- Konu Sahibi ayseggglll
Sizdedemı ılk deneme ?Pko var esimde de hareket yavasliligi
ınshAllahNasip inşallah bir dahakine olur![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sizdedemı ılk deneme ?Pko var esimde de hareket yavasliligi
ınshAllahNasip inşallah bir dahakine olur![]()
Değerine göre gebelik başlangıcı olmus ilerlememis yani düşük olmuşEmbryon olunca duşuk oluyormu bılmıyorumkı yanı bende kanama falan olmadı sadexr 8-9 cıgun kahve rengı lekeleme bende zann etdım tutma lekesı
Sizdedemı ılk yok ikinci
Bilemedim sevınıyım kotumu oluyum çunkı korkuyordum hıc hamıle kalmadım diye vucdumu hamıle kalmıyor , neden tutmamıs acaba buyuk ıhtımal eşimin morfolojıdenDeğerine göre gebelik başlangıcı olmus ilerlememis yani düşük olmuş
Sevin inan bende hiç bir zmn gebelik oluşmadı düşük bile yapmadım çok korkuyorum o duyguyu tatmak ıstiyorum artık;(Bilemedim sevınıyım kotumu oluyum çunkı korkuyordum hıc hamıle kalmadım diye vucdumu hamıle kalmıyor , neden tutmamıs acaba buyuk ıhtımal eşimin morfolojıden
InshAllah bu defa olur guzel haberler alırsınız ne zaman
InshAllah çok yakında tatarsın Allah yuzunu guldur kucağını boş koymaz buyudur oSevin inan bende hiç bir zmn gebelik oluşmadı düşük bile yapmadım çok korkuyorum o duyguyu tatmak ıstiyorum artık;(
InshAllah çok yakında tatarsın Allah yuzunu guldur kucağını boş koymaz buyudur o, benımkıde yarım sevınme oldu ınshAllah bu defe tutunur bana ocakda başlıycam buyuk ıhtımal transfer şubata denk gelmiş
InshAllahBugün adet oldum birdahaki adetimi de olcam öyle ytansfer olcak
Umut Altunzade mehmet reşit hocada siz?Amin amin . Bu arada hangi bahcecidesiniz
Bence de dinlen biraz sonra üst üste çekilmiyor o ilaçlar çok zorInshAllahben daha negatıfden sora regl olmadım, aslında doktor ol gel baslıyalım dedı ama bu regl da ıstemıyorum diğerinde gidcem
Fulya bahçeci sislideUmut Altunzade mehmet reşit hocada siz?
Evet ekımde buraya ilaç yordu 1 ayda rahım dıneldırme surec zaten uzandı, hemde psıkolojım alt ust oldu daha dun kesdım progestorn ığne falan ,Bence de dinlen biraz sonra üst üste çekilmiyor o ilaçlar çok zor
He orda burası gıbı kalabalık hıc beyenmıyorum doğrusu hasbtanede embyonlarım burdaFulya bahçeci sislide
Kalabalık evet ama mecburHe orda burası gıbı kalabalık hıc beyenmıyorum doğrusu hasbtanede embyonlarım burda
İğneler kabusum olmuş artık yaEvet ekımde buraya ilaç yordu 1 ayda rahım dıneldırme surec zaten uzandı, hemde psıkolojım alt ust oldu daha dun kesdım progestorn ığne falan ,
Eşim beyenmıyor her gitdiyimde iyi bir yer bulaydın buradı ne böğle diye diye kafamın eti yıyyor )Kalabalık evet ama mecbur
Benımde. Ekimde buraya 3 aydır karnım delık delık mosmorİğneler kabusum olmuş artık ya