bahar temizliği yapıyoruz kızlar

Yatak odası bitti yazarız tamam... Madde falan yok ayrı başlık yok... Hadi bakalımmmmmm yok mu artırannnnnnnn

Ben varım bugün 13.30 14.00 gibi aranızdayim

Yupppiiiiiiiiiii

Hobaaaaaaaa

Cumartesi girişeceğim ben yesaaaaa....
O zamana kadar etraftaki dağınıklık anca biter

Ben varımmm
Nasıl yapıyoruz cumartesi gecesi yatak odası bitmiş mi olacak?

Evettttt plan öyle ama bakalım ne kadar uyarız... Seri hareket etmek için dağınıklık olmaması lazım cumartesiye kadar dağınıklıkları halledelim

Cumartesi girişeceğim ben yesaaaaa....
O zamana kadar etraftaki dağınıklık anca biter

oooooooooo tamamdır canım :)

ben bugün yarım gün çalışıyorum ya ne yaparsam kar artık :) cumartesi de nikah var bizim ama katılabildiğim yerde katılırım :)

Evettt kızlar anlatın bakalım neyi nasıl yapıyorsunuz... Duvar silecek misiniz?
Temizlikte nereyi neyle temizliyorsunuz...

Ooo maşallah anka arkadaşım

Halıları gönderecek misin erken mi daha

Stor ya da zebra kullanan arkadaş ne yapıyorsunuz siz

Mutfakla çocuk odasını göndereceğim canım... Diğerlerini bayramda göndereceğim...

Ben de ancak öğleden sonra başlayabilirim. Kızımın gösterisi var sabah
İlk olarak perdeler makinaya.. Pencere ,dolap içleri ,çekmeceler ,baza altı hepsi elden geçecek süpürülüp silinecek
İnşallah yaparım üşenmem

Üşenmeyelim canım... Yapalım çıksın aradan.. Ramazanda zor olur belki. Hem ramazana temiz girersek bayram temizliği de kolay olur...

Üşenmeyelim canım... Yapalım çıksın aradan.. Ramazanda zor olur belki. Hem ramazana temiz girersek bayram temizliği de kolay olur...
Aynen canım üşenmemek lazım . Odaları sırayla yapınca da hem kolay oluyor hem daha temiz oluyor . Bi başlasam gerisi gelecek

Kuzlarrrrrrr kimler başladı... Benim kız gece uyumadı sabah 6 da yattım yeni kalktım hemen perdeyi attım başlıyorum

Günaydın Anka,ben başladım
İlk iş katlanmayı bekleyen çamaşırlar bitti,kahvaltıdan sonra,süpürücem,bazanın altını,gardolabın üstünü ve yerleri silip çıkıcam kuruduktan sonra çekmecelere şöyle bi bakarım düzenliler zatenhadi bana kolay gelsin bitince yazarım

Kolay gelsin canım. kızlarrrr neredesiniz... Ben camları sildim. Şimdi perdesini takacağım....komidinleri sildim çekmeceleri düzenledim... Tam gaz devam ediyorum şimdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…