Yarışma Baharatlı Tavuk Budu (Tikka Masala) ve Tabule - Akman Baharat Sponsorluğunda

Ellerıne saglık cnm cok lezzetlı gorunuyor:kk77:
Tıkka masala sosuna bakıcam alısverıse gıdınce, degısık geldı baharat dımı bu?
Basarılar dılıyorum:KK200:

Tikka masala sosu nasıl bir şey ki ilk defa duydum :oops:
Ellerinize sağlık, yarışmada başarılar.
teşekkür ederim bu sos belli baharatların karışımı kişniş karabiber pul biber zencefil kimyon Hindistan cevizi sütü gibi gibi baya bi karışım ama o olmadan da kendimiz yapabiliriz diye düşünüyorum
benim verdiğim diğer baharatlar bence yetiyor türk damak tadına daha uygun sanki

teşekkür ederim bu sos belli baharatların karışımı kişniş karabiber pul biber zencefil kimyon Hindistan cevizi sütü gibi gibi baya bi karışım ama o olmadan da kendimiz yapabiliriz diye düşünüyorum
benim verdiğim diğer baharatlar bence yetiyor türk damak tadına daha uygun sanki

Dimi? Tesekkurler canim. Ben hep kekik, karabiber, köri falan eklerim tavuga. Bir de boyle denemek lazim.

Ellerıne saglık cnm cok lezzetlı gorunuyor:kk77:
Tıkka masala sosuna bakıcam alısverıse gıdınce, degısık geldı baharat dımı bu?
Basarılar dılıyorum:KK200:

teşekkür ederim beni cim

bu baharatlı bi sos hazır salata tavuk soslarının olduğu yerlerde oluyor sarımsı bir şey ama çokta gerekli olan bir şey değil bence
Dimi? Tesekkurler canim. Ben hep kekik, karabiber, köri falan eklerim tavuga. Bir de boyle denemek lazim.

mangalda gerçekten kekik ve pul biber çok güzel oluyor. bu baharatlı tavuğu seçmemin asıl nedeni burdaki baharatların sindirim sistemini düzenleyip metabolizmayı hızlandırması zercefil ve zerdeçal mideye de çok iyi geliyor.
o sos olmadan da yapabilirsin bende pek bulamıyorum katkısı da çok yok denersen çok sevinirim canım ben teşekkür ederim :KK19:

Baharatların kıymetini bilen bir tarif olmuş :KK9:

Ellerine , emeğine sağlık . Başarılar dilerim ...

Baharatların kıymetini bilen bir tarif olmuş :KK9:

Ellerine , emeğine sağlık . Başarılar dilerim ...

baharatların sağlığımıza etkilerine inanırım mesela kimyon katınca gaz sorunu olmuyor gibi gibi hep dikkat ederim bu konulara :cool:

çok teşekkür ederim düşüncen için :KK68:
eline sağlık tavuklar çok hoş görünüyor ayrıca baharatları da çok severim bu tarifi mutlaka deneyeceğim:KK6: başarılar dilerim:KK39:

zencefil ve zerdeçalın faydalarını bu yarışma sayesinde araştırdım ben hep diyet yapıyormuşum da haberim yokmuş gerçekten diyet yemeklerine bu tarifi de eklersen çok sevinirim çok teşekkür ederim:KK60:

baharatların sağlığımıza etkilerine inanırım mesela kimyon katınca gaz sorunu olmuyor gibi gibi hep dikkat ederim bu konulara :cool:

çok teşekkür ederim düşüncen için :KK68:

zencefil ve zerdeçalın faydalarını bu yarışma sayesinde araştırdım ben hep diyet yapıyormuşum da haberim yokmuş gerçekten diyet yemeklerine bu tarifi de eklersen çok sevinirim çok teşekkür ederim:KK60:
ekleyeceğim hatta o tavuğu kesin deneyeceğim :KK66:

Tikka massala sosu tanıdık geldi ama nereden bilemedim.:KK48:Baharatı bol değişik güzel bir tarif olmuş.Tabuleyi ben de deneyecektim bir türlü denk gelmedi.O da gayet sağlıklı.Ellerine sağlık canım.Başarılar dilerim.:KK36:

Tikka massala sosu tanıdık geldi ama nereden bilemedim.:KK48:Baharatı bol değişik güzel bir tarif olmuş.Tabuleyi ben de deneyecektim bir türlü denk gelmedi.O da gayet sağlıklı.Ellerine sağlık canım.Başarılar dilerim.:KK36:

baharatları zayıflamak isteyenlerin bol tüketmesi gerekenlerden seçtim :) tabule mi kısır mı dersen bana ben kısır derim bunca yıl kısır yedik insan vazgeçemiyor ama bugur hazmı kolay yinede :)) çok teşekkür ederim canım:KK68:

çok teşekkür ederim :KK60:

evvveett adında geçiyor sen nerden çıkarttın bu nick i merak ettim :)

çok teşekkür ederim canım diyet yemekleri benden sorulurmuş haberim yok :))
Tikkabilla yabancı bir kanalda yayınlanan bir çocuk programı.. Üniversite yıllarında çok işimiz oluyordu o tür programlarla, ben de o zamanlar üye olmuştum. Ordan kalma :)

X