- 25 Ekim 2008
- 52.629
- 114.829
- 1.223
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Cumartesi girişeceğim ben yesaaaaa....
O zamana kadar etraftaki dağınıklık anca biter![]()
Bende katılmak isterim
süpersin canım... Yarın sabah 8 de başlayacağım ben. . Malzemelerim hazır... Önce perdesini makineye atıp camını sileceğim sonra gardrop çekmeceler duvarlar kapı yatak vs hepsini silip kapısını çekip çıkacağım.Bende katılmak isterim![]()
süpersin canım... Yarın sabah 8 de başlayacağım ben. . Malzemelerim hazır... Önce perdesini makineye atıp camını sileceğim sonra gardrop çekmeceler duvarlar kapı yatak vs hepsini silip kapısını çekip çıkacağım.![]()
Ben de ancak öğleden sonra başlayabilirim. Kızımın gösterisi var sabahsüpersin canım... Yarın sabah 8 de başlayacağım ben. . Malzemelerim hazır... Önce perdesini makineye atıp camını sileceğim sonra gardrop çekmeceler duvarlar kapı yatak vs hepsini silip kapısını çekip çıkacağım.![]()
Aynen canım üşenmemek lazım . Odaları sırayla yapınca da hem kolay oluyor hem daha temiz oluyor . Bi başlasam gerisi gelecekÜşenmeyelim canım... Yapalım çıksın aradan.. Ramazanda zor olur belki. Hem ramazana temiz girersek bayram temizliği de kolay olur...