Oyle kesinlikle zaten her duam da once olmayanlara istiyorum sinra kendimi katıyorum. Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah .Sen yine ben ve diger arkadaslarimdan sanslisin bak bir evladin varmis Allah sana nasip etmis insna elbette bir tane daha olsum diye olmazsada Allah olana saglikli uzun omur versin sen yine denersin olursa olur olmazsa takdir böyleymiş der hayatina devam edersin
Aynı bizm durum gibj benimde kayinpeder köye ev yapti sıkışıktı herseyi kendimiz hallettik suan 3 4 ay baya bi sıkışık olacaz yani.herkes boylr bi sekilde idare etmeye calisiyor hele suan ulkede hersey ates pahasi ne bileyim zor ya hayatonlarında kendine göre borçları var canım
Amin canim aminOyle kesinlikle zaten her duam da once olmayanlara istiyorum sinra kendimi katıyorum. Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah .
aynen canım pahalılıkta bi yandan giydiklerimizde kısacağız bi yerderden fedakarlık yapmamız gerek yoksa zor valla:Aynı bizm durum gibj benimde kayinpeder köye ev yapti sıkışıktı herseyi kendimiz hallettik suan 3 4 ay baya bi sıkışık olacaz yani.herkes boylr bi sekilde idare etmeye calisiyor hele suan ulkede hersey ates pahasi ne bileyim zor ya hayat
Alınmıyor bisi zaten . Neyin kıymeti kalmis kiaynen canım pahalılıkta bi yandan giydiklerimizde kısacağız bi yerderden fedakarlık yapmamız gerek yoksa zor valla:
Normalde kısıyorum zaten canim 6 7 aydir dogru duzgun bi kiyafet almadim ama kilo aldim sikiyor simdi hamilelikte sikinti olmasin diye dedim ama idare edecez napalim biraz dahaaynen canım pahalılıkta bi yandan giydiklerimizde kısacağız bi yerderden fedakarlık yapmamız gerek yoksa zor valla:
sosman, seysaysey sizin kan testiniz hangi tarihte kızlar :)
Yarin belli olur buyuk ihtimal bence senin bide 6.gundu cok heyecanli hemen yarin olsa sonucu bize yazSosman hamile cok şükür benim de pazartesi vercem ama normalde çarşamba.
Yarin yapmam ama belki de yaparım bilmiyom ki igne yapmaya giderken test alabilirim.Yarin belli olur buyuk ihtimal bence senin bide 6.gundu cok heyecanli hemen yarin olsa sonucu bize yaz
Olsun canim hayirlisi olsun hakkinda olduysa oldu olmadiysa olmadi artik bu saatten sonra yapacak bisi yok belki cikar çoğu kiside basta cikmiyormusOlmadi hissi daha çok icinde ne yazık ki . Yani tutmadı. 5 ve 6 . Gunde test yaptim çıkmadı cok pisman oldum.beni cok olumsuz etkiledi
Sonuc ne oldu canimOlsun canim hayirlisi olsun hakkinda olduysa oldu olmadiysa olmadi artik bu saatten sonra yapacak bisi yok belki cikar çoğu kiside basta cikmiyormus
Senin adina hem uzuldum hem sevindim kendi mucizeni yaratmissin umarim istedigin sonuca ulasir evladini kucağına alirsinBen de bahçeci kliniğinin hastasıyım .47 yaşındayım 8 kasımda yapılan 3. gün embriyolarının transferiyle hamile kaldım. 7. haftada bebeğimin kalp atışlarını duydum ancak 9. haftada 15.000 de görülen talihsiz bir sebeple bebeğimi maalesef kaybettim. Ama şunu anladım ki 47 yaşında hamile kalmak bir mucizedir ve bahçeci benim mucizemi yaşayabileceğim bir klinik oldu.Artık bir umudum var sayesinde.
Kendi tecrübelerime göre Bahçecinin gerek doktorları gerek laboratuvarı ve ekibi gerek personeli açısından Türkiye'nin en iyisi Avrupa'nın da sayılı kliniklerinden olduğuna inanıyorum. Şu an adet olmayı bekliyorum. Bundan bir sonraki adetle de bu sefer tamamına eren bir mucize yaşayabilmek için tekrar bahçecide Güvenç Karlıkaya ile tedaviye başlayacağım.
[/QUOTE]"moonlovers, benim ilk denemem yaptırmadım fakat siz yazınca baktım şimdi nedir bu era testi kesin sonuç alan varsa bizi de bilgilendirirse sevinirim:)
Elhamdülillah bende tek yumurtayla pozitifi gördüm.Moralini bozma canım.Allah hakkında hayırlısını nasip etsin.bugün bahçeciden aradılar 1 tane belirsiz bi yumurtam vardı gelişme göstermemiş donduramadıkkızlar 6 yumurtam toplandı sadece 1 tanesi 8 hücreli oldu o da transfer edildi zaten tek umudum bu hayırlısıysa olur olmazsa da 2 sene sonra görüşürüz:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?