Tüp Bebek Merkezleri Bahçeci Fulya Hastaları Burayaaaaa

Kızlar ne yazacağımı inanın bilmiyorum ama sonucum pozitif :)) o kadar duygulandımki hastaneden beri ağlıyorum. Eşimin o yüz ifadesini asla unutmayacağım kıyamam ona bu mutluluğu herkes yaşasın herkes.....

Allahımmmm ne kadar güzel bi haber bu burcu güzelim benim.... Rabbim bu mutluluğunu daim etsin ve kucağında görmeyi nasip etsin. Çok çok sevindim bana inan.. çünkü bu yolculuğun ne demek olduğunu ben çok çok iyi biliyorum... Darısı başım yaaa :))

Kızlar ne yazacağımı inanın bilmiyorum ama sonucum pozitif :)) o kadar duygulandımki hastaneden beri ağlıyorum. Eşimin o yüz ifadesini asla unutmayacağım kıyamam ona bu mutluluğu herkes yaşasın herkes.....

arkadaşım hayırlı olsun. Rabbim kucağında görmeyi nasip etsin ama önce kese görmeyi nasip etsin :)) benim eşimde çok duygusaldır herhalde benim hamile olduğumu falan öğrense ağlar hemen :)) ne büyük mutluluk Allahım mucize resmen yaaa.......

Sizlere moral vermek istedim bende Bahçeci ve Dr.Güvenç bey sayesinde minik fasulyeme 9 haftalık hamileyimm Allahım bu mutluluğu bekleyen herkese nasip etsin inşallahhh...Ben farklı bir merkeze gitmiştim orada olmadı kısmet değilmiş 2.denememizi Bahçecide yaptık çok şükür doğru yerde bulduk kendimizi.Umudunuzu hiç bir zaman kaybetmeyin mutlaka bunu karşılığını bir gün alacaksınız.Ben pozitif sonucumu aldım o ve kanamam oldu çalışıyordum izin aldım annem geldi hiç kalkmadım doktorum olabiliyor bazen tabi ki çok iyi bişey değil ama kontrolde olup olmadığını görücez dedi 2 hafta sonrasına kalp atışı için kontrole çağırdıı.O 2 hafta nasıl geçti ne siz sorun ne ben anlatayım...İlk gebelik muayenesi faklı bir ultrason odasında bakılıyor önce Güvenç hocam hemşiresi ve ben girdik ailem dışarda kaldı olumsuz duruma karşı diye tabii ultrason ekranı karşımdaydı ve o minik üzüm çekirdeğimi gördüm ya gözlerimden akan yaşlara hakim olmak mümkün değildi artık...Çıldırmamak elde değilll o sesi duymak herşeye bedeldi içimde kocaman bir aşk büyüyor şimdi teyzelerii sizlerdende güzel haberler almak istiyoruz.Darısı bu duyguya hasret olan herkesin başına...

ayyy ne guzelde anlatmışsın benımde doktorum güvenç bey ve inan ona minnet borcum buyuk çünkü allahın ıznıyle 4+5 haftalık hamişim..30 nisandada ilk ultrason randevum var...bende o gunu merakla ve sabırla beklıyorum...allah mutluluğumuzu daım etsın...butun isteyenlere tattırsın...

süperrrr bı haber bu vayyyyy be bahçecı ekıbı costu da coştu...allah kucağınada almayı nasıp etsın...tebrık ederım...

Piticim nasılsın bebiş nasıl :)) her şey yolunda dimi canım seni topikte pek göremiyoruz :))

Herkese hayırlı cumalar... Rabbim bu mübarek günde dualarımızı kabul eylesin inşallahhhhhh........

kaç tane topik varmış ya burda başka hanımlarda varmış selam hanımlar bende bahceci kliniğine gidenlerdenim sizin tatığınız mutluluğu umarım umarım bizlerde tadarız regly olmayı bekliyorum olmadı gitti kafayı kırcam ya artık:)

Piticim nasılsın bebiş nasıl :)) her şey yolunda dimi canım seni topikte pek göremiyoruz :))

bende bebekte iyiyiz suan tatlım ama ilerleyen gunlerde neler yapar annesıne bılemem:)))ara ara hep uğruyorum topiğe...sizlerde durum nasıl???

Cok tebrikler Piti. Sana ve bebegine tum hamileligin boyunca saglikli gunler diliyorum. Sormak istedim, Guvenc bey gebe takibi yapiyor mu? dogum yapiyor mu? tum yolu onunla mi gidiyorsun?
cok sevgiler..

kaç tane topik varmış ya burda başka hanımlarda varmış selam hanımlar bende bahceci kliniğine gidenlerdenim sizin tatığınız mutluluğu umarım umarım bizlerde tadarız regly olmayı bekliyorum olmadı gitti kafayı kırcam ya artık:)

merhaba canım sende hoşgeldin bende :)) bende yeni sayılırım forumda. belki hamilesindir adetin geciktiğine göre yani inşallahhh :)) kaç yaşındasın ve kaçıncı denemen olcak canım??

selam pembbecimm.. 2 tane bahçeci topiğimiz var ikisinin de kapısı herkese açık :)) hoşgeldin tatlımmm

Kızlar bugün bi tuhafım bi türlü ayağa kalkamadım. ne yediysem hepsini çıkardım içim dışıma çıktı resmen :KK43:( ve şuanda çok acıktım ama canım hiçbişey istemiyo hepsinden midem bulanıyor. Ben bilmiyorum bu bulantılar daha ne kadar sürecek 3 aylık oldu bebeğim :KK43:(

Tüm hamişleri tebrik ederim, tedavisi devam edenler için ise bol bol dua ediyorum... Allah izin verirse yazın aranıza bende katılcam tedavi için İstanbula gelcem Adanadan herkese selamlar :)))

Kızlar bugün bi tuhafım bi türlü ayağa kalkamadım. ne yediysem hepsini çıkardım içim dışıma çıktı resmen :KK43:( ve şuanda çok acıktım ama canım hiçbişey istemiyo hepsinden midem bulanıyor. Ben bilmiyorum bu bulantılar daha ne kadar sürecek 3 aylık oldu bebeğim :KK43:(

canım bunlar normal ama çok çok fazla oluyosa bi doktorunla görüş derim. Bide bildiğim kadarıyla 5. ay bitene kadar devam ediyormuş.Ama yanılabilirim tabi herkeste durum aynı olmuyor. Kendini yorma dinlen ve mutlaka aç kalma unutma iki canlısın artık :))

Tüm hamişleri tebrik ederim, tedavisi devam edenler için ise bol bol dua ediyorum... Allah izin verirse yazın aranıza bende katılcam tedavi için İstanbula gelcem Adanadan herkese selamlar :)))

Aleyküm selam canım sağolasın :)) Şimdiden tedavin hayırlı olsun ve Rabbim yolumuzu açık etsin inşallah :))

canım doktorunla konuştun mu bende kusma oluyor ama hergün değil. eğer sürekli oluyorsa ve bişeyler yemene engel olmamalı bebeğin büyümesi için asla aç kalmamalısın bence doktorunu ara canım dikkat et lütfen ve ağır şeylerden kaçınmalısın bence

Kızlar nasılsınız bakalım , çalışanlar için iğrenç bir gündür pazartesi bilirim. bekarken bende çalışıyordum sonra ev hanımlığına terfi ettim :))

Kızlar nasılsınız bakalım , çalışanlar için iğrenç bir gündür pazartesi bilirim. bekarken bende çalışıyordum sonra ev hanımlığına terfi ettim :))

günaydın canımm :)) bende bekarken bi müddet çalıştım ama sonra bıraktım işi. Aslında sonradan devam etseydim dedim yani ilk zamanlarda evde olmak sıkıcı geliyodu şimdi de rahata alıştım çalışmak çok zor geliyor yaaa :)) Allah izin verirse anneliğe terfi edersem can sıkıntım geçecek

benden tünaydın canım :)) bende 10 yıl kadar çalıştım ama sonra baktım evle iş bir arada olmuyor eşimde istemedi ayrıldım bende. Çalışanlar ev hanımlığı kolay diyor, ev hanımları keşke çalışsak diyor :)) bana sorarsanız bence ev hanımlığı daha zor iş hiç bitmiyor en azından çalışırken iş yerinde yaptığınız şeyler belirli ama ev öyle değil :))

X