Merhabalarrr kızlar :)
benımde gözlerinden öpen 3 yasında bır olgum var aman allahım ne kadar guzel bı cocuk o gozlerı o agzı o yuzu o burnu
yaramazda degıl
harıka bır bebek yaptılar bana
3 deneme gecırdım hepsı orada
mustafa bahcecı hep onunla ılk gorusmelerı yaptm ayretten rahat bırakmadım maıller attım kafamdakı herseyı ona sordum
ali bey takıbımı yaptı 3'de ksıa protokol oldu
transferımı hep mustafa bey yaptı
opu ıslemımıde adını unuttugum bır bayan vardı esmer bır bayan :S tuh ya neyse
gebelık takıplerımı bora bey yaptı
cok arastırdım ck okudum bı cok yerede gıttımg orustum dunyadakı en basarlı 4 klınık dıye gecıyordu bahcecı bende hıc bıkmadan orada denedım cok sukur cok ıyı oldu
tabı hala bırbırımızı unutmadık benım yolun dusunce ben ugrarım
benı goren kızlar ufak bı cıglık koparır :)
murat berksyda benı tkaıp etmıs bır doktordu aynı zamanda
kılolu degılım ancak gebelıkte kılo aldım tırotlerım calısmadıgından
bırde akupunktru yapıldı son denemede onunda benı cok rahatlattıgını dusunuyorum
sevgıler
çok küçükmüşsün canım yaaaşuan kaç yaşındasın peki merak ettim :)
22 YASINDA anne oldum canım suanda 25 yasındayım kucugumde 3 yasında
cok kucuk yasta atıldım dıyebılırım hayata bana o surec bır suru sey ogrettı
hep kucuk anne olmayı ıstemısımdır herseye ragmen 22 yasta cok kucuk bı yas
suanda benı goren cocugum olduguna ınanamıyor
bır bılseler oysaki..
gözün aydın canım hadı hayırlısıyla başlarsın inşallah sende çok zor bu beklemek artık kafayı yedım en ufak bişede tutmadı ağla sonra guzel bıse oluyo umutlan ay çok zor rabbım utandırmasın hiç bırımızı .
anladım canım herkesin ne yaşadığını dışardan bakan bilemez. ama bu çocuk olmama durumu çiftler arasında bazen öyle tartışmalara yol açıyoki.. benim eşim sağolsun hep destek oldu ama ben mahvoldum en ufak şeye ağlıyorum bağırıyorm falan.. seninde eşinden ayrılman kötü olmuş canım hemde çocuğun doğunca. o zor zamanlar mı yıprattı sizi yoksa ??
Merhabalarrr kızlar :)
benımde gözlerinden öpen 3 yasında bır olgum var aman allahım ne kadar guzel bı cocuk o gozlerı o agzı o yuzu o burnu
yaramazda degıl
harıka bır bebek yaptılar bana
3 deneme gecırdım hepsı orada
mustafa bahcecı hep onunla ılk gorusmelerı yaptm ayretten rahat bırakmadım maıller attım kafamdakı herseyı ona sordum
ali bey takıbımı yaptı 3'de ksıa protokol oldu
transferımı hep mustafa bey yaptı
opu ıslemımıde adını unuttugum bır bayan vardı esmer bır bayan :S tuh ya neyse
gebelık takıplerımı bora bey yaptı
cok arastırdım ck okudum bı cok yerede gıttımg orustum dunyadakı en basarlı 4 klınık dıye gecıyordu bahcecı bende hıc bıkmadan orada denedım cok sukur cok ıyı oldu
tabı hala bırbırımızı unutmadık benım yolun dusunce ben ugrarım
benı goren kızlar ufak bı cıglık koparır :)
murat berksyda benı tkaıp etmıs bır doktordu aynı zamanda
kılolu degılım ancak gebelıkte kılo aldım tırotlerım calısmadıgından
bırde akupunktru yapıldı son denemede onunda benı cok rahatlattıgını dusunuyorum
sevgıler
canım bende polipler varmış iyi huylu kistler histereskopi yapılcak onlar temiizlencek sonrada tüp bebek ama ne kadar beklemek gerek tüp bebek için onu bilmiyorum işte
Amin canım sağolasın. seni gaaaayet iyi anlıyorum forumda psikolojik destek alan arkadaşlar var tavsiye ederim sanada tabii kendimede :))
Yıpratmıstır ıllakıanladım canım herkesin ne yaşadığını dışardan bakan bilemez. ama bu çocuk olmama durumu çiftler arasında bazen öyle tartışmalara yol açıyoki.. benim eşim sağolsun hep destek oldu ama ben mahvoldum en ufak şeye ağlıyorum bağırıyorm falan.. seninde eşinden ayrılman kötü olmuş canım hemde çocuğun doğunca. o zor zamanlar mı yıprattı sizi yoksa ??
bızdekı sorun azospermia idi ..Merhaba....
Allah bagislasin evladinizi bende Mustafa beyin hastasiyim.2 kere farklí yerde 1 kerede bahcecide 5.gun transferi yapildi fakat bugun negatif sonuc Aldim size sormak istedigim sizdeki sikinti neydi ve hangi uygulamalar yapildi.
Valla aslinda almak gerek az kaldi diyorum artik 6 gun gecti ama bana 29 da dedi 15.gun acaba neden anlamadim normalde 12gun de doktorda sabirsiz oldugumu anladi uzatiyo hayirlisi artik
Valla aslinda almak gerek az kaldi diyorum artik 6 gun gecti ama bana 29 da dedi 15.gun acaba neden anlamadim normalde 12gun de doktorda sabirsiz oldugumu anladi uzatiyo hayirlisi artik
selam canım. seni gayet iyi anlıyorm bnada transferden sonra zaman hiç geçmemişti saatleri sayıyodum nerdeyse.. ama doktorun 15.güne çıkardıysa bi bildiği vardır canım içini ferah tut ve güzel haberler ver olurmu :))
kızlar sabah eşimle gidip kan verdik ve orda bekledik sonuçlar çıktı veeeee hamileyim... merkezde önce çığlıklar attım sonra başladım ağlamaya şuan yazarken bile ağlıyorum... sonrasında bi telefon trafiği annem, kayınvalidem, kardeşim, arkadaşlarım herkesi aradık ve müjdeyi verdik... Kızlar çok güzel bi mutlulukmuş kalbim fırlayacak gibi atıyo kaç saattir.. Rabbim isteyen herkese bu sevinci yaşatsın.. Bahçeci kliniğne çok çok teşekkür ediyorum onların sayesinde anne olcam inş. çok mutluyum çoook...
kızlar sabah eşimle gidip kan verdik ve orda bekledik sonuçlar çıktı veeeee hamileyim... merkezde önce çığlıklar attım sonra başladım ağlamaya şuan yazarken bile ağlıyorum... sonrasında bi telefon trafiği annem, kayınvalidem, kardeşim, arkadaşlarım herkesi aradık ve müjdeyi verdik... Kızlar çok güzel bi mutlulukmuş kalbim fırlayacak gibi atıyo kaç saattir.. Rabbim isteyen herkese bu sevinci yaşatsın.. Bahçeci kliniğne çok çok teşekkür ediyorum onların sayesinde anne olcam inş. çok mutluyum çoook...
Kızlar herkese iyi dilekleri için çok çok teşekkür ediyorum, çok sağolun darısı hepinizin başına inşallah :))
benim doktorum Güvenç Bey ve ikinci denemede hamile kaldım. Allah onlardan razı olsun.. Bahçeci gerçekten çok iyi bi merkez.
Orda olduğunuz için çok şanslısınız kızlar içiniz rahat olsun. Allahımda nasip etmişse olmaması için neden yok..
Kızlar herkese iyi dilekleri için çok çok teşekkür ediyorum, çok sağolun darısı hepinizin başına inşallah :))
benim doktorum Güvenç Bey ve ikinci denemede hamile kaldım. Allah onlardan razı olsun.. Bahçeci gerçekten çok iyi bi merkez.
Orda olduğunuz için çok şanslısınız kızlar içiniz rahat olsun. Allahımda nasip etmişse olmaması için neden yok..