• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bahar alerjisi

gizmytp

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Aralık 2022
544
148
33
Merhaba kızlarrr bahar geldi yine alerjim şimdiden başladı !!!! 🥺🥺
Gözlerim sulanmaya yanmaya başladı burnum akmaya başladı.
Antihistamnk ilaç kullanıyorum ama uykumu getiriyor aşırı..
Başka çözüm olan veya özellikle göz damlası önerisi olan varmı yanıyor sulanıyor kızarıyor burnum akıyor .((

Ben 12 ay sürekli alerji ilacı içiyorum akşam için sabaha iyi olursunuz . Mesela akşam 21:00 de için ki sabaha kolay uyanın zaten birkaç gün içtikten sonra bünyeniz alışacak

Ben de alerjiğim hatta bahar aylarında alerjik astım atakları geçiriyorum. Bilaxten kullanmayı denedin mi bacım uyku yapmayan bir antihistaminik ve kullanımı çok konforlu. Şu an hamilelik sebebiyle kullanamıyorum ama berbat haldeyim inan ki. Alerjik astım dönemlerinde levmont kullanıyordum o da uyku yapıyor. İlaçsız geçmiyor. Tavsiyem bir de sürekli burum temizliği yapman özellikle deniz suyu ile.

Ben de alerjiğim hatta bahar aylarında alerjik astım atakları geçiriyorum. Bilaxten kullanmayı denedin mi bacım uyku yapmayan bir antihistaminik ve kullanımı çok konforlu. Şu an hamilelik sebebiyle kullanamıyorum ama berbat haldeyim inan ki. Alerjik astım dönemlerinde levmont kullanıyordum o da uyku yapıyor. İlaçsız geçmiyor. Tavsiyem bir de sürekli burum temizliği yapman özellikle deniz suyu ile.
Göz yanması da varmı özellikle bundan şikayetçiyim bide hangi ilacı kullanıyorsunuz

Ben 12 ay sürekli alerji ilacı içiyorum akşam için sabaha iyi olursunuz . Mesela akşam 21:00 de için ki sabaha kolay uyanın zaten birkaç gün içtikten sonra bünyeniz alışacak
Hangi ilaç sizinki bide göz yanmasına da iyi geliyor mu

Sinüslerim doluyor. Burnum kaşınıyor. Boğazım ağrıyor. Hapşuruyorum. Zaman zaman başım çok ağrıyor. Hep sümüklüyüm. İlaç kullanmıyorum. Kullansam geçer mi acaba bunlar.

Göz yanması da varmı özellikle bundan şikayetçiyim bide hangi ilacı kullanıyorsunuz
Göz yanması da varsa en iyisi doktora danışmak tabi. Ben alerjik astım atakları geçirdiğim dönemlerde levmont kullanıyorum çok ağır bir ilaç ve uyku yapıyor ama normal zamanda bilaxten kullanıyorum. Bilaxten uyku yapmıyor. Şu an herhangi bir ilaç kullanmıyorum hamilelik sebebiyle, bu süreçte de deniz suyu ile burun sinüs temizliği yapıyorum iyi geliyor.

Montelukast kullandınız mı ? Bi de quercetin alerjiye iyi geliyor

Montelukast desloratadin bileşimi kesiyor sadece alerjimi. Quercetin de bahar aylarında kullanırım maşallahım var

Sinüslerim doluyor. Burnum kaşınıyor. Boğazım ağrıyor. Hapşuruyorum. Zaman zaman başım çok ağrıyor. Hep sümüklüyüm. İlaç kullanmıyorum. Kullansam geçer mi acaba bunlar.
Nazal yıkama yapın haftada bir iki defa. Sinüs boşalmazsa diğer şikayetleriniz geçmez

Kızlar bende de gözlerde çok kaşınma ve yanma var ve Bayadır da burnumda çok kötü bi kaşıntı oluyor ama sonrasında çok tuhaf bi koku alıyorum sanki zaten toza polene alerjim olduğunu biliyorum sürekli hapşırık var ama bu kaşıntı ve ardından aldığım koku tuhaf geliyor

Back
X