Evet canim test yapana kadar kullan sonra tekrar doktora gorun bidaha yazilmasi gerekebilir bende mesela pai spaine homozigot o yuzden ben cok uzun sure kullanicam sanirm

Kizlar bugun klinige gittim beta 222 şükür kesin hamileyim yani :) 12.gune kadar yinede endise ettim ne yalan soyleyim ya 12.gun sorun cikarsa diye. Her neyse saglik ocagina gittim doktora ilaclari yazdırdım 2 kutu prolutan 3 kutu progeston 1 kutu koraspin 2 kutu estrofem 1 kutu kan sulandirici 75 lira verdim sgk karsiliyormus yani ilaclari. Dışardan aldığımızda sadece kan sulandirici 150 liraydi.

Maşallah maşallah :) Böyle güzel güzel devam, bi bakmışsın kucağında, mis kokusu burnunda..

Merhaba kızlar şimdi size birşey danisicam ben pazartesi günü bahceci fulya ya kese görmek için gidicez kanda pozitifi gördük ama keseleri görmedik daha
randevu aldım pazartesi için yani benim gebe olup olmadigim kesinleşmesi için
Telefondaki bayan artık tup bebekten, gebe kliniğine geçiş olduğu için 450 lira muayne parası alıcaz dediler var mı daha önce basina gelen bebim hala gebeligim bile net degil doktor gebelik icin ilk olarak keseyi gormemiz lazim dedi ama soyledikleri ile yaptiklari birbirini tutmuyor mecbur vwricez parayi ama ne bileyim bence cok sacma

Bende altunizadeye gittim bugun 15 gun somra kalp atimi icin çağırdılar bizde beta hcg yaptik sadece ayni sekilde ucretliymis artik gebe oldugumiz icin ama gitme mecburiyetin yok senin tup bebek islemin bitti artik beta hcg yaptiktan somra orayla bi bagin yok eger gebelik takibini yaptirmayacaksan. Yaptirmak istersen de tabiki ucretlerde bu sekildeymis bana da 510 tl her cagrilisinizda denildi hasta danismanim tarafindan

Canim cok sevindim . Hersey gönlünce olsun gönlümüzce olsun ins . Bugün hep dua etmişim hepimize. Ben de pazartesi devlet hast randevu aldim orda kan verip ilaclar i ona yazdıracak. Bakalim

Vallahi haklisin gitmemek lazım ama son bir kez gidicem bir orda keseleri goreli M sonra burda bir doktorla devam edicem

Canim cok sevindim . Hersey gönlünce olsun gönlümüzce olsun ins . Bugün hep dua etmişim hepimize. Ben de pazartesi devlet hast randevu aldim orda kan verip ilaclar i ona yazdıracak. Bakalim
Sagol canim bugun cuma Rabbim tum hamilelere hayirli saglikli dogumlar nasip etsin tum hamile olmak isteyenlere de hayirlisiyla cok bekletmeden cocuk nasip etsin. Aynen devlete yazdir ilaclari boşuna para verme aklimiz olsaydi ilk basta oyle yapardik da ne bilelim iste

Vallahi haklisin gitmemek lazım ama son bir kez gidicem bir orda keseleri goreli M sonra burda bir doktorla devam edicem
Sen bilirsin canim herkesin butcesi neyse o zaten tup bebek yeterince masrafli bizde takibini baska yerde yaptircaz sanirim cunku 6 ayda 3 deneme bize baya pahaliya mal oldu yani istesek yine butceyi zorlar gideriz ama gerek yok o paraya cocuguma birsey yaparim ama parasi olan gitsin cunku en azindan drlar iyi

Yani zorlu süreç maddi acıdan. Ben de ara ara gitmeyi düşünüyorum pozitif olursa.

Insan acemi oluyor bilmiyor.

O yle valla. Olsunda cani sag olsun. Of cok stresliyim yenemiyorum bu stresi kizlar. Pazartesi çıkar de mi. 6 subat test günüm ama.ben 4 subat ta vercem kan çıkar mi

O yle valla. Olsunda cani sag olsun. Of cok stresliyim yenemiyorum bu stresi kizlar. Pazartesi çıkar de mi. 6 subat test günüm ama.ben 4 subat ta vercem kan çıkar mk
2 gün daha bekleseydin keske o zaman neden acele etrin nasilsa bu kadar beklemisin

O yle valla. Olsunda cani sag olsun. Of cok stresliyim yenemiyorum bu stresi kizlar. Pazartesi çıkar de mi. 6 subat test günüm ama.ben 4 subat ta vercem kan çıkar mi
Bide stres yapma olduysa oldu olmadiysa olmadi ucunda ölüm yok ya kuzum bida denersin kendini toparlayinca dusunmemeye calis dua et Inslalah pozitif olucak

2 gün daha bekleseydin keske o zaman neden acele etrin nasilsa bu kadar beklemisin
Ilaclarim bitiyor mecbur gidicem giderken yaptirayim çıkan sonuca göre alacağım ilaclar i o yuzden yoksa ben de günümde gitmek istiyorum. Oyle düşündüm yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…