Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Tüp Bebek Merkezleri Bahçeci Tüp Bebek Merkezi Hastaları
- Konu Sahibi Rline
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 18 Mayıs 2017
- 233
- 295
- 53
- 36
Canimmm selam, bende uzun zaman sonra girdimm yazayim diye baktim baslik acmissin hemen buraya yazayim dedim. Merhabaaa herkese..benim ufaklik buyuyor vallahi. Bende muatecep hocami ziyarete gitcem haftasonu insallah. Havalar duzelmisken el opturmeye gidelim dedim. Yolu bahceciden gececekk herkese sunu ictenlikle soyleyebilirim... dogru yerdesinizz hiiicccc merakk etmeyinnnn
- 6 Temmuz 2015
- 1.084
- 528
- 123
Yumurta rezervin mı az canım doktorun sayıyı artırmak için havuz yapmıştır inşallah bol bol yumurta birikirKızlar selam bende havuz için regl dönemimi bekliyorumm benim gibi havuz yaptıran varmııı herkese bol şans
- 18 Mayıs 2017
- 233
- 295
- 53
- 36
Kızlar selam bende havuz için regl dönemimi bekliyorumm benim gibi havuz yaptıran varmııı herkese bol şans
Beeennn... ben yaptirdim bi kere dollenmedi yumurtam bi kere olgun cikmadi sonra 2 kere topladik .. vee minikk melegimee habuzz yontemininde buyukkk katkilariyla kavustuuummm
- 12 Mart 2018
- 602
- 512
- 53
- 47
Canım inşallah bende senin gibi güzel sonuca ulaşırımmBeeennn... ben yaptirdim bi kere dollenmedi yumurtam bi kere olgun cikmadi sonra 2 kere topladik .. vee minikk melegimee habuzz yontemininde buyukkk katkilariyla kavustuuummm
- 12 Mart 2018
- 602
- 512
- 53
- 47
Evet canım yumurta rezeverim az havuz yapıp şansımızı arttıralım dedi doktorumYumurta rezervin mı az canım doktorun sayıyı artırmak için havuz yapmıştır inşallah bol bol yumurta birikir
- 6 Temmuz 2015
- 1.084
- 528
- 123
Canım başladınız mı havuza doktorun kimdi senin Bahçeci gerçekten iyi merkez umarım hayallerine kavuşursunEvet canım yumurta rezeverim az havuz yapıp şansımızı arttıralım dedi doktorum
- 18 Mayıs 2017
- 233
- 295
- 53
- 36
I
nsallahhh canimmm benim..Canım inşallah bende senin gibi güzel sonuca ulaşırımm
Oh masallah darisi basima insallah. Ilk denemedemi oldu ? Sorununuz ve yasiniz kacdi ?Canım ben Mustafa hoca sayesinde anne oldum ikinci deneme için dondurulmuşları kullanmak istiyorum elim daha erken diye bekletiyor bakalım
- 13 Şubat 2018
- 41
- 50
- 8
- 36
- 18 Mayıs 2017
- 233
- 295
- 53
- 36
Canim hayirli olsun oncelikle, simdi ilk once mutlaka klinigi ara orda hasta iliskileri arkadaslari zaten saolsunlar seninle cok guzel ilgilenip tum bilgileri veriyolar. Gerekli testleri soyluyolar. Sen butunn troidd kan sayimi kadin dogm hormon testlerini yaptirmis ve rahim filminide cektrmis olarak merkeze gidiyosun doktorun degerlendirip bakiyo. Uygunsa adette tedaviye basliyosun. Ilk ignenden sonra 5 gun klinige ugramiyosun o surecte 3vine gidebilirsin. Sonra ya 2 gunde ya 3 gunde doktora gidiyosun 2 3 kez. Sonra yumurta toplama vee serbestsin. Sehirdisi hastalari bile olsan dondurulmus transfer tercih ediyolar genelde ama belli de olmaz tabi. Donms transfer olursanda Yumurta toplamadan 1 yada 2 adet sonra transfer tedavisine basliyosunn.ortalama adetin 18.gunu transfer.sonrada 15 gun sonra gebelikk testii vee hooooppp nasipse hamişsinnnnn
- 10 Temmuz 2012
- 601
- 536
- 303
- 19 Nisan 2018
- 404
- 297
- 53
- 36
Ben raporlu yaptırdim bana 8500 bulduKızlar merhabalar,bende temmuzda baslıcam tüp bebeğe hayırlısıyla ben bursadayım burda doktorum var ama bahcecıyı cokduydum arastırıyorum sımdı bır sorum olucam bu tüp bebek tam tamına toplamda nekadar para harcattı sıze sadece bahcecı fıyatını soruyorum