Tüp Bebek Merkezleri Bahçeci Fulya Hastaları Burayaaaaa

Arkadaşlar pazartesi kan verdim 211.7 çıktı bugün bida kan verdim 365.2 çıktı tam ikiye katlanmamis böyle olupta katlanan oldumu değerim nasıl sizce
Canım yüzde atmış ve üzeri sağlıklı gebelik demişti drum bana hesapladim 351 yapıyor korkma Allah izniyle güzel olacak güzel düşün

kızlar herkese selamlar.
bahçeci fulyada çift embriyo koymama gibi bir durum var mı? 36 yaşındayım,ilk denememiz olacak. Şişli Memorial kesinlikle çift embriyo transferi yapmıyormuş. biz de ikiz olsun çok istiyoruz. tabii takdir Allahtan ama şansımızı denemek istiyoruz açıkcası.
bilgisi olan varsa çok sevinirim

Koyuyorlar diye biliyorum 35 yaş üstü olanlara
Ama bazı Dr ikiz gebelik riskli diyor tek transfer onerebiliyor

Yaştan dolayı öyle bir hakkın var genelde drlar sıcak bakmıyor ama yaptırabilirsiniz bende şimdi 2 sipami alacam

Kızlar nerelerdesiniz sesiniz çıkmıyor dr dan geldim tsh 1 altında süper keyflendim hbr vereyim istedim hamileler iice bosladiniz bizi küsecem size...
Maşallah tiroid ilacini kaçlık içiyorsun canım
Benim ikinci günü 2.5 tu

Transfer sırasında yükselmesinden korkuyorum

Maşallah tiroid ilacini kaçlık içiyorsun canım
Benim ikinci günü 2.5 tu

Transfer sırasında yükselmesinden korkuyorum
Cnm Haftaiçi 100mg haftasonu 50mg iciyorum dr remzi hocanın arkadaşı o onermisti.böyle kullanmaya dvm et dedi hamile kal gel dedi 2 buçuğun altına düşmezse yapmasina izin vermem demişti endokrin uzmani

Anneveoglusu bişey sorcam sizin değeriniz artmismiydi yoksa ayni degerdemi kalmisti
İki katı yükselirken arada yüzde atmış artışla yükseldi ama birden kanama oldu değer düştü bir hafta sonra Dr test yaptır dedi HCG birden Azda olsa yükselmeye başladı ama düzensiz artışla kese hiç görünmedi

Arkadaşlar pazartesi kan verdim 211.7 çıktı bugün bida kan verdim 365.2 çıktı tam ikiye katlanmamis böyle olupta katlanan oldumu değerim nasıl sizce
Saat bile etkili olabiliyor aynı saatte vermezsen bence artış güzel inşaallah sağlıklı hayırlı bir şekilde kucağımıza alırız Ve Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın

Koyuyorlar diye biliyorum 35 yaş üstü olanlara
Ama bazı Dr ikiz gebelik riskli diyor tek transfer onerebiliyor

Yaştan dolayı öyle bir hakkın var genelde drlar sıcak bakmıyor ama yaptırabilirsiniz bende şimdi 2 sipami alacam

Rapunzel 28 ysşında ona da çift kondu yaştsn çok 1 fazla başarısız denemede koyuyorlar

Canım bazen çok denemesi olan hastalarda birden fazla embriyo konulabilir Ama buna doktor karar veriyor bazen anneler için çoğul gebelik riskli oluyor. Umarım hepiniz güzel sonuçlar alırsınız

çok çok teşekkür ederim cevaplar için, herkes için hayırlı haberler olur inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…