Oyle kesinlikle zaten her duam da once olmayanlara istiyorum sinra kendimi katıyorum. Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah .

aynen canım pahalılıkta bi yandan giydiklerimizde kısacağız bi yerderden fedakarlık yapmamız gerek yoksa zor valla:

aynen canım pahalılıkta bi yandan giydiklerimizde kısacağız bi yerderden fedakarlık yapmamız gerek yoksa zor valla:
Normalde kısıyorum zaten canim 6 7 aydir dogru duzgun bi kiyafet almadim ama kilo aldim sikiyor simdi hamilelikte sikinti olmasin diye dedim ama idare edecez napalim biraz daha

Olmadi hissi daha çok icinde ne yazık ki . Yani tutmadı. 5 ve 6 . Gunde test yaptim çıkmadı cok pisman oldum.beni cok olumsuz etkiledi

Olmadi hissi daha çok icinde ne yazık ki . Yani tutmadı. 5 ve 6 . Gunde test yaptim çıkmadı cok pisman oldum.beni cok olumsuz etkiledi
Olsun canim hayirlisi olsun hakkinda olduysa oldu olmadiysa olmadi artik bu saatten sonra yapacak bisi yok belki cikar çoğu kiside basta cikmiyormus

"moonlovers, benim ilk denemem yaptırmadım fakat siz yazınca baktım şimdi nedir bu era testi kesin sonuç alan varsa bizi de bilgilendirirse sevinirim:)[/QUOTE]

Ben de bahçeci kliniğinin hastasıyım .47 yaşındayım 8 kasımda yapılan 3. gün embriyolarının transferiyle hamile kaldım. 7. haftada bebeğimin kalp atışlarını duydum ancak 9. haftada 15.000 de görülen talihsiz bir sebeple bebeğimi maalesef kaybettim. Ama şunu anladım ki 47 yaşında hamile kalmak bir mucizedir ve bahçeci benim mucizemi yaşayabileceğim bir klinik oldu.Artık bir umudum var sayesinde.

Kendi tecrübelerime göre Bahçecinin gerek doktorları gerek laboratuvarı ve ekibi gerek personeli açısından Türkiye'nin en iyisi Avrupa'nın da sayılı kliniklerinden olduğuna inanıyorum. Şu an adet olmayı bekliyorum. Bundan bir sonraki adetle de bu sefer tamamına eren bir mucize yaşayabilmek için tekrar bahçecide Güvenç Karlıkaya ile tedaviye başlayacağım.

Senin adina hem uzuldum hem sevindim kendi mucizeni yaratmissin umarim istedigin sonuca ulasir evladini kucağına alirsin

Elhamdülillah bende tek yumurtayla pozitifi gördüm.Moralini bozma canım.Allah hakkında hayırlısını nasip etsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…