Tüp Bebek Merkezleri Bahceci Fulya hastanesinde hangi doktor olmalı?

Hangisi olmalı hanımlar?

• Ankete Katılan
    7
  • Anket Kapalı .

basbelasiyim

Tüpmideli 🖤
Pro Üye
Anneler Kulübü
30 Ekim 2013
20.229
56.885
Kızlar beni bilen bilir yılmadım bebek pesindeyim:dua: ıne allah bu yolda olum ve hayırlı haberler alacağım aklımda 3 klinik vardı acibadem maslak kalabalık ve ilgisizlik yorumlarından dolayı eledim,Mustafa acet memorial çok fazla yorum okuyamadım ama eledim ,sanırım bahceci fulya netleşti fakat 3 doktor arasında kaldım ERBIL YAĞMUR, GÜVENÇ BEY VE MUSTAFA BAHCECİ HANGİSİ OLMALI SİZCE BANA DESTEK OLUN CANİM KIZCELER:işsiz:

Ben bugün öngörüsme yaptım Aylin hanımla ıyi gibi ama güvenç beyi de çok öneriyorlar
Bende erbil bey le girusucem galiba kubra dan soğuk enerji aldım yanlış şaşırdığım erken semen testi de ayrı parayrı veriliyormuş acaba toplama sonrası içinde mi gecerli

Bende erbil bey le girusucem galiba kubra dan soğuk enerji aldım yanlış şaşırdığım erken semen testi de ayrı parayrı veriliyormuş acaba toplama sonrası içinde mi gecerli
Ben daha muayene olmadım eşim spermiyogram verdi 220 tl ye bende muayene olursam 375 tl daha karar veremedim adet olmayı bekliyorum

Oradaki tüm doktorlar iyidir mutlaka ama benim doktorum Güvenç Beydi iyiki de ona gitmişim ilk denemede hamile kaldım çok şükür şimdi 14 haftalık hamileyim kendisini tavsiye ederim işini titizlikle yapıyor gönül rahatlığıyla gidebilirsin

X