Merhabalar oncelikle çevreye kulak asmayin ben cok yakinim disinda kimseye soylemedim beni olumsuz etkilememeleri icin. Benim de ilk denemem. Evet igne yedim bol bol kan verdim ama hic de oyle korkulacak derecede degil ki benim canim cok tatli. Bugun yumurta toplama islemim vardi uyuttular tamamen . Simdi agrim var tabiki evet en zoru buymuş bu evre. Agrisi adet agrisi kramp kasilma seklinde yabi oyle cok aman aman degil. Transfer daha rahatmis oyle dedi dr. ama bunlari goze alarak basladim iyice arastirdim . Dr cok onemli o rahatlatmali evvela. Odem de Olur kilo da olur halsizlik bas agrisi mide bulantisi ama bunlar beklenen olagan durumlar . Zaten igneler 1 hafta bile surmuyor ve sinek isirigi gibi kendi kendinize yapacaksiniz inanin hoc korkulacak bir sey yok. Allah gönlünüze gore versin. Derin bir nefes alin kendinizi dinleyin kararınızı verin
Merhabalar oncelikle çevreye kulak asmayin ben cok yakinim disinda kimseye soylemedim beni olumsuz etkilememeleri icin. Benim de ilk denemem. Evet igne yedim bol bol kan verdim ama hic de oyle korkulacak derecede degil ki benim canim cok tatli. Bugun yumurta toplama islemim vardi uyuttular tamamen . Simdi agrim var tabiki evet en zoru buymuş bu evre. Agrisi adet agrisi kramp kasilma seklinde yabi oyle cok aman aman degil. Transfer daha rahatmis oyle dedi dr. ama bunlari goze alarak basladim iyice arastirdim . Dr cok onemli o rahatlatmali evvela. Odem de Olur kilo da olur halsizlik bas agrisi mide bulantisi ama bunlar beklenen olagan durumlar . Zaten igneler 1 hafta bile surmuyor ve sinek isirigi gibi kendi kendinize yapacaksiniz inanin hoc korkulacak bir sey yok. Allah gönlünüze gore versin. Derin bir nefes alin kendinizi dinleyin kararınızı verin
Dedigim gibi kendine guven dr a guven . Erteleme kimseye kulak asmaTeşekkür ederim genelde sürecin zor olduğunu sancılı olduğunu söyleyip korkutuyorlar
Arkadaşım süreç fiziksel anlamda zor değil. Psikolojik olarak embriyom oluşacakmı , 5. Güne ilerleyecekmi, tutunacakmı, gebelik devam edicekmi gibi sorular yıpratıyor sadece. Acı çektiğimi hatırlamıyorum. İğneler insülin iğnesi gibi cilt altına yapılıyor. Kendi kendine yapıyorsun, can yakan bir durum yok. Yumurta toplamada uyutuluyorsun. Ondan sonra dinlen biraz. Ben gezmek için dışarı çıktım aynı gün. Karnım fena ağrıdı. Dinlendim geçti. Transfer zaten uyutulmadan yapılıyor. 5 dk sürmüyor. Spekulum takıldığını düşünün. Ağrı filan yok. Sonra hooop hamilesin inşallah. Kötü şeyleri dinleme. Korkutanlar uyduruyor abartıyor bence.Teşekkür ederim genelde sürecin zor olduğunu sancılı olduğunu söyleyip korkutuyorlar
Arkadaşım süreç fiziksel anlamda zor değil. Psikolojik olarak embriyom oluşacakmı , 5. Güne ilerleyecekmi, tutunacakmı, gebelik devam edicekmi gibi sorular yıpratıyor sadece. Acı çektiğimi hatırlamıyorum. İğneler insülin iğnesi gibi cilt altına yapılıyor. Kendi kendine yapıyorsun, can yakan bir durum yok. Yumurta toplamada uyutuluyorsun. Ondan sonra dinlen biraz. Ben gezmek için dışarı çıktım aynı gün. Karnım fena ağrıdı. Dinlendim geçti. Transfer zaten uyutulmadan yapılıyor. 5 dk sürmüyor. Spekulum takıldığını düşünün. Ağrı filan yok. Sonra hooop hamilesin inşallah. Kötü şeyleri dinleme. Korkutanlar uyduruyor abartıyor bence.
Karışıklık olma ihtimalinin söz konusu olduğunu düşünmüyorum. Gittiğinde göreceksin. Koluna bileklik takıyorlar. Barkod sistemi var. Kaç yere okutuyorsun. Sana defalarca soruyorlar ismini. Hatta transferde sinir oldum. Allah Allah söyledim ya dedim. İnanılmaz bir titizlik varTeşekkür ederim çok, dirayetliyimdir zaten bikaç ameliyat geçirdim ama öyle bi anlatıyolarki hazır mısın süreç uzun hergün iğne delim deşik olcaksın falan..
Birde bu tüpbebek işlerinde karışıklık mevzusu kafama takılmaya başladı
Karışıklık olma ihtimalinin söz konusu olduğunu düşünmüyorum. Gittiğinde göreceksin. Koluna bileklik takıyorlar. Barkod sistemi var. Kaç yere okutuyorsun. Sana defalarca soruyorlar ismini. Hatta transferde sinir oldum. Allah Allah söyledim ya dedim. İnanılmaz bir titizlik var
Ama tüp bebekte açık bir ameliyat söz konusu değilki. Yanlış iğne diye de birşey olamaz çünkü belli protokolü olan ilaçlar CİLALTI yapılıyor.vesvese sarmış seni, biraz rahatla benceYok sadece bu klinik için değil nerede yaptırırsan yaptır bu ihtmal var.. insanların içinde makas gazlı bez unutuluyor yanlış iğneler yapılıp felçe sebebiyet veriliyor birsürü şey duyuyoruz ki ben sağlık sektöründe çalışıyorum neler duyuyorum..
İster istemez kafamda nerede yaptırırsam yaptırayım sorular oluşuyo
Ama tüp bebekte açık bir ameliyat söz konusu değilki. Yanlış iğne diye de birşey olamaz çünkü belli protokolü olan ilaçlar CİLALTI yapılıyor.vesvese sarmış seni, biraz rahatla bence
Selam cnm bugun gittik gorduk ama kalp atidi duyulmadi.cok kucuk dedi.yolk.sac olusmus ama.10 gun sonra.tekrar gel.dedi.tansiyonumla.ugrasiyorum bugun saglik ocagina gidip kaydimi yaptirdim.sen naptin gordunmu keseyicandost83 napıyosun, hiç görünmüyorsun. Nasıl gidiyor gebelik. Kese filan için gittinmi muayeneye
Geçmiş olsun daha düzelmedimi tansiyonun. Benim de yolk sac göründü. Dün de vajinal usg ile kalp atışını duyduk çok şükür. Benim de endometrium içine kanama gibi bişey olmuş kitle gibi bi görüntü oluşmuş rahimde. Bebeğe biraz yakın ama çok değil dedi doktorum. Bahçenin verdiği ilaçları biraz değiştirdi. Crinone içerde birikim yaptığı için çok emilemediğini düşünüyorum dedi. Progestan başladı. İğnemi de artırdı. 2 hafta sonra kontrole çağırdı. İnşallah o herneyse geçer. O kadar tedirginim ki kimseye gebe olduğumu bile söyleyemedimSelam cnm bugun gittik gorduk ama kalp atidi duyulmadi.cok kucuk dedi.yolk.sac olusmus ama.10 gun sonra.tekrar gel.dedi.tansiyonumla.ugrasiyorum bugun saglik ocagina gidip kaydimi yaptirdim.sen naptin gordunmu keseyi
Ben serum icin hastaneye gelmistim kanama basladiGeçmiş olsun daha düzelmedimi tansiyonun. Benim de yolk sac göründü. Dün de vajinal usg ile kalp atışını duyduk çok şükür. Benim de endometrium içine kanama gibi bişey olmuş kitle gibi bi görüntü oluşmuş rahimde. Bebeğe biraz yakın ama çok değil dedi doktorum. Bahçenin verdiği ilaçları biraz değiştirdi. Crinone içerde birikim yaptığı için çok emilemediğini düşünüyorum dedi. Progestan başladı. İğnemi de artırdı. 2 hafta sonra kontrole çağırdı. İnşallah o herneyse geçer. O kadar tedirginim ki kimseye gebe olduğumu bile söyleyemedim
Dr Zeki Akkum. Bugün yumurta toplama islemim var dualarniza talibim
Allah hakkında hayırlısını nasip etsincok tesekkurler islem.bitti artik adet olmayi beklicem dilerim Allah hepimizin gonkune gore verir
canım neden kan veriliyor merak ettimMerhabalar oncelikle çevreye kulak asmayin ben cok yakinim disinda kimseye soylemedim beni olumsuz etkilememeleri icin. Benim de ilk denemem. Evet igne yedim bol bol kan verdim ama hic de oyle korkulacak derecede degil ki benim canim cok tatli. Bugun yumurta toplama islemim vardi uyuttular tamamen . Simdi agrim var tabiki evet en zoru buymuş bu evre. Agrisi adet agrisi kramp kasilma seklinde yabi oyle cok aman aman degil. Transfer daha rahatmis oyle dedi dr. ama bunlari goze alarak basladim iyice arastirdim . Dr cok onemli o rahatlatmali evvela. Odem de Olur kilo da olur halsizlik bas agrisi mide bulantisi ama bunlar beklenen olagan durumlar . Zaten igneler 1 hafta bile surmuyor ve sinek isirigi gibi kendi kendinize yapacaksiniz inanin hoc korkulacak bir sey yok. Allah gönlünüze gore versin. Derin bir nefes alin kendinizi dinleyin kararınızı verin
Çok geçmiş olsun daha iyi misin geçti mi kanamanBen serum icin hastaneye gelmistim kanama basladi
Nasıl ya iyimisin şu anda , bakıldımı tekrardan sıkıntı yoktur inşallah.Ben serum icin hastaneye gelmistim kanama basladi
Sagol.kanamam cok cnm.igne oluyorum evde yatiyorumÇok geçmiş olsun daha iyi misin geçti mi kanaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?