Haklisin ama Tüp bebek tedavisi yapmayan dr kalmadiki kim nereye yönlendirsin canim.Histeroskopimi yapan dr bile 2 yumurta catlatma 1 aşılama yaptı negatif sonuç. Başka bir hastanede tüp bebek tedavisi yaptirdim oda negatif. Hangi dr.ye gitsen bisey yok normalden olur diyorlar zeynep kamilden emekli bir dr.ye gittim oda aynısını söyledi 7 yıllık evliyim 5 yildir uğraşıyorum. Insan sosyal medyadan görünce bir umut diyor canim.Benim size tavsiyem bence doktorlarınızın tavsiye ettiği kliniklere gidin çünkü ben Kıbrıs’ta yaptırdım şu an yeni sonuçlandı ve negatif normalde üç tane zaten çocuğum var biz farklı bir işlem için gitmiştik eşimde de bir sorun yok değerler yüksek yine ben de de bir sorun yok değerlerin iyi olduğunu yumurtalıklarımın iyi olduğunu söylediler ama transfer günü sadece orta derecede bir tane Embriyo Transfer ettiklerini söylediler ve %80 garanti verdiler Karantina otelinde hiçbir şekilde embriyo hakkında bilgi de vermediler Lütfen internet üzerinden kesinlikle klinik seçmeyin hepsi para tuzağı ve tavsiye edilen kliniklere doktorlarımızın tavsiyesiyle gidin sonuç maddi ve manevi çöküntü olur