- 28 Haziran 2019
- 65
- 12
- 35
-
- Konu Sahibi Yagmurdamlasi3434
Raporum var evet, bahçecide yaptırmak istiyroum ama raporu aldığım yerin sekrereteri devlet hastanesinin ilaçları yazamayacağını iletti, siz bu ilaçları hangi hastanede yazdırdınız acaba ?Benimde başıma geldi ama ben ilaçları başka hastanede yazdırdım ve anlaşma yaptığımız için 6300 ödedik bunu Mayıs sonu haziran başı yapmışlar kaldırmışlar yani eğer raporunuz varsa başka hastanede yaptırın boşuna hakkınızı öldürmeyin
Siz peki İstanbul Altunizade de ki bahçeci ile mi görüştünüz ? Bursa da şubeleri var mı yok mu bilmiyorum..Ben özelde yazdırdım bursada doktoruma rica ettim yazarmisiniz diye oda yazdı ama özelin sgk anlaşması olması lazim
ben tedavımı cem beyle oluyorum zaten bursa dan gidip gelıyorumSiz peki İstanbul Altunizade de ki bahçeci ile mi görüştünüz ? Bursa da şubeleri var mı yok mu bilmiyorum..
merhaba bende bursada yaşıyorum gecen ay cem hocaya gıttık ama sgk ıle anlaşması bıtmıs tedavıye bu yuzden başlayamadım bursada ilaçlarınızı kıme yazdırdınız acaba bende bahçecide devam etmek ıstıyorum amaBen özelde yazdırdım bursada doktoruma rica ettim yazarmisiniz diye oda yazdı ama özelin sgk anlaşması olması lazim
Ben Yeni yaptırdım Temmuz’dan beri tedavi oluyorum rapor indirimi yaptı İstanbul fulyadaki klinikŞuan rapor geçmiyor artık hiçbir bahçecide Mayıs sonundan beri
Rapor yok dediler banaBen Yeni yaptırdım Temmuz’dan beri tedavi oluyorum rapor indirimi yaptı İstanbul fulyadaki klinik
Ben önceden konuşup anlaşmıştım ondan mı acabaRapor yok dediler bana
Inşaallah mesajımı görürsünüz size ihtiyacım varBenimde başıma geldi ama ben ilaçları başka hastanede yazdırdım ve anlaşma yaptığımız için 6300 ödedik bunu Mayıs sonu haziran başı yapmışlar kaldırmışlar yani eğer raporunuz varsa başka hastanede yaptırın boşuna hakkınızı öldürmeyin
Merhaba diş heyet raporu ne kadar sürede çıkıyor bide nerden çıkardınızBAhçecide raporun varsa 9 bin tl yerine 7200 yapıyorlar ama ilaçlar ücretli zaten SGK yazmıyor çoğunu devlet karşılamıyor yeni yaptırdım bende özelde gidip yazdırayım dedim tabi raporuna göre de değişiyor Benim rapor gonalf ödüyordu sadece ama bazı raporlar diğer ilaçları da ödeyebiliyormuş özel bi hastanenin kadın doğumcusuna rica edip yazdırırsın raporun varsa bahçeciye git derim çok memnun kaldım ben
Buyrun dinliyorumInşaallah mesajımı görürsünüz size ihtiyacım var
Üniversite hastanelerinde eğitim araştırma has. Çıkıyor benim çabuk çıktı 2 aşılamam vardı öncesinde uğraşmadım pek yaniMerhaba diş heyet raporu ne kadar sürede çıkıyor bide nerden çıkardınız
Diş heyet raporu için bilgi alabilir miyim ne kadar sürede çıktı suleymaniyede tedavi gördüm fakat yumurtaliklarim büyümedi iptal oldu islemim bahceciye gidecegim ... ben raporun gecerli oldugunu bilmiyordum mesajınızı gördüm çok teşekkür ederim sizeBuyrun dinliyorum
Bende rapor çıkarmıştım yumurtaliklarim büyümedi ikinci hakkına geçelim dediler ama artik devlete guvenim kalmadi orda devam etmek istemiyorum o rapordan mi söz ediyorsunuzÜniversite hastanelerinde eğitim araştırma has. Çıkıyor benim çabuk çıktı 2 aşılamam vardı öncesinde uğraşmadım pek yani