Bahar Kokan Evimm :)

beyza_92

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
20 Mart 2011
46
65
Selam kızlar, sizlerle bahar kokan evimizin fotoğraflarını paylaşıyorum. Benim için her bir karesi mutluluk ve huzur kokan evimi inşaAllah sizler de beğenirsiniz. Sormak istediğiniz bir şey varsa çekinmeden sorabilirsiniz :)

Yatak odamız

1.jpg

2.jpg

3.jpg

4.jpg

Holden bir kare :)
5.jpg

Salonumuz
6.jpg

7.JPG

8.JPG

9.jpg

10.jpg

Oturma odamız (yaşam alanımız)
11.jpg

12.jpg

13.jpg

14.jpg

15.jpg

merhaba canım..evine bayıldım..öncelikle yatak örtün..sonra o duvardaki kuşlu saat. sonra antredeki aksesuarlar..bide o çok şeker mavi berjerine aşık oldum.. nerden aldığını yazarmısın rica etsem..

Tarzlarımız aynı, evinizi çok beğendim inşallah bende kısmet olursa 10 gün sonra artık evim de yaşamaya başlayacağım.
Güle güle oturun:KK36:

Çok teşekkürler. Size de yeni evinizde yeni yaşamınızda bir ömür boyu mutluluklar dilerim :KK68: Senin evinin resimlerini de merakla bekliyor olacağım :KK15:

maşallah çok cici ve güzel bir ev rabbim agzınızın tadını bozmasın birde mutfagınızı merak ettim onun resmini koyar mısınız ?:KK30::KK30::KK30:
Çok teşekkürler canımm. Amin inşallah:21: İlerleyen günlerde mutfağımın resimlerini çekersem koymaya çalışırım:KK54:

merhaba canım..evine bayıldım..öncelikle yatak örtün..sonra o duvardaki kuşlu saat. sonra antredeki aksesuarlar..bide o çok şeker mavi berjerine aşık oldum.. nerden aldığını yazarmısın rica etsem..
Sağol canımm. Yatak örtüm English Home, kuşlu saat Linens, antredeki aksesuarlar arkadaşımın ev hediyesi, berjeri de İnegöl'de bir mobilyacıda yaptırmıştık. Daha güzelleri senin olsun İnşallah:KK68:

Aaah cici ev cicili biicili eeev :) canim tarzi olan cok guzel bi ev olmus.gule gule oturun insaallah.mutfagini bende merak ettim dogrusu.sicacik bir ortam romantik :) bayildim

ayrıca evinizin az öz eşyalı olması hoşuma gitti.derli tolu tadında olmuş.eviniz hep mi böyle düznli :KK48: benm bebekten sonra her an için toplu olamıyo da önceden öyle değildim:KK24::KK70:

Selam kızlar, sizlerle bahar kokan evimizin fotoğraflarını paylaşıyorum. Benim için her bir karesi mutluluk ve huzur kokan evimi inşaAllah sizler de beğenirsiniz. Sormak istediğiniz bir şey varsa çekinmeden sorabilirsiniz :)

Yatak odamız

1.jpg

2.jpg

3.jpg

4.jpg

Holden bir kare :)
5.jpg

Salonumuz
6.jpg

7.JPG

8.JPG

9.jpg

10.jpg

Oturma odamız (yaşam alanımız)
11.jpg

12.jpg

13.jpg

14.jpg

15.jpg
canım evin çok güzelmiş ancak çok belli olmuyor kapıdan girişlerde tüm odayı almamışsın parça parça olmuş bütünüyle hayal edemedim açıkcası ancak çok güzel hayırlı günlerde otur inşlh

Aaah cici ev cicili biicili eeev :) canim tarzi olan cok guzel bi ev olmus.gule gule oturun insaallah.mutfagini bende merak ettim dogrusu.sicacik bir ortam romantik :) bayildim
Çok teşekkür ederim. amin inşallah :) mutfagımı müsait oldugum bir zaman fotograflamaya calışıcam :21:

ayrıca evinizin az öz eşyalı olması hoşuma gitti.derli tolu tadında olmuş.eviniz hep mi böyle düznli :KK48: benm bebekten sonra her an için toplu olamıyo da önceden öyle değildim:KK24::KK70:
Aslında evimizi biraz öğrenci evi gibi kullanıyoruz her zaman bu kadar düzenli olmuyo tabi ki:KK48: Mesela gece film izlemişsek bardakları tabakları öylece bırakıp uyudugumuz cok oluyo :KK48: Ama ik kişi olduğumuz için pek dağılmıyo ev. Çocuktan sonra böyle olcağını hiç zannetmiyorum:oops:

home sweet home kırlentinizden bende de var. Peki diğer çiçeklileri nereden aldınız?
Eviniz çok hoş bu arada, sağlıkla oturun.
Çok teşekkür ederim. amin inşallah. Diğer çiçekli kırlentler mobilyalarla beraber yaptırılmıştı :)

X