Henüz bir aşamada degilimCnm senin tedavin hangi aşamada?
merhaba sizde remzi hocanın hastasınız galiba bende remzi beyin hastasıyımHenüz bir aşamada degilimbnm sipalar dondurulmuş durumdalar bu haftasonu kürtaj sonrası remzi hocayla ilk görüşmeyi yapacaz bi aksilik çıkmazsa kendime doğumgünü hediyesi ikiz yapacam subat sonu yani bnmki transfere hazırlık olacak sadece
Gecmiş olsun cnm. Hadi inşAllah hayırlısı sanırım ben anneveoglusu ve sen peşpeşe olcaz ben de bu gün adetin 2. günü tahlil yaptırdım sonucu hocaya yolladım. İlaçlara başladım Bismillahla. Rabbim utandırmasın. Dilerim bu yıl hepimizin kucağı bebişlerle dolsun Allahın izni ileHenüz bir aşamada degilimbnm sipalar dondurulmuş durumdalar bu haftasonu kürtaj sonrası remzi hocayla ilk görüşmeyi yapacaz bi aksilik çıkmazsa kendime doğumgünü hediyesi ikiz yapacam subat sonu yani bnmki transfere hazırlık olacak sadece
amin canım hadi bakalım hayırlısı ile güzel haberlerini bekliyorum arkandan bende geleceğim inşallahGecmiş olsun cnm. Hadi inşAllah hayırlısı sanırım ben anneveoglusu ve sen peşpeşe olcaz ben de bu gün adetin 2. günü tahlil yaptırdım sonucu hocaya yolladım. İlaçlara başladım Bismillahla. Rabbim utandırmasın. Dilerim bu yıl hepimizin kucağı bebişlerle dolsun Allahın izni ile
5.gün bnm sipalar kızım ve oğlum bnmde 6 şubat regl 24u gibi transfer olucak nasipse.tabi bnm prolaktin yine yükselmiş hasimatom var tsh firlamis onları düzenleyecez.hepimiz adına hayırlısı bide ben ist degilim git gel yapacaz yinemerhaba sizde remzi hocanın hastasınız galiba bende remzi beyin hastasıyım
geçmiş olsun öncelikle önceki gebeliğiniz için
rabbim yüzünüzü güldürsün
şubat sonu olacak benimde transfer allah nasip ederse
sizin embriyolar 5. gün embriyosumu
benimkiler şuan 3. gün embriyosu olarak donduruldu
transger zamanı çözdürülüp 5. güne gidecekler allah nasip ederse
adet 7 şubat gibi görünüyor transferde 20-25 şubat olur sanırsam
Amin ins cnm hadi bakalım şifa olsun bebek olsun ilaçların sonuGecmiş olsun cnm. Hadi inşAllah hayırlısı sanırım ben anneveoglusu ve sen peşpeşe olcaz ben de bu gün adetin 2. günü tahlil yaptırdım sonucu hocaya yolladım. İlaçlara başladım Bismillahla. Rabbim utandırmasın. Dilerim bu yıl hepimizin kucağı bebişlerle dolsun Allahın izni ile
Henüz bir aşamada degilimbnm sipalar dondurulmuş durumdalar bu haftasonu kürtaj sonrası remzi hocayla ilk görüşmeyi yapacaz bi aksilik çıkmazsa kendime doğumgünü hediyesi ikiz yapacam subat sonu yani bnmki transfere hazırlık olacak sadece
Amin hepimizin insİnşallah cnm. Allah hayırlısıyla tamamına erdirir inşallah
Amin ins cnm hadi bakalım şifa olsun bebek olsun ilaçların sonu
Aminn inşAllah Aminnn. Anneveoglusu cnm değerler şükür hepsi normal cıktı. İlaçlara başladım Allahın izni ile. Rabbim hepimizin yüzün güldürsünamin canım hadi bakalım hayırlısı ile güzel haberlerini bekliyorum arkandan bende geleceğim inşallah
kaç çıktı değerlerin canım merak ettim
Ben 28 haftayım yatıyorum evde. Rakim agzim kisa. Bakalik bekliyorum. Hepimizin hakkinda hayirlisiİnşallah zeycan88. Güzel dileklerin için teşekkürler. Sen hangi aşamadasın? İnşallah herşey yolundadır
Ben 28 haftayım yatıyorum evde. Rakim agzim kisa. Bakalik bekliyorum. Hepimizin hakkinda hayirlisi
Benim anestezisiz oldu Ve bir sorun yaşamadım. Anestezili hiç duymadım. Ananas Ve yumurta geldi canim aklıma ilk olarak. Transfer sonrası her sabah 2 yumurta yedim. Ama sonrasında çok tiksindim. Protein ağırlıklı beslenme öneriliyor, çünkü Rahmi güçlendiriyormuş. Benim sonucum çok şükür pozitif ve inşaallah senden de güzel haberlerini alırız. Sormak istediğin bişey olursa sorabilirsinMerhaba bende mustafa beyin hastasiyim dondurulmuş embiryo transferim olucak ilac kullaniyorum ayin 22 sinde kontrolum var daha sonra transfer günüm belli olucak anestezi ile transfer yaptiran oldumu aranizda ve bu surecte neler tuketmeliyim
canım kaç haftalık oldun hamişlik cetvelide yapmadınBenim anestezisiz oldu Ve bir sorun yaşamadım. Anestezili hiç duymadım. Ananas Ve yumurta geldi canim aklıma ilk olarak. Transfer sonrası her sabah 2 yumurta yedim. Ama sonrasında çok tiksindim. Protein ağırlıklı beslenme öneriliyor, çünkü Rahmi güçlendiriyormuş. Benim sonucum çok şükür pozitif ve inşaallah senden de güzel haberlerini alırız. Sormak istediğin bişey olursa sorabilirsin
Ben çok özeniyordum, imreniyordum hep gördüklerime sağlıkla kucaklarına almaları için dua ediyordum Ve tabi ki kendim için de. Ama negatif olsaydı benim de şimdi şu kadar olcaktı gibi üzülebilirdim diye yapmadım ablacım. Çünkü hepimiz aynı süreçlerden geçiyoruz. Bakınca aaa ne kadar çok pozitif var deyip umut aşılama durumum olsa da birisinin iç çekmesine yada bir üzülmesine mahal vermek istemedim aslında. Ayrıntılı yazıyorum çünkü yanlış anlaşılmak istemem. Düşündüğüm yada anlatmak istediğim şey kesinlikle kıskançlık değil çünkü hepiniz biliyorsunuz ki başından beri burdayım ve pozitif alıp kenara çekilmedim. Her zman herkese de elimden geldiğince bildiklerimi paylaşmayı seviyorum. Azıcık da olsa yardımcı olabilirsem ne mutlu bana. Umarım hepimiz sırayla sağlıkla bebişlerimizi kucağımıza alırızcanım kaç haftalık oldun hamişlik cetvelide yapmadın
Hiç gerilme canim işlem esnasında ekrandan izleme imkanın oluyor zaten ve çok kısa bir işlem sadece gerektiği kadar sıkışık ol. Fazla olunca transfer sonrası tutmak da zorlanıyorsun. Bu konuda O O4lylm arkadaşımdan Allah razı olsun o uyarmıştı beniCok tesekkur ederim hayirlisi olsun rabbim saglikli olarak kucagina almayi nasip etsin ben 1 yil kadar vajinusmus hastasiydim 1 tup bebek denemem oldu florence nighting de orda anastezili yaptilar esim bundan oturu tutmamistr diyor korkmuyorum islemden ama ortam geriyor beni inslh bende guzl sonuclar alirim hersey kucuk kuzular icin
ben seni anlıyorum geçen şubatta gebe kaldım 6 yıllık korunmasız ilişki sonucu ilk kez gebe kaldım o mutlulukla cetvel yaptım sonrasında dış gebelik ile gebelik sonlandırıldı kaldırmak çok zor gelmişti. hala ekim 2017 anneleri sayfasını gördüğümde içim cız ediyorBen çok özeniyordum, imreniyordum hep gördüklerime sağlıkla kucaklarına almaları için dua ediyordum Ve tabi ki kendim için de. Ama negatif olsaydı benim de şimdi şu kadar olcaktı gibi üzülebilirdim diye yapmadım ablacım. Çünkü hepimiz aynı süreçlerden geçiyoruz. Bakınca aaa ne kadar çok pozitif var deyip umut aşılama durumum olsa da birisinin iç çekmesine yada bir üzülmesine mahal vermek istemedim aslında. Ayrıntılı yazıyorum çünkü yanlış anlaşılmak istemem. Düşündüğüm yada anlatmak istediğim şey kesinlikle kıskançlık değil çünkü hepiniz biliyorsunuz ki başından beri burdayım ve pozitif alıp kenara çekilmedim. Her zman herkese de elimden geldiğince bildiklerimi paylaşmayı seviyorum. Azıcık da olsa yardımcı olabilirsem ne mutlu bana. Umarım hepimiz sırayla sağlıkla bebişlerimizi kucağımıza alırızVe Rabbim bebiş isteyen , anneliği layıkıyla yapmaya çalışacak hiç kimsenin kucağını boş bırakmasın sizler de dualarınızı eksik etmeyin
Çok şükür 10.haftaya girdikinşaallah sağlıkla kucağımıza almak da nasip olur
Benim ablam da dış gebelik yaşadı Ve gerçekten zor Bi süreç hele ki o kadar bekledikten Sonra. Rabbim bir daha aynı sıkıntıyı yaşatmasın Ve kimseyi evlat acısıyla sınamasın inşaallahben seni anlıyorum geçen şubatta gebe kaldım 6 yıllık korunmasız ilişki sonucu ilk kez gebe kaldım o mutlulukla cetvel yaptım sonrasında dış gebelik ile gebelik sonlandırıldı kaldırmak çok zor gelmişti. hala ekim 2017 anneleri sayfasını gördüğümde içim cız ediyor
şimdi gebe kalsam kalp atışı duyana kadar bende hamişlik cetveli yapamam korkuyorum cünkü
canım senin nasıl biri olduğunu biliyorum anlatmana bile gerek yok
allah sağlıkla kuçağında göstersin evladını