonra adet oldum ozaman başladık transfer sureci icin ilaç kullanmaya. Sıkıntı yapma bence keyfini çıkar gez toz transfer sonrasi 3-5 gün pek gezecek fırsatın olmaz. Hamile kalirsan da ondan sonraki hayatin hep çocuk uzerine kurulu olur. Bu gunlerin tadini çıkar bence.

yasadiklarina cok uzuldum canim, allah hakkinda hayirlisini versin, benim mucizem o merkezden geldin, allah bin defa razi olsun o merkezden ve cem beyden, insallah saglikla alirsin bebisini kucagina

kızlar adetim bitti doktorum 18 gün sonra transferi yapacağım dedi transfer öncesi tutunmayı arttırmak için bişeyler yaptınız mı ebru hanım estrofem kullan dedi ama başka yapmam gereken bişey var mı diye merak ediyorum

Ben avokado salatası falan yemiştim. Zeytinyağı kullanmıştım bol bol. Internette bu tarz beslenmenin faydası olacağı yazıyordu. Tup bebekte beslenme diye araştırabilirsin

Kızlar merhaba benimde bugün transferden sonra 9 gunum. Bende kaşık agrisindan baska bir belirti yok 5 gün embriyosu konuldu banada. Sizde ne tür belirtiler vardı birde sonuclariniz kac günde cikti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…