• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Iste o 222 olan benim :) ay herkesin benden yuksek ya neden ki :) anam bizi memnun etmek de zor :) E eylem84

Eklentiler

• Screenshot_20190201-175110_Chrome.jpg
    Screenshot_20190201-175110_Chrome.jpg
    155,1 KB · Görüntüleme: 47
Crinone jel kullanırken farkettim bugün kizlar açmadan once baktim kutunun icinde katılaşmış bi miktarı. Acik.kutuya baktim içindekiler hep öyle. Diğer kutuya bakmadım daha acaba hep mi böyleydi yeni mi fark ettim

Keseye saglik ocagindaki doktor pazartesi dedi ama.ben gitmeyecem pazartesi cunku alttan bakarlar kesin ben 15 gun sonra kalp atışı kese ikisine bir gitmek istiyorum ama bakalim
İnşaAllah hayırlı haberlerini bekliyoruz.

Son düzenleme:
Kızlar canlarım ben geldim .Elhamdülillah iyi pozitif haberle geldim.Kan değerim 303.MaşaAllahlarınızı ve hayır dualarınızı bekliyorum.Doktora gidip yarın (değerim 2 kat olmuşmu diye )kan vereceğim belki yarın veya pazartesi günü sonuç tam çıkar:)Darısı inşaAllah isteyen bütün kardeşlerime Allah nasip etsin:)
Canım bu arada vildan da mesajını görmüş, çoook sevinmiş, çok tebrik ediyorum, kendim hamile olmuşum gibi sevindim dedi :))
Vildan okuyabiliyor ama yazamıyor :)

Back