- 5 Nisan 2012
- 1.628
- 857
- 123
- Konu Sahibi prettywoman89
Arkadaşlar ya havalar bir soğuk bir sıcak derken hem adet düzenim değişti, hem üşüttüm şuan iyi gibiyim ama eşim hasta bu seferde, yarın okulda sunum yapmam gerek ve ben o kadar yorgun hissediyorum ki 11e kadar uyudum yani anlam veremiyorum bu aralar sürekli uyusam otursam sıkıldım demem , spora kışın başlamıştım çok düzenli gidiyordum, bu baharın gelmesiyle bende herşey şaştı ona bile zoraki gitmeye başladım ama gidince de severek yapıyorum sporumu, tek sorun içimdeki yorgunluk böyle birşey yapmaya üşendikçe üşeniyorum, bu bahar yorgunluğumudur depresyonu mudur anlamadım, belkide aylak aylak gezmek varken havalar güneşliyken evde oturup sunum hazırlamak, derslere gitmek, ev işi yapmak beni boğdu nasıl çözümler üretiyorsunuz bu mevsim geçişlerinde kendinize gelebilmek için, etkilenmeyen insan var mıdır ya bu durumdan, ben mi kafama takıyorum diyorum ama gerçekten bu döneme başlarken bütün derslere giriyor, sporu da aksatmadan devam ettiriyordum, hastalıktı adet gecikmesiydi derken(1 hafta gecikti) dengem bozuldu sanırım