- 9 Ekim 2010
- 297
- 155
-
- Konu Sahibi buket_zehra
Çok sevindim sağlıkla kucağına alırsın inşallah. Darısı başımaaaaCanım mehmet hocam kesinlikle mehmet beyden şaşmayın ben 3.denememde mehmet reşit beye gittim eşimde sperm sorunu vardı ilk 2 denemeyi başka merkezde yapmıştık sonuç negatif oldu hem maddi hem manevi çok yıpranmıştık 1 yıl ara verdik sonra mehmet beyde tedaviye başladık fakat benim yumurtamda hiç sorun olmamasına rağmen erken çatlama oldu 3 yumurta topladı 1 tanesi döllendi ve 5.güne geldi rahim dinlendirmeden sonra 5 nisanda transferimi yaptı şükürler olsun şuan 9 haftalık gebeyim
Yaa aramızda 1 hafta falan var haberdar kalalım canım inşallah güzel haberlerini alırım.Bnde 24nde transfer olcam ilk bnmde heyecanlıyım baya
merhaba canım benim opu yapıldı. buğün 6. günüm ve 2 tane 6.güm emriyosu donduruldu.Sonucunuz ne oldu acaba
Evet baya heycanliyim bakalım ne olacakYaa aramızda 1 hafta falan var haberdar kalalım canım inşallah güzel haberlerini alırım.
merhaba canım benim opu yapıldı. buğün 6. günüm ve 2 tane 6.güm emriyosu donduruldu.
dondurulmuş transfer yapılacak bana. mehmet hova muayene sırasında taze transfer olmıyacağımı söyledi. şimdi rahim dinlendirme tedavise başlıyorum.
Benimde bugun opu var. Yumurtalar nasıl olacak çok tedirginim.merhaba canım benim opu yapıldı. buğün 6. günüm ve 2 tane 6.güm emriyosu donduruldu.
dondurulmuş transfer yapılacak bana. mehmet hova muayene sırasında taze transfer olmıyacağımı söyledi. şimdi rahim dinlendirme tedavise başlıyorum.
Benim gibi rahim dinlendirme sürecine girmişsin. Sanırım bu daha etkili oluyor hakkımızda hayırlısı olsun canımmerhaba canım benim opu yapıldı. buğün 6. günüm ve 2 tane 6.güm emriyosu donduruldu.
Çıkmaz çıkmaz merak etme olur tutar dollenir Allahın izni ile.Benimde bugun opu var. Yumurtalar nasıl olacak çok tedirginim.
Bende opudan çıktım bugun. 17 yumurta toplanmış. İnaşşalah içleri boş değildir
Çok şükür döllendiler canım. 17 yumurtadan 12 olgun yumurta çıktı 12 si de döllendi. Bugün üçüncü gün 12 si canlı şekilde devam ediyorÇıkmaz çıkmaz merak etme olur tutar dollenir Allahın izni ile.
Maşallah canım sevindim. Benimde 4 tane dondurulmuş var şuan çok şükür. 5. günde donduruyorlar zaten.Çok şükür döllendiler canım. 17 yumurtadan 12 olgun yumurta çıktı 12 si de döllendi. Bugün üçüncü gün 12 si canlı şekilde devam ediyorÇarşamba 5. günleri dondurulurlar heralde
4 tane de çok güzel sonuç. Yani dört defa transfer yapılabilir anlamına geliyorMaşallah canım sevindim. Benimde 4 tane dondurulmuş var şuan çok şükür. 5. günde donduruyorlar zaten.
Evet çok haklısın canım. Ben zaten mutluyum hiç olmayanlar var Allah yardımcıları olsun zor süreçler. İlkinde tutacak Allahın izni ile4 tane de çok güzel sonuç. Yani dört defa transfer yapılabilir anlamına geliyorDondurulmuş yumurtaların olması ulaşması çok kıymetli. Baştan o hormon iğnelerini kullanıp zaman kaybı olmayacak. Peş peşe direkt transferleri deneyebiliriz sanırım
Benim de ilk olacak canım. Yarın embriyolarımın 5.günü. Yarın dondurulur sanırım.Evet çok haklısın canım. Ben zaten mutluyum hiç olmayanlar var Allah yardımcıları olsun zor süreçler. İlkinde tutacak Allahın izni ile
evet persembe günü opu sonrası ilk muayenem olacak rahim dinlendirme evresine girdimBenim gibi rahim dinlendirme sürecine girmişsin. Sanırım bu daha etkili oluyor hakkımızda hayırlısı olsun canımTutsun tutsun tutsun bebişlerimizi alalım kucağımıza
benimde sağlam içi dolu 6 tane çıktı. 2 si sağlıklı 6.gün embiryosu oldu. bakalım artık trasnfer bekliyoruzBenimde bugun opu var. Yumurtalar nasıl olacak çok tedirginim.
Bende opudan çıktım bugun. 17 yumurta toplanmış. İnaşşalah içleri boş değildir
Transfer günü en en heyecanlı ve önemli günbenimde sağlam içi dolu 6 tane çıktı. 2 si sağlıklı 6.gün embiryosu oldu. bakalım artık trasnfer bekliyoruz
Yok asla tutmazsa diye düşünmeyelim. Olacak Allah'ın izni ile güzeli çağır.Benim de ilk olacak canım. Yarın embriyolarımın 5.günü. Yarın dondurulur sanırım.Evin içinde gözlerim yaşlı geziyorum Transfer tutmazsa diye içim içimi yiyor çok korkuyorum.
Rabbim sana ilk seferde çok tatlış sağlıklı bir evlat nasip etsin inşallahbenimde sağlam içi dolu 6 tane çıktı. 2 si sağlıklı 6.gün embiryosu oldu. bakalım artık trasnfer bekliyoruz
Bende sabırsızlanıyorummmm....Transfer günü en en heyecanlı ve önemli günGünler çabucak geçsin inşallah
Amin canım benim, hepimize inşallahYok asla tutmazsa diye düşünmeyelim. Olacak Allah'ın izni ile güzeli çağır.Rabbim sana hayırlı sağlıklı bir evlat nasip etsin inşallah