Tüp Bebek Merkezleri Bahçeci Fulya Tüp Bebek Merkezi Dr. M. Reşit Asoğlu

Çok sevindim sağlıkla kucağına alırsın inşallah. Darısı başımaaaa

Benimde bugun opu var. Yumurtalar nasıl olacak çok tedirginim.
Bende opudan çıktım bugun. 17 yumurta toplanmış. İnaşşalah içleri boş değildir

Benim gibi rahim dinlendirme sürecine girmişsin. Sanırım bu daha etkili oluyor hakkımızda hayırlısı olsun canım Tutsun tutsun tutsun bebişlerimizi alalım kucağımıza

Çok şükür döllendiler canım. 17 yumurtadan 12 olgun yumurta çıktı 12 si de döllendi. Bugün üçüncü gün 12 si canlı şekilde devam ediyor Çarşamba 5. günleri dondurulurlar heralde
Maşallah canım sevindim. Benimde 4 tane dondurulmuş var şuan çok şükür. 5. günde donduruyorlar zaten.

Maşallah canım sevindim. Benimde 4 tane dondurulmuş var şuan çok şükür. 5. günde donduruyorlar zaten.
4 tane de çok güzel sonuç. Yani dört defa transfer yapılabilir anlamına geliyor Dondurulmuş yumurtaların olması ulaşması çok kıymetli. Baştan o hormon iğnelerini kullanıp zaman kaybı olmayacak. Peş peşe direkt transferleri deneyebiliriz sanırım

Evet çok haklısın canım. Ben zaten mutluyum hiç olmayanlar var Allah yardımcıları olsun zor süreçler. İlkinde tutacak Allahın izni ile

Evet çok haklısın canım. Ben zaten mutluyum hiç olmayanlar var Allah yardımcıları olsun zor süreçler. İlkinde tutacak Allahın izni ile
Benim de ilk olacak canım. Yarın embriyolarımın 5.günü. Yarın dondurulur sanırım. Evin içinde gözlerim yaşlı geziyorum Transfer tutmazsa diye içim içimi yiyor çok korkuyorum.

Kızlar bende bahçecide lale susan karakışda tedavi oldum pcosluym 46 toplandı 44 tane olgun cıktı 38 döllendi 12 tane 5. Gün 10 tan 6. Gün embriyosu donduruldu 5 mayıda birtanesini transfer ettik ve şükür pozitif bahçecide doktorlar kadar laboratuvar ve embriyologlarda çok iyi türkiyenin en iyisi hatta o yüzden içinizi ferah tutun benim çok fazla toplandığı için ohss olmuştu biz 4 ay ara verdik bu ay transfer yapıldı transfer sonrası da sorularınız olursa bana danışanilirsiniz ben 30 mayisda insallah kalp atisini duyucam

Benim de ilk olacak canım. Yarın embriyolarımın 5.günü. Yarın dondurulur sanırım. Evin içinde gözlerim yaşlı geziyorum Transfer tutmazsa diye içim içimi yiyor çok korkuyorum.
Yok asla tutmazsa diye düşünmeyelim. Olacak Allah'ın izni ile güzeli çağır. Rabbim sana hayırlı sağlıklı bir evlat nasip etsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…