Bahar Alerjisi ve Tüp Bebek Süreci 🤧🤗

bebeksuece

Üye
Kayıtlı Üye
28 Mart 2024
16
5
6
34
Herkese merhaba; ilk ( ve inşallah son 🙏🏼) tüp bebek tedavi sürecindeyim. Bugün yumurtalarım toplanacak. Ben de yoğun bir bahar alerjisi ve tozlara karşı alerji var. Hormon ilaçlarını kullanırken hiç alerji ilacı içmedim ama çok da hapşurduğum oldu. Burun tıkanıklığı için sprey kullandım, alerji için olan burun fısfısını da kullandım ama hap içmedim. Doktora sorduğumda A.llerset kullanabilirsin dedi ama ben yumurta kalitemi etkiler diye içmek istemedim. Büyük ihtimalle bana taze transfer yapılacak. Şimdi de aklımda eğer çok hapşurursam embriyonun tutunmasında sıkıntı olur mu düşüncesi var. Benim gibi böyle bir durum yaşayan var mı acaba 🤷🏼‍♀️ deneyimlerini görüşlerini paylaşacak olan 🤗

Herkese merhaba; ilk ( ve inşallah son 🙏🏼) tüp bebek tedavi sürecindeyim. Bugün yumurtalarım toplanacak. Ben de yoğun bir bahar alerjisi ve tozlara karşı alerji var. Hormon ilaçlarını kullanırken hiç alerji ilacı içmedim ama çok da hapşurduğum oldu. Burun tıkanıklığı için sprey kullandım, alerji için olan burun fısfısını da kullandım ama hap içmedim. Doktora sorduğumda A.llerset kullanabilirsin dedi ama ben yumurta kalitemi etkiler diye içmek istemedim. Büyük ihtimalle bana taze transfer yapılacak. Şimdi de aklımda eğer çok hapşurursam embriyonun tutunmasında sıkıntı olur mu düşüncesi var. Benim gibi böyle bir durum yaşayan var mı acaba 🤷🏼‍♀️ deneyimlerini görüşlerini paylaşacak olan 🤗
Bugün transfere giricem ve alerjim yine kötü şansıma 🙈ben de benzer şekilde alerji çekiyorum. Ancak bu sene hiç alerji hapı antihistaminik kullanmadan idare ediyorum. Doktoruma sordum, doktorum da doğal yoldan hamile kalsaydın bilecek miydin hangi gün gebelik oluştuğunu, hapşurmak öksürmek tutunmaya zarar vermez dedi. Ancak ben kendimi kasmamak adına maske takıyorum, tozlu bi ortama gireceksem veya dışarı çıkıp polene maruz kalacaksam maske takıyorum. Ütü yapmadım bi süredir, temizlik de maskeyle yapıyorum bu şekilde idare ettim. Ama doktorum içimi rahatlatmıştı sen de rahat olabilirsin 😍

Selam kızlar , bende de bahar alerjisi var hapşırmak öksürmek etkilemiyormuş bende çok araştırmıştım 😌 ben sabah akşam burun yıkama yapıyorum yetişkinler için olan kitler var ya onlarla deneyebilirsiniz

Hayır canım etkilemez hapşırmak veya öksürmek benim doktorumda söylemişti.

Ben de bugün opu dan sonra sordum inşallah taze transfer yapılacak bana 🙏🏼 doktor dedi ki Al.lerset , desmont kullanabilirsin ama transfer günü hayır dedi .

Back
X