- Konu Sahibi Bana bir is lazim
kızlar bahçe dublekste oturan arkadaslarım var mı acaba sormak ıstedıgım sorular var yardımmmm :18:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bende cok meraklıyım ters dublekslere
suanda yuksek gırıs katta oturuyorum
ama tek hayalım ev almak dıyebılırım tum gun ev bakıyorum
kac lıra ev ne kadar kapora verdınız
emlakcıdanmı aldınız evın planı ne sekılde
resım varmı emlakcı sıtelerınde fılan ?
bizim dubleks evini satan komşumuz 155 milyara sattı 3 katlı idi evin metrekaresi terası ile birlikte 250 vrdır belkide daha geniştir çünkü terası çok büyüktü birde bahçesi vardı orayı eklersek biraz daha geniş olur ben en çok terasını ve bahçesini sevmiştimistanbulda daha pahalıdır ama evler biz ist oturmuyoruz
​bizde 1,5 sene önce aldık ev arkadaşım o zaman tapuya 3000 bin civarı gitmisti şimdi daha fazla gider 4 bini bulabilir eviniz kaç metrekare bizimkisi 165 metrekare 15.kat aldık 110 milyara tabi tapusuyla ıvırı zıvıryla 115.buldu
​bizde 1,5 sene önce aldık ev arkadaşım o zaman tapuya 3000 bin civarı gitmisti şimdi daha fazla gider 4 bini bulabilir eviniz kaç metrekare bizimkisi 165 metrekare 15.kat aldık 110 milyara tabi tapusuyla ıvırı zıvıryla 115.buldu
hımmm anladım canım ev 3+1 128.000 istanbulda küçükbakkalköyde konum olarak cok guzel
üst kat bır tane geniş salon mutfak ve tuvaletten oluşuyor alt katta küçük bir oda ıkı tane orta buyuklukte oda var bır tanesının kapısı bahceye acılıyor dıgerıde yatak odası ve banyo var MERDİVENLERİDE NE COK DAR NE COK GENIS normal ebatlarda oldugunu dusunuyorum
ewet canım emlakcıdan aldık resım yok suan bına 3 yıllık içinde oturan genc bır cıft var emlakcıya 1700 verdık ekspere 500 verıcez tapudada bır 3000 falan gıder dıye dusunuyorum bılmıyorum ev şimdilik gözüme hoş gelıyor özellıkle yerını cok begendım
İnşaat Firmasından Satılık Daire 115.000 TL 115 m2 3+1 odalı İstanbul Gaziosmanpaşa Karadeniz Mah. - 105180240
sadece bır mısal olrak gosterıyorum buda benım alabılecegım bı cevrede ama yenı evlıler sanırım neden satıyorlar acabaa ??
resmı fılan varmı?
anadolu yakasında atasehıre yakın canım boşanıyolarmış sanırım :26:
canım sımdı netten baktımda o semtte bu fıyata normal ara katlarda varmıs sahsı olarak bahce katlarınımı sevıyorsunuz(ben cok sevıyorum)
ve sanırım sızın evıde buldum![]()
canım ben aradım taradım ınanırmısın baktıgım ara kat dairelerin sayısını hatırlamıyorum hepsi çok küçük bu taraftakı dairelerin ve benım aılem bu cevrede oturdugu için başka alternatıfım yok cunku annem bebegıme bakıyor ben işe gidiyorum nerde buldun kız benım evımın resmı yok ama senın paylaştıgın evın salonu bana bıraz kucuk geldı sankı resımden mı goremedım sizce bahce katında nem ve rutubet olmaması ıcın neler yapılabılır şuan 3 senedir olmamıs acaba bundan sonra olma ıhtımalı var mı sızce
:26: tuh ya
of ne kotu canım
altakı yorumda buldum zannettım dedım ama bulamadım galıba
o semte baktım bahce katı evlerın camları nasıl yuksek ve buyuk sasırdım dogrusu
ah canım darısı basımıza ne sartlarda aldınız kredının ne kadarı cekeceksınız ozel olursa mesajla cevap verebılırsın
bılırsınız su ara tum gundemım ev ,
ev almaya nıyetlenenler boyle oluyor galıba