Gece acildeydim doktor bakti kese duruyor ama yine kalp atisi alinamadi doktor erken zaten dedi pztsi cagirdi igne oluyorum evde yatiyorum yapcak bisi yok dusuk tehlikesi cokNasıl ya iyimisin şu anda , bakıldımı tekrardan sıkıntı yoktur inşallah.
Allah yardımcın olsun inşallah, bol dua et arkadaşımGece acildeydim doktor bakti kese duruyor ama yine kalp atisi alinamadi doktor erken zaten dedi pztsi cagirdi igne oluyorum evde yatiyorum yapcak bisi yok dusuk tehlikesi cok
Amin ediyorum ins.naocagimi sasirmis durumdayimAllah yardımcın olsun inşallah, bol dua et arkadaşım
Çok geçmiş olsun arkadaşım, hiç üzülme, stres yapma sakın. Allahın izniyle pzt kalp atışını duyarsınnGece acildeydim doktor bakti kese duruyor ama yine kalp atisi alinamadi doktor erken zaten dedi pztsi cagirdi igne oluyorum evde yatiyorum yapcak bisi yok dusuk tehlikesi cok
Allah yardımcın olsun kardeşim.Gece acildeydim doktor bakti kese duruyor ama yine kalp atisi alinamadi doktor erken zaten dedi pztsi cagirdi igne oluyorum evde yatiyorum yapcak bisi yok dusuk tehlikesi cok
Amin ins cnmAllah yardımcın olsun kardeşim.
inşaAllah. herşeyin hayırlısı olsun canım.S sinsirella2bianca_82 dün fulya tüp bebek merkezinde buluştuk kızlar kk da tanıştık inşallah bebeklerle buluşalım hepimiz dün tedavim başladı 4. Deneme sonuç pozitif olsun inşallah hepimizin
Allahim insalalh herkezin kucagini doldursun.hepsi bir surec.sevindim bulustugunuza.ben kalp atislarini gordum cok sukur.ama kese yaninda buyuk bir kanama alani var.kanamam kesildi ama kahve olarak geliyo.devamli yatiyorum.igne oluyorum.allah heoimizin hakkinda hayirlisini versin.yani kucagimaza alabilecegimiz evlatlar nasip etsin insS sinsirella2bianca_82 dün fulya tüp bebek merkezinde buluştuk kızlar kk da tanıştık inşallah bebeklerle buluşalım hepimiz dün tedavim başladı 4. Deneme sonuç pozitif olsun inşallah hepimizin
Canım kalp atışı için çok sevindim inan ki, çok şükürAllahim insalalh herkezin kucagini doldursun.hepsi bir surec.sevindim bulustugunuza.ben kalp atislarini gordum cok sukur.ama kese yaninda buyuk bir kanama alani var.kanamam kesildi ama kahve olarak geliyo.devamli yatiyorum.igne oluyorum.allah heoimizin hakkinda hayirlisini versin.yani kucagimaza alabilecegimiz evlatlar nasip etsin ins
Bebeklerle de buluşmak nasip olur inşallah :))S sinsirella2bianca_82 dün fulya tüp bebek merkezinde buluştuk kızlar kk da tanıştık inşallah bebeklerle buluşalım hepimiz dün tedavim başladı 4. Deneme sonuç pozitif olsun inşallah hepimizin
Kanama alanı nasıl göründü ultrason görüntün varsa paylaşırmısın? Bende de ona benzer bişey çıktı. Ama benim kanamam lekelenmem yok. Kafam karışıkAllahim insalalh herkezin kucagini doldursun.hepsi bir surec.sevindim bulustugunuza.ben kalp atislarini gordum cok sukur.ama kese yaninda buyuk bir kanama alani var.kanamam kesildi ama kahve olarak geliyo.devamli yatiyorum.igne oluyorum.allah heoimizin hakkinda hayirlisini versin.yani kucagimaza alabilecegimiz evlatlar nasip etsin ins
Cnm kesenin hemen yaninda gozukuyor kese boyutunda 17mm falan.ama annemlerde ultrason kagidi yarin yukleyebilirim.benim cok kanamam oldu vajinal ultrasondan sonra.dun bakti tekrar grilesmis ultrason siyah olsaymis yeni kanamaymis ama benimki pihtilasmaya baslamis.ya kendi erir dedi yada kanamayla gelir dedi.suan kahve akinti var peceteye geliyor silince.bu risk hep varmis dusuk riski yaratiyormus.igne.oluyordum basimi cok donduruyordu kesti hapa dondu.coraspirin hala icmiyorum.pzt si tekrar kontrol var bakalim hayirlisi.sana ne dedi peki risk varmiKanama alanı nasıl göründü ultrason görüntün varsa paylaşırmısın? Bende de ona benzer bişey çıktı. Ama benim kanamam lekelenmem yok. Kafam karışık
Benim doktorum tam olarak kanama demedi, ultrasonda 4 gün önce görünmemişti böyle bişey. Daha önce polip filan var dendi mi dedi. Yok dedim. Sanırım kanama düşündü. Vajinal jelin birini kesti.progestan hap ekledi günde 2 tane. Prolutonu da hafta 1 den 4 günde 1 e çıkardı. Benim lekelenmem filan yok. O kitle gibi görüntü bebeğe çok yakın değil dedi ama usg de çok yakın görünüyor. Kendiliğinden geçebilir ama düşük tehlikesi oluşturuyor dedi. 2 hafta sonra kontrole çağırdı. İnşallah geçer gider yaCnm kesenin hemen yaninda gozukuyor kese boyutunda 17mm falan.ama annemlerde ultrason kagidi yarin yukleyebilirim.benim cok kanamam oldu vajinal ultrasondan sonra.dun bakti tekrar grilesmis ultrason siyah olsaymis yeni kanamaymis ama benimki pihtilasmaya baslamis.ya kendi erir dedi yada kanamayla gelir dedi.suan kahve akinti var peceteye geliyor silince.bu risk hep varmis dusuk riski yaratiyormus.igne.oluyordum basimi cok donduruyordu kesti hapa dondu.coraspirin hala icmiyorum.pzt si tekrar kontrol var bakalim hayirlisi.sana ne dedi peki risk varmi
Benimde kese ultrasonunda gorunmedi ama 3 saat sonra kanama oldu.benim.dr her hafta kontrol dedi.Benim doktorum tam olarak kanama demedi, ultrasonda 4 gün önce görünmemişti böyle bişey. Daha önce polip filan var dendi mi dedi. Yok dedim. Sanırım kanama düşündü. Vajinal jelin birini kesti.progestan hap ekledi günde 2 tane. Prolutonu da hafta 1 den 4 günde 1 e çıkardı. Benim lekelenmem filan yok. O kitle gibi görüntü bebeğe çok yakın değil dedi ama usg de çok yakın görünüyor. Kendiliğinden geçebilir ama düşük tehlikesi oluşturuyor dedi. 2 hafta sonra kontrole çağırdı. İnşallah geçer gider ya
Üzüldüm simsiki tutsun bebegin insallahAllahim insalalh herkezin kucagini doldursun.hepsi bir surec.sevindim bulustugunuza.ben kalp atislarini gordum cok sukur.ama kese yaninda buyuk bir kanama alani var.kanamam kesildi ama kahve olarak geliyo.devamli yatiyorum.igne oluyorum.allah heoimizin hakkinda hayirlisini versin.yani kucagimaza alabilecegimiz evlatlar nasip etsin ins
Allah tamamına erdirsin canımAllahim insalalh herkezin kucagini doldursun.hepsi bir surec.sevindim bulustugunuza.ben kalp atislarini gordum cok sukur.ama kese yaninda buyuk bir kanama alani var.kanamam kesildi ama kahve olarak geliyo.devamli yatiyorum.igne oluyorum.allah heoimizin hakkinda hayirlisini versin.yani kucagimaza alabilecegimiz evlatlar nasip etsin ins
Canım çok geçmiş olsun doktorun kim? Kış çayı yap bol bol kivi ye Bu Ara salgın var zatenArkadaslar transfer beklmee surecindeyim
Bademciklerimmm sismis dogal ne yapabilirim y
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?