- 12 Şubat 2017
- 310
- 199
- 53
- 37
diyarbakır zeki hocaya gittim çarşamba transferim yapıldı bekliyorum sonucu bakalım ben memnun kaldım herhangi bir sorun yaşamadım şükürMeraba kızlar bahçeçide hangi doktora gidiosnuz beni biraz aydınlatrmısınız bende başlayacağım ama kafamda bi kaç soru var
aynen çarşamba günü oldu transferim senin transferin ne zaman oldu canımSen yeni transfer oldun canim o zaman hayırlisi olsun hakkinda
Evet canim transfer gunun 2 haftalik bide beta hcglerden belli oluyor haftasiBildiğim kadariyla transfer gunu 2 haftalık hamile olarak hesaplanıyoruz. Yani son adet değilde transfer gunu önemli
Ben gecen pazartesi oldum canim 21 ocakta nasil gecti transferin embriyon kacinci gunaynen çarşamba günü oldu transferim senin transferin ne zaman oldu canım
Ben de zeki hocaya gidiyirumdiyarbakır zeki hocaya gittim çarşamba transferim yapıldı bekliyorum sonucu bakalım ben memnun kaldım herhangi bir sorun yaşamadım şükür
1 tane embriyom vardı zaten 8 hücreli 1.kalite onu 3.gün transfer ettiler bakalım 12 şubatı bekliyorum bizim problemimizde hareketli sperm sayısı azdıBen gecen pazartesi oldum canim 21 ocakta nasil gecti transferin embriyon kacinci gun
Him erkek infertelitesinde sorun kolay çözülüyor tabiki eger hic sperm yoksa ameliyat falan bi sekild3 oluyor korkma1 tane embriyom vardı zaten 8 hücreli 1.kalite onu 3.gün transfer ettiler bakalım 12 şubatı bekliyorum bizim problemimizde hareketli sperm sayısı azdı
doktorda en azından birazda olsa hareketli sprem var ameliyata gerek yok dedi ama işte 5 yumurtam döllenmedi şükür 1 tanesi döllendi onada şükür:)Him erkek infertelitesinde sorun kolay çözülüyor tabiki eger hic sperm yoksa ameliyat falan bi sekild3 oluyor korkma
Zaten bi tanesini yetiyi canim insallah o da bebisib olur tutunur annecigine.doktorda en azından birazda olsa hareketli sprem var ameliyata gerek yok dedi ama işte 5 yumurtam döllenmedi şükür 1 tanesi döllendi onada şükür:)
inşaallah canım ağzında bal damlıyor sonuçlarımızı paylaşalım burdanAy
Zaten bi tanesini yetiyi canim insallah o da bebisib olur tutunur annecigine.
katı derken nasıl canım ağzı kapalı zatenCrinone jel kullanırken farkettim bugün kizlar açmadan once baktim kutunun icinde katılaşmış bi miktarı. Acik.kutuya baktim içindekiler hep öyle. Diğer kutuya bakmadım daha acaba hep mi böyleydi yeni mi fark ettim
Valla aynen oyle oldu ya ağzı kapalı ama katı hap tanesi gibi olmus o kutudakiler. Şaşırdım ben dekatı derken nasıl canım ağzı kapalı zaten
Paylaşalım canim benim son 2 gun kaldı sonucainşaallah canım ağzında bal damlıyor sonuçlarımızı paylaşalım burdan
ayyy çok heyecanlı hayırlısı :) az kalmışPaylaşalım canim benim son 2 gun kaldı sonuca
İnşaAllah hayırlı haberlerini bekliyoruz.Keseye saglik ocagindaki doktor pazartesi dedi ama.ben gitmeyecem pazartesi cunku alttan bakarlar kesin ben 15 gun sonra kalp atışı kese ikisine bir gitmek istiyorum ama bakalim
Aldigin yere geri götür bozuldu mu acabaValla aynen oyle oldu ya ağzı kapalı ama katı hap tanesi gibi olmus o kutudakiler. Şaşırdım ben de
Canım bu arada vildan da mesajını görmüş, çoook sevinmiş, çok tebrik ediyorum, kendim hamile olmuşum gibi sevindim dedi :))Kızlar canlarım ben geldim .Elhamdülillah iyi pozitif haberle geldim.Kan değerim 303.MaşaAllahlarınızı ve hayır dualarınızı bekliyorum.Doktora gidip yarın (değerim 2 kat olmuşmu diye )kan vereceğim belki yarın veya pazartesi günü sonuç tam çıkar:)Darısı inşaAllah isteyen bütün kardeşlerime Allah nasip etsin:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?