Tüp Bebek Merkezleri Bahçeci Fulya Hastaları Burayaaaaa

Dün kan testi yaptım çok şükür kanda gebelik çıktı. Yani 7. Günü akşamı. Çok mutluyum Allah bütün isteyen herkese nasip etsin. Anne olmayı.

canım hayırlı uğurlu olsun bebısın darısı bızım basımıza
sağlıkla kucağına al ınsallah
Senın kaçıncı gun embrıyosuydu canım bu arada mustafa hoca gırdımı opu ve transferıne

Kızlar aklınızda bulunsun hemsıre soylemıstı adetın saat 4 ten sonra oluyorsa ertesı gunu 1. gun sayıyormuşuz ben daha sormadan kendısı soylemsıtı.Eğer 4ten önceyse o gunu sayabılırsınız.Ben ılaca başlayacaktım adetımın 2. gunu akşam 7 de oldum adet aradım hemsıre o gunu sayma dedı bana

Kizlar demin ciktim klinikten. Tahliller falan derken epey uzun surdu isimiz. Ama dondurulmus kuzucuklarimla bugun basliyoruz tedaviye. :) rabbim herkese nasip eder insallah...

merhaba nuray çok sevindim arkadaşım ama sen o testleri bikaç kez tekrarla Allah korusun değerler artıyor mu diye buda önemliymiş çünkü

Merhaba Figen.evet değer 7. Gün için Yüksek dedi. Ama tabi tekrarlamak lazım benim aslında 15. Gündü. Dayanamadım dün kendimi hastanede buldum.

Canım çok teşekkür ederim evet hepsine Mustafa hoca girdi. Dondurulmuş bebiş bizimkisi. Geçen ay tedavim progesteron hormonu yüksekliğinden iptal olmuştu. Dondurdular.3. Gününde. Sonra hepsi çözüldü 2 gün daha takip edildi. Yani blast oldular. Ondan sonra transfer kalanları tekrar dondurdular hatta birisi 6. Gününde donduruldu. Çok şükür ya bugünleri görmek mucize gibi geliyordu. Sanki hiç olmayacakmış gibi. Rabbim sağlıkla kucağımada almayı nasip etsin. Dua edelim birbirimize..

hersey ne güzelde gıtmıs canım rabbım sağlıklı bır sekıdle doğum yapıp kucağına almayıda nasıp etsın ınsallah
Bende haftaya adet olup ıgnelere başlayacağım canım ben hep dua edıyorum tum arkadaşlarıma sen de bızı dualarından esırgeme

Evet canım çok şükür.bu 3. Denememizdi. Açıklanamayan infertilite. Diğer 2 denememizde son ana kadar hep iyiydi. Her şey yolundaydı fakat bebekler tutunamıyorduu. Benim 7. Gün değerim 123 acaba ikiz olabilir mi şimdi bunun merakındayım. Allahım ya insanoğlu işte hep daha fazlasını istiyor. Ama dondurulmuşlarla değerler yüksek çıkabiliyomuş. İş burda bitmiyormuş. İnşallah 2 ye katlar değerlerim. Kese ve kalp atışlarımızıda duysam rahat etcemm:)

selam canım hayırlısı olsun. mustafa hoca ile tedavi nasıl geçti ilgisi nasıldı. profesö olduğu için çok ilgilenemediğini söylüyorlar. ben de randevu aldım ama hala tedirgimim acaba herşeyi sorabilir miyim diye.

selam canım hayırlısı olsun. mustafa hoca ile tedavi nasıl geçti ilgisi nasıldı. profesö olduğu için çok ilgilenemediğini söylüyorlar. ben de randevu aldım ama hala tedirgimim acaba herşeyi sorabilir miyim diye.

canım kan degerın gerçekten yüksek cıkmsı normalde 7. gun ıcın ıkız denenebılır ama dondurulmuşlar hakkında hıcbır bılgım yok canım doktorunu ya da hemsırenı bır ara sor ıstersen

Canım gözün kapalı git. Bak ben önceki yerlerde geçirdiğim zamanlara acıyorum. Anlatsam roman olur. Adam kendi tatilini düşündüğü için benim transferimi 3 gün öne aldı cerrahpaşa da. Neyse sen doğru yoldasın. Ben Mustafa hocayı görünce panik oluyodum.sorularımı yazıyodum kafamda ne varsa. Ama şöyle de oluyor bazen hoca kongrelerde oluyor. Ya opu ya da transferi başkası yapıyor. Çok şükür ben de ikisinde de o vardı. Çok güvendim ben onlara. Özellikle Necati bey embriyologları. Hepsi iyi işte.

canım geçenlerde sana uzun uzun mesaj yazmıştım mesajına karşılık fakat ozel mesajların dolu olduğu ıcın gıtmedı maalesef.Canım cok takma kafana herseyı oluruna bırak .Bak ben burda dun bı arkadaşla yazışmıştım mustafa hoca bu aralar olmayabılırmıs merkezde benım haftaya baslıcak Allahın ıznıyle tedavım opumda olmayabılır belkı.ama herseyde bır nasıp kısmet vardır canım .Böyle kendını yıpratır tedavine negatıf baslarsın içinı ferah tut tutabıldıgın kadar

Necatı bey benım bahcecıye gıttıgımde moralımı tavan yapan ılk ınsandır.Dunya tatlısı çok sevdım ebn kendısını.Embrıyolar hakkında bılgı vermek ıcın Necatı bey mı arıyo canım bızı

Emel hemşire bilgi veriyor transfer öncesi Necati bey görüşüyorsunuz. Benim bütün sorularıma sabırla cevap verdi. Emeği büyüktür kendisinin üzerimde. Allahım hepsine sağlık versin.

Emel hemşire bilgi veriyor transfer öncesi Necati bey görüşüyorsunuz. Benim bütün sorularıma sabırla cevap verdi. Emeği büyüktür kendisinin üzerimde. Allahım hepsine sağlık versin.

amın canım Allah onlardanda razı olsun
Çok guleryuzlu ben ılk gıttıgımde doktor sanmıştım onu hatta esıme bu doktora mı geçsek dıye esprı yapmıştım
Dun bı arkadaşla konuştuk mustafa hoca haftaya yokmuş benımkıde haftaya baslıcak allahın ıznıyle ınsallah olur Mustafa Hoca ya bana tedavını ben yapıcam demıstı cunku bıraz tedırgınlık oldu açıkçası ama ne yapalım herseyde vardır bı hayır

Canım benim hiç dert etme o olmasa diğerleride çok iyi. Bence hepsi başarılı. Tedavin hayırlı olsun şimdiden. Çok rahat ol. Ben olmayacağından o kadar emindimki. Allah ol dedikten sonra her şey bahane. Şu şunu yapmış bu bunu yapmış takılmamak lazım. Herkesin bünyesi farklı sonuçta. Sizler de güzel haberlerinizi yazarsınız inşallah..

Evet canım aslında kadercı olmak lazım herseyde rabbımın bır hayırı vardır mutlaka.Ben oyle düşünüyorum her zaman.Anadolda ınsanlar devlet hastanelerınde yapıyor tutuyor Allah ol dedıgı ıcın.Kısmet bu işler aslında tabı emın ellerde olmakta ınsanı rahatlatıyor.Çok bekledik cok sabrettık canım inşallah mükâfatını alırız.Birde Mustafa hoca bana kılo ver dedı ramazanda ınsanın canı herseyı cekıyor ama tuttum kendımı nefsime hakım olmaya çalıştım gıttı bi 5 kılo başka zaman olsa cabuk pes ederdım kesın.İnşallah rabbım hayırlı kılmıştır bu bebişi bana

Ben bugun guya okadar deneyimli oldugumu sanmama ragmen disari bir miktar kacirdim. Simdi bunu nasil telafi edecegim bilmiyorum. Boyle hata yapanlar oldu mu? Nekadar disari gittigini bilmek okadar kolay degil ama! Kizlar ne yapayim simdi bayagida gec bir saat.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…