Nişan Baharın nişan bohçaları geldi :))

Nişan Adetleri, Nişan Bohçası, Nişan Tepsisi
her şey çok güzel gözüküyor çok tatlı telaşlar bunlar ALLAH tamamına erdirsin

pisiciğine hayran kaldım çok datlu yatıo tepsinin için
beğendiğine sevindim canım bitanedir pisicimmmm çok sevdi nişan sandığının içini yaramaz sürekli orada uyuyor

herşey çok güzel,,güle güle kullan..mutlu günlerin olsun inş canım =)

bu sadece bohça değil çeyiz herhalde böyle bohça alanlar var mı? yavv..bizde bohçanın b sini gömedik herşeyi kendim aldım..:84:

bu sadece bohça değil çeyiz herhalde böyle bohça alanlar var mı? yavv..bizde bohçanın b sini gömedik herşeyi kendim aldım..:84:

canım benim bu sadece nişan bohçası sağolsunlar hiç birşey esirgemediler, bunlar görümlük bitanem sonu güzel hayırlı olsun inşallah

Canım Allah'ım sizi mesut etsin.

Yeri değil ama, gözlerim doldu bakarken, Van'dan Edirne'ye nişan bohçası gelebiliyo da şurdan şuraya gelemedi.

İnşallah hep mutlu olursun canım

Canım Allah'ım sizi mesut etsin.

Yeri değil ama, gözlerim doldu bakarken, Van'dan Edirne'ye nişan bohçası gelebiliyo da şurdan şuraya gelemedi.

İnşallah hep mutlu olursun canım
canım benim ne olur deme öyle üzülme bitanem bunlar görümlük şeyler sonumuz güzel olsun hepimizin, Allah hayırlısıyla tamamına erdirsin inşallah, tabiki gönül istiyor herşey güzel olsun yolunda olsun eksiksiz olsun ama en başında huzur sağlık mutluluk güzel olsun, evliliklerimiz güzel olsun, kocişlerimizle güzel geçinelim sonra herkese vereCek cevabımız olur, (MUTLULUĞUMUZDA PAYI OLMAYANIN, HAYATIMIZDA DA YERİ YOK)

arkadaşlar fikir olması açısından nişan tepsimide ekliyorum

Eklentiler

• $BAL5.JPG
    108,6 KB · Görüntüleme: 72
  • $BAL6.JPG
    125 KB · Görüntüleme: 62
hayırlı olsun canım güzel günlerde kullanman dileğiyle...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…