Martın son haftasonunda yapıcam ben.Kızlar havalae yavaş yavaş ısındı.Bahar temizliği için biraz daha beklemeli miyiz yoksa vakti geldi mi bugün evdeyim hava da güzel bugün halletsem mi o işi diyorum ne diyorsunuz ..
Önümüzdeki hafta yağmur gelecekmiş yine , camları silmeye niyetlendiyseniz uyarayım dedim :)Kızlar havalae yavaş yavaş ısındı.Bahar temizliği için biraz daha beklemeli miyiz yoksa vakti geldi mi bugün evdeyim hava da güzel bugün halletsem mi o işi diyorum ne diyorsunuz ..
Aslında bende öyle düşünüyordum ama Kayınvalidem gelebilir biraz da acele etmem de onun da etkisi var canımMartın son haftasonunda yapıcam ben.
Hahaha benim de kayınvalidem gelicek iyi hatırlattın ya :) ben de erkene alabilirim bak sen böyle diyince.Aslında bende öyle düşünüyordum ama Kayınvalidem gelebilir biraz da acele etmem de onun da etkisi var canım
İzmir e yağmayan gün yok zaten :))Önümüzdeki hafta yağmur gelecekmiş yine , camları silmeye niyetlendiyseniz uyarayım dedim :)
:))) gizli gizli heryeri kontrol etme huyu var kendilerinde dipköşe bi girilmesi lazım eveHahaha benim de kayınvalidem gelicek iyi hatırlattın ya :) ben de erkene alabilirim bak sen böyle diyince.
Canım neden öyle diyorsun belki senin evi kullanman temizdir bazı evlerde çünkü gerçekten gerek olmuyor bu tarz dipköşelere Benim oğlum var 2 yaşında hiç durmuyor heryeri karıştırdığı için lzımYapmayın ya bu dönemsel temizlikleri. Sonra kendimi pis kirli lanet bişey gibi hissediyorumHerkes tadınca temiz olsun seviyeyi çok yukarılara taşıyorsunuz sonra yetişebilene aşk olsun Beni de düşünün. Ruhumu nasıl incittiğinizi Sizin konunuzdan yola çıkarak üst kattaki komşuma diyemediklerim bunlar aslında. Hergün dip köşe mi yapılır. Hergün çamaşır mı yıkanır. Hergün deterjan mı kokutulur. Cam olayına hiç girmiyorum. Onun sildiği camlar yüzünden benim camlarım kirli görünüyor. Ne gerek var.
Üzüyorsunuz üç günlük dünyada bizi yani üşengeçleri
Duygularımın tercümanı mısınız acabaaYapmayın ya bu dönemsel temizlikleri. Sonra kendimi pis kirli lanet bişey gibi hissediyorumHerkes tadınca temiz olsun seviyeyi çok yukarılara taşıyorsunuz sonra yetişebilene aşk olsun Beni de düşünün. Ruhumu nasıl incittiğinizi Sizin konunuzdan yola çıkarak üst kattaki komşuma diyemediklerim bunlar aslında. Hergün dip köşe mi yapılır. Hergün çamaşır mı yıkanır. Hergün deterjan mı kokutulur. Cam olayına hiç girmiyorum. Onun sildiği camlar yüzünden benim camlarım kirli görünüyor. Ne gerek var.
Yapmayın ya bu dönemsel temizlikleri. Sonra kendimi pis kirli lanet bişey gibi hissediyorumHerkes tadınca temiz olsun seviyeyi çok yukarılara taşıyorsunuz sonra yetişebilene aşk olsun Beni de düşünün. Ruhumu nasıl incittiğinizi Sizin konunuzdan yola çıkarak üst kattaki komşuma diyemediklerim bunlar aslında. Hergün dip köşe mi yapılır. Hergün çamaşır mı yıkanır. Hergün deterjan mı kokutulur. Cam olayına hiç girmiyorum. Onun sildiği camlar yüzünden benim camlarım kirli görünüyor. Ne gerek var.
Canım aslında bende öyleydim ama çocuk doğduktan sonra daha dikkat etmeye başladım İnan ki evi ne kadar toplasam temizlesem ertesi gün aynı oluyor..Biraz da çocuk sahibi olduğumdan hassasım galibaÜstümdeki yaptı bahar temizliğini. Bütün eşyalarını gümbür gümbür ite çeke. Yerlere vura vura bütün gün. Ohh dedim en az bir hafta rahatım eşya çekmez en azindan. Ertesi gün evde yoktum. Ama obur gün o da ne, 3-4 saat boyunca ev dip köşe eşyalar vurularak, çekilerek yine temizledi.Ve bu nerdeyse hergun böyle. Anladım ki ona hergun bahar. Yani bu bir senedir böyle.
Ben de öyle günler belirlemem. Denk gelir yaparım. Zaten temiz tutarım düzenim bellidir hep. Bir iki saatte evim mis. Nasıl bütün gün temizlik yapıp ev süpürür insan cidden anlayamıyorum, anlayamayacağım. Zaten havalar ısındı ya çarşafları benim balkonun içinde. Allah tan cam balkonum var. Yoksa balkonda otururken yüzümüze yapışacak. Çarşaflarıyla cam balkonumun üstünü temizlesin az ben de geri kalanını silerim diye bekliyorum.
Çok da kasmayın olduğu kadar konu sahibi. Küçük çocuğunuz da yoksa yarim günde komple halledilir nolacak. Aşırı yıpratmayın kendinizi temizlik için.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?