yagmur0007
evet sadece kiloya baglamamak gerek herseyi cok haklisin...ben sanirim yasadigim olumsuzluklar yuzunden her moralim coktugunde usengeclestikce hem kilo aldim hemde kiloya baglar oldum...
Neyse suaralar eksikleri kabullenip farketmeye basladim..
Keske senin verdigin tarihlerde bende kilo bermeye baslasaymisim...
Simdi iyi gidiyor haftada 1 kilo veriyorum diyelim...
1...Oncelikle hayatima sporu sokmaliyim ki hem usengeclik azalir,zinde olurum hem fitlesirim...
2...Ayagimda kemik cikikligi var gece ateli cok rahatsiz edici diyorlar ama bir arastirip alacagim.topuklu ayakkabi giyemiyorum cunku uzun zamandir.
3...lazer epilasyonumun son 1 seansi kaldi 1 senedir erteliyorum ilk firsatta onu halledecegim..
4...eskileri dusunup kendimle savasmak yerine ""olan oldu biten bitti yeni olaylar beni bekliyor"" deyip olumsuzluklari atmaya basladim..
5...ne zamandir kitap okumuyorum film bile izlemiyorum...simdilerde duzenli film izlemeye basladim kitap okumayada basliyorum.
6...sac maske krem vs yerine arada bir diplere pamukla zeytinyagi surup bekletecegim dustan once..
Dip boyaya gittigimde saclarimada yeni sekil verip canlanmasini saglayacagi 15 gun sonra
7...ayaklarima arada vazelin surup corap giyip yatmaya basladim...
Ponza,torpu olaylarini duzene girdirdim..
8...maydanou blenderdan gecirip ya suyunu yada yogur icine katip tuketmeye basladim...
9...aliskanlik haline geldi senede 1 cilt bakimina gidiyorum...haftaya randevu alacagim bu sene icinde.
10...alisveris olayini daha netlestiremedim malesef.giysilerim hep gecistirmelik kilo berince daha guzelini aliyim simdilik sunu alayim dedigim seyler...yavas yavas alisverise baslasammi bilemiyorum...
Cunku artik aldigim giysilerin ipekyol,fabrika vs olmasini istiyorum direkt baslayamadimda tabi...
11...kapatici pudra tarzi urunler kullanmazdim ama puruzsuz bir makyajida begenir oldum...yeni almistim bazi urunleri ama buaralar bb kremler dikkatimi cekiyor...daha arastirmadim cok zararlari yoksa belkide sadece ondan kullanip dogal olmak daha mantiklidir...incelemedeyim...
Aslinda hersey kendine deger vermeyle ilgili...biz olumsuzluk yasadigimizda kendimize küsuyoruz,kirilip icimize kapaniyoruz,guvenmiyoruz,bazen uyuyoruz bunalima girip...
Hersey gelip geciyor bu yaşimizda geciyor ve yarin pisman olacagimiz kesin...ve kimse bizden onde olmamali...herkes ,hersey yerinde dursun biz kendimiz icin biseyler yapmayi ihmal etmeyelim...