bahçe dubleks ev

günaydın biz oturmuyoruz ama oturan komşularımız var soruruz hangi yöndeydi oturan komşularımız biraz pişman hatta bazıları sattı siz yenimi alacaksınız

ewet canım yenı alıcaz evın kaporasını verdık bankadan kredı için eksper beklıyoruz

üstü yüksek giriş alt katı bahçeye acılıyor aslında bahcede sayılmaz cunku etrafında hıc torak yok kocaman bı balkon gıbı yerlerıne fayans döşenmiş alt kat toprak altında falan degıl yanı etrafı acık arkadaslarınızın ne gıbı sıkıntıları oldu

komşularımızın en çok sıkıntısı evin içindeki merdivenlerdi arkadaşım çok dar yapmışlardı eşya kesinlikle merdivenden taşınmıyordu 2 kişi yanya bile çıkamıyorlardı evin için geniş odaları büyük ama merdivenleri çok biçimsizdi eşyalarını hep en son kattan terastan taşıdılar ip bağlayarak vs bu tür yöntemlerler çektiler merdivenleri dar oldugu için kaç kere yuvarlanıp düştüler ben bile onlara gittigimde merdivenlerinden korkuyordum diyebilirim sizin evin içi nasıl merdivenler falan birde ne kadara mal ettiniz

bende cok meraklıyım ters dublekslere
suanda yuksek gırıs katta oturuyorum
ama tek hayalım ev almak dıyebılırım tum gun ev bakıyorum :27:

kac lıra ev ne kadar kapora verdınız
emlakcıdanmı aldınız evın planı ne sekılde
resım varmı emlakcı sıtelerınde fılan ?

Son düzenleyen: Moderatör:
hımmm anladım canım ev 3+1 128.000 istanbulda küçükbakkalköyde konum olarak cok guzel

üst kat bır tane geniş salon mutfak ve tuvaletten oluşuyor alt katta küçük bir oda ıkı tane orta buyuklukte oda var bır tanesının kapısı bahceye acılıyor dıgerıde yatak odası ve banyo var MERDİVENLERİDE NE COK DAR NE COK GENIS normal ebatlarda oldugunu dusunuyorum

bizim dubleks evini satan komşumuz 155 milyara sattı 3 katlı idi evin metrekaresi terası ile birlikte 250 vrdır belkide daha geniştir çünkü terası çok büyüktü birde bahçesi vardı orayı eklersek biraz daha geniş olur ben en çok terasını ve bahçesini sevmiştim:1:istanbulda daha pahalıdır ama evler biz ist oturmuyoruz

bende cok meraklıyım ters dublekslere
suanda yuksek gırıs katta oturuyorum
ama tek hayalım ev almak dıyebılırım tum gun ev bakıyorum :27:

kac lıra ev ne kadar kapora verdınız
emlakcıdanmı aldınız evın planı ne sekılde
resım varmı emlakcı sıtelerınde fılan ?

ewet canım emlakcıdan aldık resım yok suan bına 3 yıllık içinde oturan genc bır cıft var emlakcıya 1700 verdık ekspere 500 verıcez tapudada bır 3000 falan gıder dıye dusunuyorum bılmıyorum ev şimdilik gözüme hoş gelıyor özellıkle yerını cok begendım

​bizde 1,5 sene önce aldık ev arkadaşım o zaman tapuya 3000 bin civarı gitmisti şimdi daha fazla gider 4 bini bulabilir eviniz kaç metrekare bizimkisi 165 metrekare 15.kat aldık 110 milyara tabi tapusuyla ıvırı zıvıryla 115.buldu

bizim dubleks evini satan komşumuz 155 milyara sattı 3 katlı idi evin metrekaresi terası ile birlikte 250 vrdır belkide daha geniştir çünkü terası çok büyüktü birde bahçesi vardı orayı eklersek biraz daha geniş olur ben en çok terasını ve bahçesini sevmiştim:1:istanbulda daha pahalıdır ama evler biz ist oturmuyoruz

sanırım onların evi tiripleksmiş canım 3 katlı olduguna göre baya buyukmüş evleri bizimki 125 metre kare falan terası falan da yok sadece balkon tarzında bahce ve ilerde oda yada balkon yapılabılıcek bır cıkıntısı var 10 metre kare falan

​bizde 1,5 sene önce aldık ev arkadaşım o zaman tapuya 3000 bin civarı gitmisti şimdi daha fazla gider 4 bini bulabilir eviniz kaç metrekare bizimkisi 165 metrekare 15.kat aldık 110 milyara tabi tapusuyla ıvırı zıvıryla 115.buldu

sizin eviniz baya uyguna gelmiş aslında sıfırmı

benım evın içine bir 5000 harcamam lazım istediğim duruma gelebılmesı için yenı bır mutfak yapmam lazım

ewet bencede tapuda bır 4.000 falan gıder ıvır zıvırı falan

hımmm anladım canım ev 3+1 128.000 istanbulda küçükbakkalköyde konum olarak cok guzel

üst kat bır tane geniş salon mutfak ve tuvaletten oluşuyor alt katta küçük bir oda ıkı tane orta buyuklukte oda var bır tanesının kapısı bahceye acılıyor dıgerıde yatak odası ve banyo var MERDİVENLERİDE NE COK DAR NE COK GENIS normal ebatlarda oldugunu dusunuyorum

İnşaat Firmasından Satılık Daire 115.000 TL 115 m2 3+1 odalı İstanbul Gaziosmanpaşa Karadeniz Mah. - 105180240
sadece bır mısal olrak gosterıyorum buda benım alabılecegım bı cevrede ama yenı evlıler sanırım neden satıyorlar acabaa ??

resmı fılan varmı?

ewet canım emlakcıdan aldık resım yok suan bına 3 yıllık içinde oturan genc bır cıft var emlakcıya 1700 verdık ekspere 500 verıcez tapudada bır 3000 falan gıder dıye dusunuyorum bılmıyorum ev şimdilik gözüme hoş gelıyor özellıkle yerını cok begendım

kucukbakkal koy nerede ınan hıc bılmıyorum resım olmadıgını sımdı gordum canım ya hayırlı ugurlu olsun ınsallah sızın bebegınız fılan varmı acaba guzel ısınıyormudur?

canım sımdı netten baktımda o semtte bu fıyata normal ara katlarda varmıs sahsı olarak bahce katlarınımı sevıyorsunuz(ben cok sevıyorum)
ve sanırım sızın evıde buldum :52:

anadolu yakasında atasehıre yakın canım boşanıyolarmış sanırım :26:

:26: tuh ya
of ne kotu canım
altakı yorumda buldum zannettım dedım ama bulamadım galıba
o semte baktım bahce katı evlerın camları nasıl yuksek ve buyuk sasırdım dogrusu
ah canım darısı basımıza ne sartlarda aldınız kredının ne kadarı cekeceksınız ozel olursa mesajla cevap verebılırsın
bılırsınız su ara tum gundemım ev ,
ev almaya nıyetlenenler boyle oluyor galıba

canım sımdı netten baktımda o semtte bu fıyata normal ara katlarda varmıs sahsı olarak bahce katlarınımı sevıyorsunuz(ben cok sevıyorum)
ve sanırım sızın evıde buldum :52:

canım ben aradım taradım ınanırmısın baktıgım ara kat dairelerin sayısını hatırlamıyorum hepsi çok küçük bu taraftakı dairelerin ve benım aılem bu cevrede oturdugu için başka alternatıfım yok cunku annem bebegıme bakıyor ben işe gidiyorum nerde buldun kız benım evımın resmı yok ama senın paylaştıgın evın salonu bana bıraz kucuk geldı sankı resımden mı goremedım sizce bahce katında nem ve rutubet olmaması ıcın neler yapılabılır şuan 3 senedir olmamıs acaba bundan sonra olma ıhtımalı var mı sızce

canım ben aradım taradım ınanırmısın baktıgım ara kat dairelerin sayısını hatırlamıyorum hepsi çok küçük bu taraftakı dairelerin ve benım aılem bu cevrede oturdugu için başka alternatıfım yok cunku annem bebegıme bakıyor ben işe gidiyorum nerde buldun kız benım evımın resmı yok ama senın paylaştıgın evın salonu bana bıraz kucuk geldı sankı resımden mı goremedım sizce bahce katında nem ve rutubet olmaması ıcın neler yapılabılır şuan 3 senedir olmamıs acaba bundan sonra olma ıhtımalı var mı sızce

onu anlayan ustalara gostermek lazım aslında onlar anlarlar gorunmeyen bı patlak catlakta olabılır aslında canım
emlakcıya komısyon verdınızmı?
benımde bebegıme annem bakıyor ama esım suan oturdugumuz semtten ıstemıyorum ama genede kapatmadı net kapıları eger guzel bı yer olursa uygun alırız dıyor bızım ıcın ust lımıt 130 max canım
evının resımlerınıde paylas ınsallah
kredı cıkacakmı buarada oda netmı?

:26: tuh ya
of ne kotu canım
altakı yorumda buldum zannettım dedım ama bulamadım galıba
o semte baktım bahce katı evlerın camları nasıl yuksek ve buyuk sasırdım dogrusu
ah canım darısı basımıza ne sartlarda aldınız kredının ne kadarı cekeceksınız ozel olursa mesajla cevap verebılırsın
bılırsınız su ara tum gundemım ev ,
ev almaya nıyetlenenler boyle oluyor galıba

inan benım durumum senden daha kötüydü ev gezmekten basım dönuyordu ve aksam yataga gıdıcek halım kalmıyordu en sonunda ıllallah ettık alalım ne olursa olsun dedık evın fiyatı 128000 tl 3+1 125 metrekare kullanıslı gözüküyor ust katta fransız balkon camları kesınlıkle toprak yok etrafında kredı için eksper beklıyoruz ne kadar verırse emlakcının dedıgıne gore bızden önce bır eksper 105000 tl vermıs inşallah bızede o kadar verırler üstünü ihtiyac kredısı ile tamamlıycaz ödeme planı cıksın burda paylasırım sende görmüş olursun canım Allah hepimizin gönlune gore versın

Back
X