Bahar yorgunluğu

sevdemm

ALLAHIMDAN HAYIRLISI
Kayıtlı Üye
5 Mart 2009
2.333
31
Arkadaşlar bu aralar havalardan mıdır bilmiyorum ama bi halsizlik yorgunluk, akşam erken yatmama rağmen sabah zor uyanma gibi belirtiler var bende ve çevremdeki insanlarlada konuşuyorum herkez aynı durumdan şikayetçi. Sizlerdede aynı şeyler oluyor mu???

Ne yazık ki canım aynı şeyden bende şikayetçiyim Hatta eşimde öyle... Hani insanın bahar gelince içi kıpır kıpır olur çiçekler böcekler ortalığı şenlendirirde daha bi coşkulu bakarmışsın ya dünyaya; bu benim için günün belli saatlerinde nadiren oluşuyor, genel de hiç yok:KK43: Sabahları sürüklenerek uyanıyorum Bir tembellik sabah akşam üstümde.. Keyifsiz, uykusunu alamamış, yorgun bitkin bir ifadeyle gün nasıl bitiyor anlamıyorum Yapmam gereken şeyleri hep erteliyorum, çabuk sıkılıyorum, daraltı geliyor.. Nedir bu isteksizlik, uyuşukluk çözemedim doğrusu?

aynen bende sizden farksızım ve her ilk baharda bu sıkıntıyı yaşarım...

Bir tek bende olmuyormus demekki bendede ayni seyler soz konusu bi kac gundur.. :KK43:

Yalniz degilsin yani sevdemm..mirmirmirmir​

ya evet aynen ya bende 4-5 gündür böyleyim akşam erken yatıyorum yani uyuduğum saat sayısı nerdeyse 10 saati buluyor sabah zor kalkıyorum yerimden sanki o kadar saat uyuyan ben değilim. Ne zaman geçicek bu durum bilmiyorum gün içinde o kadar halsizimki hiç bişeyden keyif almıyorum sanki

X