- 17 Aralık 2011
- 29.255
- 37.329
-
- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
Men de Azerbaycanliyam canim:)her il Novruz qabagi ederdin bu il fikirlesdim gordum ki cox tez olur.cunku qalin yorganlardan paltarlardan cixmamis oluruq ona gore de sifonyeri yuku filan yigmaq olmur tamBen Azerbaycanlıyım bizim orda Novruz bayramı vardır martın 20-21 ondan önce temizlik yaparız dip köşe. ama genelde de cumartesi temizlik yaparım herseferinde camları mikrofiber bezle silerim bi defa, genel temizlige ihtiyacim yok çünki her hafta yapıyorum
aa ne gözel yerlimi tapdımkı hansı şeherdesen türkiyedeMen de Azerbaycanliyam canim:)her il Novruz qabagi ederdin bu il fikirlesdim gordum ki cox tez olur.cunku qalin yorganlardan paltarlardan cixmamis oluruq ona gore de sifonyeri yuku filan yigmaq olmur tam
:))Men Azerbaycanda yasayiram canim:)sen Turkiyedesen?aa ne gözel yerlimi tapdımkı hansı şeherdesen türkiyede
Bnde yaptm bahar temizligimi daha dun bitti.Tam 5 gün sürdü.Yatak odasindan basladim Oda oda temizledim.Perde cam kapi duvar bazanin alti hepsini sildm supurdum.10 aylik bi oglum var kynanam sagolasun yardimci oluyordu Bebegimi uyutunca anca istedigim gibi temizliyebiliyordm gunde 2 oda yapiyordm :) En sonda mutfagi yaptmm Şükür bitti
Maddi açıdan zorlamazsa al bir yardımcı canım, temizlettir. Öneri veriyorum ama ikinciden sonra ben kendim almayı bıraktımEv kirli canım dip köşe hiç temizlenmesi ki doğumdan sonra içine sinmiyor valla
Onları sevmeyen var mı?dogru diyorsun
oturma gezme ve birde sevi...e
Sagol canmm❤ Cocukla cok zor oluyo bide en huysuz donemleri.Sanada masallahOh msallah sana.benimde mutfak dolaplari ici ve disi kaldi silinecek.fayanslarini sildim.pencere sildim perde yikandi.lambasi kapisi silindi.bi dolaplarim kaldi ve salonum var bigunde
Benimde çok eşya..Her yer eşya benim eşya çokdaha doğrusu ev küçük 80 metrekare
Kullanmadıklarıni at çöpe gitsinHep azaltmaya çalışıyorum bodrum doldu taştı
Kız yaptım bile dün çamaşır yikadim kurudu katlancaz gene@orkidekaramel kaytarmıyon di mi
dolaplarımı koydum letgo'ya ama yok satılmıyor. kimsenin eşyaya ihtiyacı yok. en sonunda çöpe gidecek anladığım kadarıyla.Benimde çok eşya..
Azaltmak lazım valla bide giysileri azaltmak
80 m için eşya azaltimca temizliği kolay oluyor bak .
ikinci eli kimse kullanmiyor kidolaplarımı koydum letgo'ya ama yok satılmıyor. kimsenin eşyaya ihtiyacı yok. en sonunda çöpe gidecek anladığım kadarıyla.
yok bacım... ben senden bahsediyorum. nasıl yapacaksın diye. yoksa kucuk hanım buyudu de ona mı guvenıyorsun. kızanları bakıcılarına paslarım diye. gerci sanki onlar artık yoktu...En son yazistigimizda ultrasona gidecekti cinsiyetini falan ogrenmemisti daha.insallah her sey yolundadir da oylesine girmiyodur
Abla nasilsin?
Kiz ben gormeyeli sen de mi 4 tane yaptin?
yok bacım... ben senden bahsediyorum. nasıl yapacaksın diye. yoksa kucuk hanım buyudu de ona mı guvenıyorsun. kızanları bakıcılarına paslarım diye. gerci sanki onlar artık yoktu...