M mavilimmi Üye Kayıtlı Üye 10 Mayıs 2023 454 144 23 25 14 Şubat 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi mavilimmi #1 Nur hocaya randevu aldık daha önceden gidenlerin yorumları nedir
E Elos23 Üye Kayıtlı Üye 2 Mart 2023 8 2 16 38 Cuma 09:54 Konu Sahibi Konu Sahibi mavilimmi #2 mavilimmi .!.: Nur hocaya randevu aldık daha önceden gidenlerin yorumları nedir Genişletmek için tıkla... Selam. Randevunuz nasil gecti?
mavilimmi .!.: Nur hocaya randevu aldık daha önceden gidenlerin yorumları nedir Genişletmek için tıkla... Selam. Randevunuz nasil gecti?
M mavilimmi Üye Kayıtlı Üye 10 Mayıs 2023 454 144 23 25 Cuma 12:33 Konu Sahibi Konu Sahibi mavilimmi #3 Elos23 .!.: Selam. Randevunuz nasil gecti? Genişletmek için tıkla... Merhaba. Nur hocanın yaklaşımı çok güzeldi herşeyi çok güzel açıkladı ve sorularımıza açıkça cevap verdi orayi tercih edeceğim
Elos23 .!.: Selam. Randevunuz nasil gecti? Genişletmek için tıkla... Merhaba. Nur hocanın yaklaşımı çok güzeldi herşeyi çok güzel açıkladı ve sorularımıza açıkça cevap verdi orayi tercih edeceğim
E Elos23 Üye Kayıtlı Üye 2 Mart 2023 8 2 16 38 Cuma 18:44 Konu Sahibi Konu Sahibi mavilimmi #4 Super cok sevindim. Hayirlisi olur insallah benim dr um Ebru Ozturktu ama sanirim bende Nur hocaya gecicem.
Super cok sevindim. Hayirlisi olur insallah benim dr um Ebru Ozturktu ama sanirim bende Nur hocaya gecicem.
M mavilimmi Üye Kayıtlı Üye 10 Mayıs 2023 454 144 23 25 Cuma 22:16 Konu Sahibi Konu Sahibi mavilimmi #5 Ebru Öztürk İzmir'e taşınıyormus ordaki şubeye gecicek büyük ihtimalle nur hocaya giderseniz pişman olmazsınız çok içten ve samimi güven veriyor Elos23 .!.: Super cok sevindim. Hayirlisi olur insallah benim dr um Ebru Ozturktu ama sanirim bende Nur hocaya gecicem. Genişletmek için tıkla...
Ebru Öztürk İzmir'e taşınıyormus ordaki şubeye gecicek büyük ihtimalle nur hocaya giderseniz pişman olmazsınız çok içten ve samimi güven veriyor Elos23 .!.: Super cok sevindim. Hayirlisi olur insallah benim dr um Ebru Ozturktu ama sanirim bende Nur hocaya gecicem. Genişletmek için tıkla...