• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Canım bu arada vildan da mesajını görmüş, çoook sevinmiş, çok tebrik ediyorum, kendim hamile olmuşum gibi sevindim dedi :))
Vildan okuyabiliyor ama yazamıyor :)

Allah razı olsun darısı vildanımın ve senin başına inşaAllah.Allah hepimiz hakkında hayırlısını nasip etsin.
Vildancığım madem okuyorsun tez zamanda Allahım sanada yaşatsın inşaAllah dualarınızı eksik etmeyin.Allaha emanet ol:)

Canum tek yumurtayla hamile kaliyor zaten tup bebek yapanlarin cogu sen simdi karnindakiyle bağını kur yavas yavas icinde yasamaya basliyormis gibi oyle hayal et.Rabbim yardimcin olsun umudunu kaybetme zamani vardir herseyin Allah'a birakalim neyler neylerse guzel eyler bambuvemadagaskar bambuvemadagaskar

Guzel düşün guzel olsun dicem de insan ister istemez. Benim de sayılı gün ama kafayı yemezsem iyi. Kötü dusunme insallah tutunur annecigine. Insallahjhh benim.de senin de dileyen isteyen hasret çeken emek.veren göz.yaslari.doken herkeseee nasip olur .

Canum tek yumurtayla hamile kaliyor zaten tup bebek yapanlarin cogu sen simdi karnindakiyle bağını kur yavas yavas icinde yasamaya basliyormis gibi oyle hayal et.Rabbim yardimcin olsun umudunu kaybetme zamani vardir herseyin Allah'a birakalim neyler neylerse guzel eyler bambuvemadagaskar bambuvemadagaskar
haklısın da sosman bi yandan da umutlanmak istemiyorum 3 senedir bekliyoruz bakalım hayırlısı artık düşünmemeye çalışıyorum :)herşeyin vardır bi zamanı :) olmazsa da 2 sene sonra deneriz yine ne yapalım hayırlısı

Guzel düşün guzel olsun dicem de insan ister istemez. Benim de sayılı gün ama kafayı yemezsem iyi. Kötü dusunme insallah tutunur annecigine. Insallahjhh benim.de senin de dileyen isteyen hasret çeken emek.veren göz.yaslari.doken herkeseee nasip olur .
yani seysaysey hayırlısı tabi de ben artık olacak diye düşünmüyorum böylr daha çok hayal kırıklığı yaşıyorum 12000 masraf yaptık bu devirde kolay değil bakalım olmazsa da dünyanın sonu değil ne yapalım:)

haklısın da sosman bi yandan da umutlanmak istemiyorum 3 senedir bekliyoruz bakalım hayırlısı artık düşünmemeye çalışıyorum :)herşeyin vardır bi zamanı :) olmazsa da 2 sene sonra deneriz yine ne yapalım hayırlısı
Aynen oyle hayatim her seyin bir vakti zamani vardir sen elinden geleni yaptin kendimizi strese sokmata gerek yok Allah'in gunu bir bugun yarin degil. Kendini toparlarsin maddi manevi 2 seneye birakma tekrar dene ama umarim gerek kalmaz buna

Aynen oyle hayatim her seyin bir vakti zamani vardir sen elinden geleni yaptin kendimizi strese sokmata gerek yok Allah'in gunu bir bugun yarin degil. Kendini toparlarsin maddi manevi 2 seneye birakma tekrar dene ama umarim gerek kalmaz buna
hayırlısı bütçemiz 2 sene öncesine yetmez de bakalım vardı bi hayır Allahın bi bildiği vardır elbet:)

Son düzenleme:
Tatlim sende stres olma bu kadar zor biliyorum ama az kaldi yakinda öğreneceksin

Aynı süreçten geçiyoruz maddi olarak bizi de cok zorladı pat diye olaya girdik.

Bizim de maalesef once ne gerek var zaten bi çocuğunuz var dendi . Paramız vardı bi yerde zaten olmasaydi yapamazdık

Aynı süreçten geçiyoruz maddi olarak bizi de cok zorladı pat diye olaya girdik.
Evet esime bugun diyorum taytlar sıkıyor beni kilo aldim ben bu 6 aylik tup bebek surecinde bol esoftman falan alalim dedim hanim 3 4 ay bana elleme dedi :) kredi kartları fulledik arka arkaya olunca zor biliyorum Allah buyuktur

Bizim de maalesef once ne gerek var zaten bi çocuğunuz var dendi . Paramız vardı bi yerde zaten olmasaydi yapamazdık
Sen yine ben ve diger arkadaslarimdan sanslisin bak bir evladin varmis Allah sana nasip etmis insna elbette bir tane daha olsum diye olmazsada Allah olana saglikli uzun omur versin sen yine denersin olursa olur olmazsa takdir böyleymiş der hayatina devam edersin

Evet esime bugun diyorum taytlar sıkıyor beni kilo aldim ben bu 6 aylik tup bebek surecinde bol esoftman falan alalim dedim hanim 3 4 ay bana elleme dedi :) kredi kartları fulledik arka arkaya olunca zor biliyorum Allah buyuktur
evet kızlar aynı durumdaki kişilerde dertleşince iyi geliyor valla 12000 bi anda bulamıyorsun tabi hayırlısı bakalım bizim de sınavımız böyleymiş:)

Back