Bahçe dublekste oturanlar yardım lütfen

eşiniz haklı, almayın derim bende.
kimlerle aynı çatı altında olacağınızı bilmiyorsunuz. tapuda üzerinizde olmayan yer, işgal ediyor bile denilebilir, ortak alan.
su alma, su basma tuvalet taşma, duvardan nem alma bir dolu problem çıkabilir.
böyle bir yerde oturan bir yakınım vardı. sürekli problemliydi, defalarca tuvalet taştı.
sorunlar başlayınca satmak da zor olur.

Vallahi yeni apartman bahçe katına taşındım 1 ay oldu sorun sikinti bitmiyor ev şuan berbat durumda yağmur suyu tavana akti yapıldı ama boya yapılacak tekrar çok pişman olduk bahçemiz geniş ve bize ait ona aldandik zaten yaşam alanı olsun dedik şehir olarak neredesiniz bilmiyorum ama çatı dubleksleride sorunlu zor ısınıyor yağmur akma ihtimali çok en güzeli ara kat balkonu geniş daire candır eşinizi dinleyin pişman olmazsınız

Çatı dublekste oturuyoruz. Altımız bahçe dubleks. Bahçe site sakinlerinin ortak kullanım alanı. Haliyle sitenin çocukları çimlerin üzerinde top koşturuyor, oyun oynuyor vs. Nispeten bize ses az geliyor, gelse de rahatsız olmuyoruz. Fakat oturma odanızda otururken duvarın hemen dibinde oyun oynayan çocuklar, ya da site içinde yürüyüş yapan kişileri görmek alt komşumuzu rahatsız ediyor olmalı ki o bölgeye tel örgü çekmek istiyor, tabi bu mümkün değil.

Ev sizin olacak ama bahçe herkesin olacak bu durumda evin önünde bahçeniz var gibi olaxak.
Ama sizin değil apartmanın bahçesi.
Sıkıntılı.
Yani ortak kullanıma tabi.
Su basması olur mu bilemem iyi araştırın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…