• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bahar demirkıran

gizemdiker_06

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Sahte Profil
Kayıtlı Üye
6 Ocak 2009
45
4
296
Ankara
arkadaşlar ankara'da diyetisyen bahar demirkırana giden var mı? bilgi almak istiyorum benimle paylaşırsanız sevinirim ...

arkadaşlar ankara'da diyetisyen bahar demirkırana giden var mı? bilgi almak istiyorum benimle paylaşırsanız sevinirim ...

Ben varım :)

Yaklaşık 3,5 aydır Bahar Demirkıran'a gidiyorum. Ve hakikaten çok memnunum, disiplinli, güleryüzlü, sorgulayıcı ve en az benim kadar kilo vermem konusunda istekli :)

şu an itibarı ile 13,5 kg verdim. Çok daha fazla olabilirdi ama ne yazık ki hiç spor yada yürüyüş yampmıyorum. Ama artık yavaş yavaş başlamam gerekiyor sanırımmmm :) Bir de haftada bir gün serbest öğün veriyor, cnaınız neyi çektiyse en çok onu yiyebiliyosunuz. BU da motivasyonu uzun vadeli olarak koruyan birşey bana göre.

Ben varım :)

Yaklaşık 3,5 aydır Bahar Demirkıran'a gidiyorum. Ve hakikaten çok memnunum, disiplinli, güleryüzlü, sorgulayıcı ve en az benim kadar kilo vermem konusunda istekli :)

şu an itibarı ile 13,5 kg verdim. Çok daha fazla olabilirdi ama ne yazık ki hiç spor yada yürüyüş yampmıyorum. Ama artık yavaş yavaş başlamam gerekiyor sanırımmmm :) Bir de haftada bir gün serbest öğün veriyor, cnaınız neyi çektiyse en çok onu yiyebiliyosunuz. BU da motivasyonu uzun vadeli olarak koruyan birşey bana göre.

ben ankaradayım aradım fakat çok fazla bir para talep etti. gidenlerin hepsi memnun ama ben ayda 500 tl veremem öğrenciyim ve durumum yok. sizden ne kadar ücret talep etti?

ben ankaradayım aradım fakat çok fazla bir para talep etti. gidenlerin hepsi memnun ama ben ayda 500 tl veremem öğrenciyim ve durumum yok. sizden ne kadar ücret talep etti?

canım pardon baya geç gördüm mesajını evet biraz pahalı ama çok ilgilidir o parayı hakettiğini düşünüyorum.

Ben artık bıraktım gerçi, kendim devam ediyorum 2013 başından beri. çünkü eylülden aralık ayına kadar hiç diyet yapmadım üstüne 1-2 kilo da almıştım o nedenle boşa para vermiyim diye bıraktım sonra tekrar toparladım kendim devam ediyorum.

Fiyat şu anda öyle ama ben fiyat artışlı olmadan başladığım için 350 tl veriyordum, benden sonr abaşlayan arkadaşım senin gibi 500 tl ye başladı

Back
X