bahçe dubleks ev

inan benım durumum senden daha kötüydü ev gezmekten basım dönuyordu ve aksam yataga gıdıcek halım kalmıyordu en sonunda ıllallah ettık alalım ne olursa olsun dedık evın fiyatı 128000 tl 3+1 125 metrekare kullanıslı gözüküyor ust katta fransız balkon camları kesınlıkle toprak yok etrafında kredı için eksper beklıyoruz ne kadar verırse emlakcının dedıgıne gore bızden önce bır eksper 105000 tl vermıs inşallah bızede o kadar verırler üstünü ihtiyac kredısı ile tamamlıycaz ödeme planı cıksın burda paylasırım sende görmüş olursun canım Allah hepimizin gönlune gore versın

camları buyuk yanı ay ne guzel ya ınsallah hersey cok guzel olur suanda kırada oturuyorsunuz degılmı ?
ben anlamam eksprer fılan hepsını kredı ılemı tamamlıcaksınız canım ? bızde eger 130 alırsak 80 kredı cekmemız lazım :26:

onu anlayan ustalara gostermek lazım aslında onlar anlarlar gorunmeyen bı patlak catlakta olabılır aslında canım
emlakcıya komısyon verdınızmı?
benımde bebegıme annem bakıyor ama esım suan oturdugumuz semtten ıstemıyorum ama genede kapatmadı net kapıları eger guzel bı yer olursa uygun alırız dıyor bızım ıcın ust lımıt 130 max canım
evının resımlerınıde paylas ınsallah
kredı cıkacakmı buarada oda netmı?

buyuk ihtimal cıkması lazım ama cıkıcak olan rakam ve faizler bellı degıl henuz meraktan catlıycam bankadan haber beklıyoruz suan bakalım dedıgım gıbı bızden önce eksper 105.000 vermıs baska bır alıcıya

camları buyuk yanı ay ne guzel ya ınsallah hersey cok guzel olur suanda kırada oturuyorsunuz degılmı ?
ben anlamam eksprer fılan hepsını kredı ılemı tamamlıcaksınız canım ? bızde eger 130 alırsak 80 kredı cekmemız lazım :26:

ewet bızım ıcın cok buyuk bır kulfet olucak ama malesef %99 kredi ile hallolcak ben severım zor işleri zaten gene gıttım kendımı buyuk bır yukun altına soktum ama olsun allah saglık sıhhet versın 10 yıl :d

ewet bızım ıcın cok buyuk bır kulfet olucak ama malesef %99 kredi ile hallolcak ben severım zor işleri zaten gene gıttım kendımı buyuk bır yukun altına soktum ama olsun allah saglık sıhhet versın 10 yıl :d

dur bakayım ne kadar oduyeceksınız asagı yukarı aylık

buarada benımde ıslerım hep zor olur ınsanların bır kerede hallettıgı seylerı ben 2 kerede halelderım :26:

aylık 1700 kusur cıkardım
toplamda 128 oduyecegınız faiz sanırsam asagı yukarı 82 mılyar :26:

dur bakayım ne kadar oduyeceksınız asagı yukarı aylık

buarada benımde ıslerım hep zor olur ınsanların bır kerede hallettıgı seylerı ben 2 kerede halelderım :26:

benım gıbı aynı benım durumumda mıllet gıder mersıne ben gıderım tersıne hesabı

100 mılyara 75 mılyar falan faız oluyor sanırım

evet arkadaşım sıfır ev evimiz biz krediyi 0.86 dan kullanmıştık şuan faizler düştü aslında inş sizede çıkar kredi

şu kredi den haber gelme sürecini bilirim çok sancılı bir durum ,bende yaşadım yakın zamanda ,
bende çatı dubleksi aldım ama annem bahçe dublekste oturuyor,
aslında müstakil desek daha doğru ,
vallahi 10 yıldır yaşıyor annem hiçbir sorun yaşamadı,tadilat işleri fazla oluyor sadece ,bahçe ile uğraşıyor ,gülleri var çiçekleri kedileri var daha ne olsun ,birde şezlong atıyoruz yazın ,masa sandalye ohh süper temiz hava ..

ben evimi 135 bine aldım eksperin hiç belli olmuyor sağı solu ,bizim eve 105 bin çıkarmış vere vere 78 bin verdiler bankadan buna da şükür üstünü nakit tamamladık aldık allaha şükür

sende alırsın canım inş.
dublekslerde çok sorun olmuyor sen acaba rutubet olurmu derdindesin ,banada çatı akar dediler ama onca yağmur gördü bir damla akmadı ,senin içine sindiyse olsun canım..

Bizde ev arayışı içerisindeyiz ve bütçemize uyanlar genelde ters dubleks ve dubleksler oldu ama bahçenin hizasında ise o tehlikeli çünkü artezyan suları evine taşar ve berbat eder amcamın evi öyle ve pis lağım boruları en alt kat olduğu için oradan geçer ve kışın taşıyordu o yüzden dikkat edin ve mantolama yoksa yaptırın içinde eşya yokken..Şimdiden hayırlı olsun güle güle oturun.. (:

Zor şartlarda ev alacaksınız ve 10 yılınızı ipotek altına alıyorsunuz. Ben kesinlikle ters dublex önermem, biraz daha araştırırsanız bu fiyatlarda normal kat daireler bulabilirsiniz.

bizim dubleks evini satan komşumuz 155 milyara sattı 3 katlı idi evin metrekaresi terası ile birlikte 250 vrdır belkide daha geniştir çünkü terası çok büyüktü birde bahçesi vardı orayı eklersek biraz daha geniş olur ben en çok terasını ve bahçesini sevmiştim:1:istanbulda daha pahalıdır ama evler biz ist oturmuyoruz

İyiymiş yine fiyatı...Çok pahallı sayılmaz..Tabi evin tadilata ihtiyacı olup olmadığı da önemli...

Biz de şu an bahçe içinde dubleks bir evde oturuyoruz ama kiracıyız...Arka bahçemizde meyve ağaçları var.. Hepsi organik..Yani kurtlu kurtlu...:1:

Kendi evimize çıkmak istiyoruz ama, kısmet artık...

Ekleyeyim evin fotoğrafını...

Avantajları : Büyük olduğu için eşyaların rahat rahat sığıyor,istediğin zaman elektrik süpürgesi vs çalıştırabiliyorsun..Komşular rahatsız olur kaygın olmadan...Sesin kötü de olsa şarkılar söyleyebiliyorsun...Olabildiğine özgürsün yani...En büyük rahatlığı bu....İlkbahar gelsin bahçeye çiçekler ekicez inşallah..

Dezavantajları..Bahçe içinde olduğu için böceği sineği ,haşeratı bol malesef..Eve taşınmadan evvel temizlik sonrası ilaçlattık...Arada ilaçlatıyoruz...Bu yüzden evdeki hemen hemen tüm halıları kaldırdım...Merdiven inip çıkmak sorun ama alıştım...Ev sporum benim :1:

Haa bir de bütün evi ben temizliyorum..Yardımcı tutmuyorum,genelde memnun kalmadığım için...Eşim tek yardımcım........

Son düzenleyen: Moderatör:
İyiymiş yine fiyatı...Çok pahallı sayılmaz..Tabi evin tadilata ihtiyacı olup olmadığı da önemli...

Biz de şu an bahçe içinde dubleks bir evde oturuyoruz ama kiracıyız...Arka bahçemizde meyve ağaçları var.. Hepsi organik..Yani kurtlu kurtlu...:1:

Kendi evimize çıkmak istiyoruz ama, kısmet artık...

........

nerede canım evin ,kira filan ama çok güzelmiş ,ben içini merak ettim ,fırsatın olursa koymanı rica etsem ..

nerede canım evin ,kira filan ama çok güzelmiş ,ben içini merak ettim ,fırsatın olursa koymanı rica etsem ..

Düzce 'de canım..Bir Çerkes köyünde oturuyoruz..En dandik evlerden biri bizimki...Köy sözüm ona ama hep bu tarz evler var..Merkeze 10 dakika uzaklıkta...1.100 ödüyoruz kirasını... 240 m.kare...Ön bahçe 1 dönüm..Arka bahçe 2 dönüm..

İçi öyle aman aman değil,çok modern sayılmaz ama sıcak yuva hissi uyandırıyor insanda....

Bir dezavantajı daha..Bahçe kapısını kapatmaya üşenirsem inekler giriyor.....:9:

kızlar ve beklenen haber geldı banka 110.000 tl başvuruda bulunmuştuk onaylamıs en kısa zamanda tapu işlemlerinide bititrirsem benımde artık bır evım var dıyebılıcegım ayyy acayıp mutluyum :52::52::52::52:

10 yıl olucak sanırım aylık 1500 tl taksıtle banka 110.000 cıkardı dıye hepsını vermez heralde dımı ne kadarını verıcek acaba

Banka evin değerini 110 bin çıkarmış ise size nakit verecekleri miktar 77 bin civarı olacaktır...%30 luk kısmı peşinat vermeni bekliyor bankalar...Hayırlı uğurlu olsun....

Düzce 'de canım..Bir Çerkes köyünde oturuyoruz..En dandik evlerden biri bizimki...Köy sözüm ona ama hep bu tarz evler var..Merkeze 10 dakika uzaklıkta...1.100 ödüyoruz kirasını... 240 m.kare...Ön bahçe 1 dönüm..Arka bahçe 2 dönüm..

İçi öyle aman aman değil,çok modern sayılmaz ama sıcak yuva hissi uyandırıyor insanda....

Bir dezavantajı daha..Bahçe kapısını kapatmaya üşenirsem inekler giriyor.....:9:

memleketim çekmiş beni demekki :1: bende bolu göynüklüyüm ,ne kadar doğal ortam herkes artık şehirden kaçıyor ,şanslısınız ..

konu sahibi arkadaşım sanada hayırlı olsun ,tez zamanda dilediğine kavuşursun inş..

Back
X