Tüp Bebek Merkezleri Bahçeci Fulya Hastaları Burayaaaaa

merhaba canım vayyy bee bahçeci dördüncü müymüş süper yaaa !!!
Allah bebeğni sana bağışlasın canım darısı biz isteynlerin başına :)

çok küçükmüşsün canım yaaa şuan kaç yaşındasın peki merak ettim :)

22 YASINDA anne oldum canım suanda 25 yasındayım kucugumde 3 yasında
cok kucuk yasta atıldım dıyebılırım hayata bana o surec bır suru sey ogrettı
hep kucuk anne olmayı ıstemısımdır herseye ragmen 22 yasta cok kucuk bı yas
suanda benı goren cocugum olduguna ınanamıyor
bır bılseler oysaki..

anladım canım herkesin ne yaşadığını dışardan bakan bilemez. ama bu çocuk olmama durumu çiftler arasında bazen öyle tartışmalara yol açıyoki.. benim eşim sağolsun hep destek oldu ama ben mahvoldum en ufak şeye ağlıyorum bağırıyorm falan.. seninde eşinden ayrılman kötü olmuş canım hemde çocuğun doğunca. o zor zamanlar mı yıprattı sizi yoksa ??

Amin canım sağolasın. seni gaaaayet iyi anlıyorum forumda psikolojik destek alan arkadaşlar var tavsiye ederim sanada tabii kendimede :))

canım umarım kızmadın bana ( seni anlayabiliyorum yoksa amacım özeline girmek falan değil ( umarım bundan sonra herşey istediğin gibi olur. Allahım evladınla beraber mutlu mesut yıllar nasip etsin size iyi akşamlar canım..

Merhaba....
Allah bagislasin evladinizi bende Mustafa beyin hastasiyim.2 kere farklí yerde 1 kerede bahcecide 5.gun transferi yapildi fakat bugun negatif sonuc Aldim size sormak istedigim sizdeki sikinti neydi ve hangi uygulamalar yapildi.

canım bende polipler varmış iyi huylu kistler histereskopi yapılcak onlar temiizlencek sonrada tüp bebek ama ne kadar beklemek gerek tüp bebek için onu bilmiyorum işte

Amin canım sağolasın. seni gaaaayet iyi anlıyorum forumda psikolojik destek alan arkadaşlar var tavsiye ederim sanada tabii kendimede :))

Valla aslinda almak gerek az kaldi diyorum artik 6 gun gecti ama bana 29 da dedi 15.gun acaba neden anlamadim normalde 12gun de doktorda sabirsiz oldugumu anladi uzatiyo hayirlisi artik

Yıpratmıstır ıllakı
tartısma degıl ama benım yasım cok kucuk oldugu ıcın ben olgunlukla karsılayamaıyordum
aglıyordum cok sık
ama benım evlılıgımın bıtme sebebı ıhanet
.. evlılıgın basından berı
ama ben hamıleyken florte baslamıs asık oldugu kadın ıcın ayrılmayı tercıh ettı
ama kendısı bunun sebebını benım cok aglamama baglamıs
halbukı onca acı , onca emek onca sey kadın ıcın hıc zor degıl ıkı aglamama goz yumaydı
ama olsun neyse ayrıldık ve cocugunu aramıyor
ne hayatlar var dımı avuclarca para doktuk , senelerce umut bagladık sonunda oldu ama nasol oldu neyse ben uzulmuyorum
cocugumu cok ama cok sevıyorum
suanda 7 aydır evlıyım bebısım benımle kocam yanımda cok mutluyuz yanı yın eellerımle ugrasa ugrasa kavustum mutluluga

Merhaba....
Allah bagislasin evladinizi bende Mustafa beyin hastasiyim.2 kere farklí yerde 1 kerede bahcecide 5.gun transferi yapildi fakat bugun negatif sonuc Aldim size sormak istedigim sizdeki sikinti neydi ve hangi uygulamalar yapildi.
bızdekı sorun azospermia idi ..
mıkroenjeksyon kısa protokol uygulandı
benle alakalı bır sorun yoktu ama ben cok emek verdım
ısı bıraktım spora gıttım aylarca yuzdum
murat beyın soyledıgı gıbı beslendım sımdı net hatırlamıyorum transfere kadar et urunlerı yemedım bı takım bı program vermıstı bana
akupunktru ve noral terapi gordum ve o denemede hamıle kaldım cok sukur

allah herkeze nasıp etsın ınsallah

canım günaydın. yazdıklarını okurken önce çok üzüldüm ama sonra senin adına sevindim.ikinci evliliğini yapmışsın Allahım mutluluğunu daim etsin inş. Eskiler hatırlandıkça insanın içini acıtır ama bi süre sonra hatırlamıyosun bile bundan emin ol :)) bebeğine kardeş düşünüyo musun canım :)

Valla aslinda almak gerek az kaldi diyorum artik 6 gun gecti ama bana 29 da dedi 15.gun acaba neden anlamadim normalde 12gun de doktorda sabirsiz oldugumu anladi uzatiyo hayirlisi artik

öyle düşünme canım vardır doktorunun bi bildiği sen gönlünü ferah tut kafanı dağıtmaya çalış.. düşünmemeye çalış bak yüzdün yüzdün sonuna geldin hadi inşallh güzel haberler ver bize

selam canım. seni gayet iyi anlıyorm bnada transferden sonra zaman hiç geçmemişti saatleri sayıyodum nerdeyse.. ama doktorun 15.güne çıkardıysa bi bildiği vardır canım içini ferah tut ve güzel haberler ver olurmu :))

Bencede var bi bildigi bugun 7 oldu insallah canim dedigin gibi guzel haberler veririm size .

kızlar sabah eşimle gidip kan verdik ve orda bekledik sonuçlar çıktı veeeee hamileyim... merkezde önce çığlıklar attım sonra başladım ağlamaya şuan yazarken bile ağlıyorum... sonrasında bi telefon trafiği annem, kayınvalidem, kardeşim, arkadaşlarım herkesi aradık ve müjdeyi verdik... Kızlar çok güzel bi mutlulukmuş kalbim fırlayacak gibi atıyo kaç saattir.. Rabbim isteyen herkese bu sevinci yaşatsın.. Bahçeci kliniğne çok çok teşekkür ediyorum onların sayesinde anne olcam inş. çok mutluyum çoook...

Allahımmmmm bu ne güzel bi haber canım benim kendim hamileymiş gibi çok sevindim:)) Rabbim mutlulğnu daim etsin ayyy ne güzel yaaa darısı bizlerin başına inşallahhhhh

çok çok çokkkkk sevındım sabah sabah muthiş moral oldun allah kucağınada aldırısın..birde doktorun kımdı?kaçıncı denemeydı?sorun neydı?çok sordum bılıyorum ama umut olsun işte şimdiden teşekkür...

oleeeyyyyy bi hamiş daha var aramızda çok güzel bi mutluluk canım seni gayet iyi anlıyorum :))) ohhh peşpeşe doğum yapıp bebişleri kucağımıza alırız inş. Allahım kucağına almayı nasip etsin canım arkadaşım :))))

canım çok sevindim, kucağına da alırsın sağlıklı bi şekilde inşallah. doktorun kimdi ? darısı bizim başımıza inşallah

Kızlar herkese iyi dilekleri için çok çok teşekkür ediyorum, çok sağolun darısı hepinizin başına inşallah :))
benim doktorum Güvenç Bey ve ikinci denemede hamile kaldım. Allah onlardan razı olsun.. Bahçeci gerçekten çok iyi bi merkez.
Orda olduğunuz için çok şanslısınız kızlar içiniz rahat olsun. Allahımda nasip etmişse olmaması için neden yok..

topiğimizin ilk hamilesi tebrikler :)))) Allahım kucağına almayı nasip eder inşallah.. çok mutlu oldum canım ve çok heveslendim inş bende yazarım burdan hamileyim diye....

canım benim çok sevindim senin adına ne kadar mutlusundur şimdi yaaaa heyecan yaptım ben bile :)) darısı bizim başımıza inşallah :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…