Cnm nerelerdesin napiyosun benim.2.testim 600 cikti sukur.evdeyim.devamli dinlenir vaziyetde hicbir belirtim yok sende varmi?doktor kese icin 10 gun sonra gel dedi.hepsi bir bekleyis ya allahim herkezin kucagini doldursun.
Ben de aynı senin gibiyim 10 gün sonra dedi bana da. Üst solunum yolu enfeksiyonu olmuşum yatıyorum ben de. Belirti halen yok

Ben de aynı senin gibiyim 10 gün sonra dedi bana da. Üst solunum yolu enfeksiyonu olmuşum yatıyorum ben de. Belirti halen yok
Gecmis olsun ilik seler ic.bbende.bugun cok korktum tansiyonum.19lara cikti tesaduf olctum.dr.gunde 3 tane tansiyon ilaci basladi annemlere.geldim.onlarda yatiyorum.napcam.bilmiyorum.

Gecmis olsun ilik seler ic.bbende.bugun cok korktum tansiyonum.19lara cikti tesaduf olctum.dr.gunde 3 tane tansiyon ilaci basladi annemlere.geldim.onlarda yatiyorum.napcam.bilmiyorum.
Ayy neden öyle oldu varmıydı daha önce yüksek tansiyon, dikkat et canım tansiyon gebelik zehirlenmesi yapabiliyor. Kilo alma sebze meyve ağırlıklı beslen, tuzdan şekerden uzak dur.

Arkadaşlar merhabalar transfer öncesi son kontrolumu olsum çok şükür haftaya salı büyük gün bu progestoran iğnelere başlıycam korkuyorum bir yandan 4kutu verdi dr ne zamana kadar kullanıyo çok ağrısı oluyomu kullanan arkadaşlar ne zamana kadar kullandınız.

Benim haftada bir iğnem var(depo progesteron), günde 2 tane de vajinal jel var. Gebelik oluşursa sanırım 12.haftaya kadar kullanılıyor.bana bahçecide öyle söylediler . İğne yağlı biraz. Yaparken yavaş yapılıyor. Bana çok yakar dediler ama öyle olmadı. Boşuna korkma yani

ee hadii cok iyii

Arkadaşlar bişey Sorucam. Benim göğüs ağrım vardı bu zamana kadar ama bugün geçti. Dün de biraz eşimle tartıştım kasık ağrım oldu biraz da şiddetli. Daha kese ve kalp atışı bakmamıştık. Böyle bir durum yaşayan varmı

İnşallah canım yürüyemeyenleri duyunca korktum açıkçası 12.haftaya kadar çok değil mi ya yani kalçamız delik deşik olucak desene neyse hakkımızda hayırlısı olsun inşallah

İnşallah canım yürüyemeyenleri duyunca korktum açıkçası 12.haftaya kadar çok değil mi ya yani kalçamız delik deşik olucak desene neyse hakkımızda hayırlısı olsun inşallah
Canım olası bir progesteron eksikliğine bağlı düşük olmasın diye mecburuz, sağlıkla kucağımıza alalım da unuturuz bunları

Ben 3 ay kullandım artık kalçalarımda yer kalmadı topaklar ağrılar ama bıraktıktan sonra geçti çok şükür.. Hep geçicek sabır dedim bebeğim için Allah kolaylık versin

Selam arkadaslar bugun kontrolum vardi en buyugu 14mm olmak uzere 15 tane yumurtam oluşmuş. Cetroide basladim. Matofin verdi pazar kontrol dedi . Hersey yolunda dedi şükür

Evet yaparken yakmıyor ama bi kaç saat sonra yeri ağrıyor ikinci iğnemi oldum artık katlanıcaz bapalım hayırlısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…