Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Bahçeci de Raporlu Tüp Bebek Yaptıran Var mı ?
- Konu Sahibi EsrSvm
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 23 Kasım 2008
- 5.894
- 7.344
- 723
Çevrem de kimse yok canımGeçen haftanın mesajı olduğu için yazıyorum çevrenizde orada yaptıran duydunuz mu?
Ya bende raporlu yaptıracağım belli doktorlarının sgk ile anlaşması varmış rapor çıkarıp ilaçları ve tup bebek işlemlerini daha uyguna yaptırabiliyormusuz. Bende acibadem ve bahceci arasında kaldım bahceciyi seçtim rapor kullanilamadigi için ama hala kararsızım.Çevrem de kimse yok canım
- 22 Mart 2019
- 230
- 101
- 103
- 28
Hangi doktorlar acaba ? Bir de raporlu ne kadar tuttu tüp bebek maliyetinizMerhaba ben raporluyum bahcecide tedavi asamasindayim . Cem Çelik harici iki doktor raporlu hasta kabul ediyor.
bende bahçecide yaptırıyorum ama sgk ile anlaşması olmadığı için bir doktor var sınırım sadece raporlu hasta bakan .Arkadaşlar Merhaba,
Bahçeci de raporlu tüp bebek yaptıran var mıdır ?
Ben cem çelikte raporlu yaptırdım. Ama basta raporsuz parası aldılar ve tedavi sonucunda sgk bahceciye 3600 tl ödeme yaptıktan sonra onlar bana 2600 falan ödediler. Bence raporun merkezde pek bir farkı yok. İlaçta da benim asıl ilacımı karsılamadı. Bana basta raporluyum diye bir sürü gonalf yazdılar ben de hepsini aldım ama asıl ilacım pergoverisi rapor karsılamadı ve 6 gonalf de elimde kaldı.
- 22 Mart 2019
- 230
- 101
- 103
- 28
Ben Ebru Öztürk ün hastasıyım zeynep kamilde rapor çıkarttım. İki negatif aşılamam vardı . Tüp bebege karar verdikten sonra merkezleri gezmeye başladık bahceciye eurofertile medicanaya falan görüşmeye gittik. Bahçeci de karar kıldık.Hangi doktorlar acaba ? Bir de raporlu ne kadar tuttu tüp bebek maliyetiniz
16.500 tl tup bebek ucreti raporlu olunca 13.500 dü sanırım. Ama ilk aşamada ucreti raporsuz gibi ödüyorsun daha sonra sgk onayladığında geri yatırıyormuş 3 bin tl sanırım, biz daha tamamlamadığımız icin yatmadı henüz . Ve rapor ilaçların %80 nini karşılıyor biz 8 bin tl lik ilaçları 1600 tlye aldık. İlk görüşme de 6 ay geçerli muayene ücreti ödedik 1000 tl . Normalde ücretsiz oluyor ön görüşme ama doktor muayene edelimmi sizi diyince bizde nasılsa orda başlayacağımız için muayene oldum. Daha sonra adetle beraber tedaviye gidince 4950 tl ödedik bu kan hormon tahlillerini falan ücreti. Sonra yumurta toplama günü 11.550 daha ödedik toplamda 16.500 yani. Sonra bana rahim dinlendirme yapılmasına karar verilince 2950 rahim dinlendirme ücreti ödedik . Şimdi embriyolarım kalırsa fazladan onları saklamak istediğimiz için 3.500 tl daha ödücez . Simdilik bu kadar daha sonra başka birsey çıkarmı bilmiyorum. Yani şimdiye kadar 22 bin harcadık embriyo dondurma hariç. Eğer ki geri 3 bin yatarsa tedavi sonunda o da embriyo dondurmayı karşılar sanırım. Eger yatmazsa (öyle de bir ihtimal varmış)ozaman 25 bin falan tutmuş olucak . Hayırlısı inşallah hepimiz için
- 22 Mart 2019
- 230
- 101
- 103
- 28
Merhaba ben bisey sorucaktim Cem Çelik raporlu kabul etmiyor demişlerdi bana ama yanlış söylediler sanırım. Birde bana sadece taze transfer yaparsak sgk 3000 geri yatırır demişlerdi .Sizinki taze transfermiydi acaba?Ben cem çelikte raporlu yaptırdım. Ama basta raporsuz parası aldılar ve tedavi sonucunda sgk bahceciye 3600 tl ödeme yaptıktan sonra onlar bana 2600 falan ödediler. Bence raporun merkezde pek bir farkı yok. İlaçta da benim asıl ilacımı karsılamadı. Bana basta raporluyum diye bir sürü gonalf yazdılar ben de hepsini aldım ama asıl ilacım pergoverisi rapor karsılamadı ve 6 gonalf de elimde kaldı.
Cem celik cok yoğun oldugu için belki artık kabul etmiyordur. Benimki donmuş transferdi.Merhaba ben bisey sorucaktim Cem Çelik raporlu kabul etmiyor demişlerdi bana ama yanlış söylediler sanırım. Birde bana sadece taze transfer yaparsak sgk 3000 geri yatırır demişlerdi .Sizinki taze transfermiydi acaba?
- 22 Mart 2019
- 230
- 101
- 103
- 28
Evet gerçekten çok yoğun. Szinde ilk denememiydiCem celik cok yoğun oldugu için belki artık kabul etmiyordur. Benimki donmuş transferdi.
- 2 Şubat 2022
- 186
- 294
- 18
- 29
Arkadaşlar selam
Bizde artık tüp bebek yaptırmayı düşünüyoruz eşimin sperm değerleri 5milyonun altında hatta 2 milyon bile değil. Sanırım bize rapor çıkar bu koşullarda. Rapor almak için nereye başvurmamız gerekiyor neler istiyorlar yakın zamanda rapor çıkaran arkadaşlar yardımcı olabilir mi ?
Bizde artık tüp bebek yaptırmayı düşünüyoruz eşimin sperm değerleri 5milyonun altında hatta 2 milyon bile değil. Sanırım bize rapor çıkar bu koşullarda. Rapor almak için nereye başvurmamız gerekiyor neler istiyorlar yakın zamanda rapor çıkaran arkadaşlar yardımcı olabilir mi ?
Ben ilk kez orda denedim. İlkinde bir embriyo oluştu. Ngs ye gönderdik sağlam gelmedi. İkincide 3 embriyodan 2 si sağlam geldi. İlk transfer kimyasal oldu ikinci transfer şükür başarılı oldu.Evet gerçekten çok yoğun. Szinde ilk denememiydi
Erkek faktöründe son yönetmeliğe göre sadece eşiniz azospermi ise aşılama olmaksızın rapor çıkarabilirsiniz.Arkadaşlar selam
- 2 Şubat 2022
- 186
- 294
- 18
- 29
Yani bu değerle rapor alamayız o zaman sperm sayısı çok düşük + hareketlilik yok denecek kadar az. Ama azospermi teşhisi konmadı. Yani aşılamadan başka şansımız kalmadı. Tüp bebek için mecbur 3 yılı doldurmayı bekleyeceğiz. Teşekkür ederim bilgi için.Erkek faktöründe son yönetmeliğe göre sadece eşiniz azospermi ise aşılama olmaksızın rapor çıkarabilirsiniz.
- 22 Mart 2019
- 230
- 101
- 103
- 28
Erkek faktörünü pek bilmiyorum ama 3 yıl evlilik, iki iğneli aşılama şartları var sanırımArkadaşlar selam
- 3 Eylül 2021
- 229
- 163
- 18
- 29
Bende cem çelikte tedavi görüyorum şuan raporluyum ama yeni kararla artık raporlu hasta kabul etmiyormus hatta fulyadaki mra da kabul etmiyormus sanırım. Bende daha önceden anlastigim için kabul ettiler bu seferlik ztn son rapor hakkım birde şuan raporsuzdan ücret alındı benden.. sonra SGK onaylarsa 2.900 fln geri yatar dediler ama hiç umidim yok.
- 12 Şubat 2021
- 8.523
- 12.074
- 168
BEnim de transferimi Ebru hoca yaptı hayırlı sonuçlarBen Ebru Öztürk ün hastasıyım zeynep kamilde rapor çıkarttım. İki negatif aşılamam vardı . Tüp bebege karar verdikten sonra merkezleri gezmeye başladık bahceciye eurofertile medicanaya falan görüşmeye gittik. Bahçeci de karar kıldık.
16.500 tl tup bebek ucreti raporlu olunca 13.500 dü sanırım. Ama ilk aşamada ucreti raporsuz gibi ödüyorsun daha sonra sgk onayladığında geri yatırıyormuş 3 bin tl sanırım, biz daha tamamlamadığımız icin yatmadı henüz . Ve rapor ilaçların %80 nini karşılıyor biz 8 bin tl lik ilaçları 1600 tlye aldık. İlk görüşme de 6 ay geçerli muayene ücreti ödedik 1000 tl . Normalde ücretsiz oluyor ön görüşme ama doktor muayene edelimmi sizi diyince bizde nasılsa orda başlayacağımız için muayene oldum. Daha sonra adetle beraber tedaviye gidince 4950 tl ödedik bu kan hormon tahlillerini falan ücreti. Sonra yumurta toplama günü 11.550 daha ödedik toplamda 16.500 yani. Sonra bana rahim dinlendirme yapılmasına karar verilince 2950 rahim dinlendirme ücreti ödedik . Şimdi embriyolarım kalırsa fazladan onları saklamak istediğimiz için 3.500 tl daha ödücez . Simdilik bu kadar daha sonra başka birsey çıkarmı bilmiyorum. Yani şimdiye kadar 22 bin harcadık embriyo dondurma hariç. Eğer ki geri 3 bin yatarsa tedavi sonunda o da embriyo dondurmayı karşılar sanırım. Eger yatmazsa (öyle de bir ihtimal varmış)ozaman 25 bin falan tutmuş olucak . Hayırlısı inşallah hepimiz için
- 2 Şubat 2022
- 186
- 294
- 18
- 29
Teşekkür ederim bilgi için. Daha 2 yılı yeni doldurduk. Yani tüp bebek için 1 sene daha beklememiz gerekiyor.Erkek faktörünü pek bilmiyorum ama 3 yıl evlilik, iki iğneli aşılama şartları var sanırım