- 27 Eylül 2018
- 5.406
- 11.121
- 198
- Konu Sahibi EzgininAnnesi
Aminn rabbim kolaylık versin inşallah hayırlı sonuçlarınız olur35 bin tl tuttu yani ne kadar cok Allah yardımcımız olsun. Bende bu ay başlayacagım tedaviye
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aminn rabbim kolaylık versin inşallah hayırlı sonuçlarınız olur35 bin tl tuttu yani ne kadar cok Allah yardımcımız olsun. Bende bu ay başlayacagım tedaviye
Ayy hadi hayırlısı olsun inşallah her şey çok güzel geçer. Meleğin tutunur sana Allahım yardım etsin. dualarım sizlerleBen çok memnunum. 24 toplandı. 2 tane donduruldu. Cumartesi transfer olacak![]()
Allah razı olsunAyy hadi hayırlısı olsun inşallah her şey çok güzel geçer. Meleğin tutunur sana Allahım yardım etsin. dualarım sizlerle
Aslında bu şansı arttiriyormus öyle söylüyorlar taze transfer de vücut zaten hormonal olarak bu süreçte bi yorulmuş oluyormuş biraz da şey oldu ben de o kadar verdik bunu da veririz gibiUmarım rahım dıneldırmeye gerek kalmaz cunku zaten zor toplanıyo para. Tesekkur ederım cevabınjz için
İnşallah güzel sonucu alırsınBen de cem hocada tedavi görüyorım dün dondurulmuş embriyo transferi oldum sonuç bekliyorum![]()
Güzel haberler almanız dileğiyleBen de cem hocada tedavi görüyorım dün dondurulmuş embriyo transferi oldum sonuç bekliyorum![]()
Canım ben bulundugum ilde yaptırmayacagım konaklama otel tutarak olacak 6 saat uzaklıkta dıyarbakırda yaptırcam. Yanı 1 ay dınlendırme süreci olur o ay içinde defalarca gıt gel yapamayacagım için oyle soyledim. O kadar masrafa bı o kadar daha eklenecek o yuzdenAslında bu şansı arttiriyormus öyle söylüyorlar taze transfer de vücut zaten hormonal olarak bu süreçte bi yorulmuş oluyormuş biraz da şey oldu ben de o kadar verdik bunu da veririz gibi
Bana da rahim dinlendirme uygulandı hekimim bekleyelim başarı şansımız artar dediCanım ben bulundugum ilde yaptırmayacagım konaklama otel tutarak olacak 6 saat uzaklıkta dıyarbakırda yaptırcam. Yanı 1 ay dınlendırme süreci olur o ay içinde defalarca gıt gel yapamayacagım için oyle soyledim. O kadar masrafa bı o kadar daha eklenecek o yuzden
Umarım guzel sonuclanır canımBana da rahim dinlendirme uygulandı hekimim bekleyelim başarı şansımız artar dedi
Bende de rahim dinlendirme yapıldı. Dün transferim gerçekleştiBana da rahim dinlendirme uygulandı hekimim bekleyelim başarı şansımız artar dedi
Kesinlikle haklısın ben de Uşak dan İstanbul a cem hocaya başladım konaklama en büyük külfet Rabbim yardimcimiz olsun kolaylastirsin insallahCanım ben bulundugum ilde yaptırmayacagım konaklama otel tutarak olacak 6 saat uzaklıkta dıyarbakırda yaptırcam. Yanı 1 ay dınlendırme süreci olur o ay içinde defalarca gıt gel yapamayacagım için oyle soyledim. O kadar masrafa bı o kadar daha eklenecek o yuzden
Extra ne yapti mesela cem hoca bana vitamin verdi bir de rahim dinlendirme dedi ama bazilarina omegaven veriyormus senin tecruben nasil yumurta toplama süren ne kadar sürdü nerde konakladin Rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallahBende cem hoca sayesinde şuan kızımı bekliyorum rahim dinlendirme genelde yapılıyor çünkü çok fazla ilaç ve iğne kullanıyoruz ve Rahim çok yorgun oluyor ben daha önce samsunda 4 kez denedim taze transfer ile yapıldı ama güzel sonuç hiç almadım cem hocaya benimle birlikte yengemde tüp bebek yaptırdı ve ikimizde ilk denemede mucizelerimizin bize tutunduğunu öğrendik darısı sizlerin başına inşallah böyle güzel duyguyu rabbim sizede yaşamayı nasip etsin dualarım sizinle
Amin inşallah darısı senin başına inşallah ben anlaşmalı otelleri oluyor bahçecinin orada kaldım yumurta toplamam 10 gün sürdü daha sonra rahim dinlendirme yapıldı ve transferim için gittimde 6. gün transferim yapıldı bende kan pırtılaşması olduğu için extra serumlar ve iğneler kullandımExtra ne yapti mesela cem hoca bana vitamin verdi bir de rahim dinlendirme dedi ama bazilarina omegaven veriyormus senin tecruben nasil yumurta toplama süren ne kadar sürdü nerde konakladin Rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah![]()
İlaç olarak transferden 12.gün önce estrofem başladım transferden sonra estrofem progestan fitil progestan kalcadan iğne ve coraspirin kanda pırtılaşma olduğu için oksapar ve haftada bir serum kullandımExtra ne yapti mesela cem hoca bana vitamin verdi bir de rahim dinlendirme dedi ama bazilarina omegaven veriyormus senin tecruben nasil yumurta toplama süren ne kadar sürdü nerde konakladin Rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah![]()
MerhabaHerkese merhaba
Hepimizin tedavisi hayırlı olsun kızlar inşallah her isteyen bu yolda çabalayan herkes yavrusunu kucağına alır bende kısmet olursa 2 kasımda ilk muayeneye gidicem doktor mehmet asoğlu başta cem hocayı istedik ama randevuları çok dolu ancak ocak ayı sonuna randevu veriyorlar hal böyle olunca mehmet beye randevu aldık telefonda sanırım asistanı tam olarak bilmiyorum hicran hanımla konuştuk ortalama bi fiyat çıkardı 18-20 bin arası tutar dedi inşallah bu fiyatı geçmez extra şeyler çıkmaz
Aminn inşallah sizinde hayırlı olsunMerhabaHayırlı Olsun.
İnşallah extra çıkmaz ama bu yumurtalarla ilgili bı durum. Biz 15bin e ayarlamıştık kendimizi 25 bin tuttuHiç gözümüzde yok o ayrı. Yeterki olsun da
![]()
Evet ilk denemem Allah izin verirse Çarşamba sonucu öğreneceğizAminn inşallah sizinde hayırlı olsun
Tabi ki insanın gözü parayı görmüyor sizin ilk denemeniz mi