Yılbaşı zammı geldi mi bilmiyorum ama gecen sene fiyatları şöyleMerhaba kızlar Allah hepimizin gönlüne göre versin inşallah güzel sonuçlarınız olsun. Ben dün mail atmıştım hastaneye bu sabah aradılar eşimin sperm sayısı ve haraketliliği çok çok iyi ama morfolojisi %1 bende pcoluyum femara kullanıyorum 1.5 senedir korunmuyoruz.. telefondaki bayan muayene ücreti tek sefere mahsus oluyor dedi Remzi beyi önerdi ama aşılama mı olur tüp bebek mi olur gitmeden bilemeyiz fiyatları hakkında bilginiz var mı ilaçlar falan çok mu masraflı oluyor
Yılbaşı zammı geldi mi bilmiyorum ama gecen sene fiyatları şöyle
Remzi hoca muayene ücreti 500
Tüp bebek 8.000
İlaçlar 2-3.000 TL
tabi extra masraflar da çıkıyor bu süreçte
Aşılama zaman kaybı diyo herkes, tüp bebek daha mantıklı sanki
aslında ön görüşme ücretsiz diyorlar. yani muayene olmazsanız ücret ödemiyorsunuz bildiğim kadarıyla. bütün tahlil ve sonuçlarınız elinizde olsun, gidip bir konuşun, muayene olmak istemediğinizi söylersiniz.550 lira olmuş Remzi bey gitsem mi acaba bi ya kafam karıştı çok bir de bana tüp bebek raporu çıkmıyor sanırım 1.5 senelik evliyim daha
evet muayene olmazsanız ücretsiz.ama dr genellede muayene ediyor.bende remzi beyin yanındayım.gitmeden ben troit d vitamini b12 değerlerimi götürmüştüm onun için bu testleri benden istemedi .en iyisi remzi beyle görüşün.aslında ön görüşme ücretsiz diyorlar. yani muayene olmazsanız ücret ödemiyorsunuz bildiğim kadarıyla. bütün tahlil ve sonuçlarınız elinizde olsun, gidip bir konuşun, muayene olmak istemediğinizi söylersiniz.
ya da şişli memorial a gidin konuşun, onlarda da ön görüşme ücretsizdi.
1,5 senedir korunmuyor ve hamile kalamıyorsanız doktorla görüşmeniz şart
evet muayene olmazsanız ücretsiz.ama dr genellede muayene ediyor.bende remzi beyin yanındayım.gitmeden ben troit d vitamini b12 değerlerimi götürmüştüm onun için bu testleri benden istemedi .en iyisi remzi beyle görüşün.
Bahcecide aşılama yaptıranı hiç duymadımEvet ilk muayene ücretsiz dediler telefonda da hatta bu fiyat da bir kereye mahsus veriliyormuş sanırım bir daha almıyorlarmış.. Aşılama ne kadar peki onu biliyor musunuz
Bahcecide aşılama yaptıranı hiç duymadım
Hayirli olsun tedaviniz .mrb ben yeni üye oldum ama daha önce tüp bebekle alakalı yorumları okudum bende bahceci fulyada güvenç beye başlayacam haftaya ön görüşmem var
Diyarbakirda daha uygun. Muayene 275. Tup bebek 6375. Ilaclar 1900 .Yılbaşı zammı geldi mi bilmiyorum ama gecen sene fiyatları şöyle
Remzi hoca muayene ücreti 500
Tüp bebek 8.000
İlaçlar 2-3.000 TL
tabi extra masraflar da çıkıyor bu süreçte
Aşılama zaman kaybı diyo herkes, tüp bebek daha mantıklı sanki
Evet birazcık daha uygunmuş:)) şehir farkı alıyolar demek :)))Diyarbakirda daha uygun. Muayene 275. Tup bebek 6375. Ilaclar 1900 .
Cumartesi öğlene kadar çalışıyolar sanırımKızlar ya cumartesi günü randevu alınmıyor mu arıyorum ama sürekli kapanıyor telefon..
Aynen cumartesi oglene kadarCumartesi öğlene kadar çalışıyolar sanırım
Bal zencefilArkadaslar transfer beklmee surecindeyim
Bademciklerimmm sismis dogal ne yapabilirim y
Cumartesi sadece muayene yani kontrol aliyorlarKızlar ya cumartesi günü randevu alınmıyor mu arıyorum ama sürekli kapanıyor telefon..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?