Evet yok ama artık La Diva markası ile sabunlar var A101 de, ikisini de aynı firma üretiyor ben internet sitelerini de gezdim. İletişim adresleri aynı.
Ben Bagno di roma ve La Diva nın kayısılı sabununu aldım La diva daha doğal ve güzel geldi bana. Bagnolar 4 lü küçük sabun şeklinde insanın elinden kayıyor. Aklınızda şüphe kalmasın ikisi de aynı firma üretiyor
vuhuuu süpersin polyanna yüreğime öyle bi su serptinki şimdi artık gönül rahatlıgıyla alabilirim demek..... çok teşekkürler canım paylaştıgın için...... bu arada bu başlıgın aktif olmasını bu sabunları cok sevdiğimden midir nedir pek seviyorumm
vuhuuu süpersin polyanna yüreğime öyle bi su serptinki şimdi artık gönül rahatlıgıyla alabilirim demek..... çok teşekkürler canım paylaştıgın için...... bu arada bu başlıgın aktif olmasını bu sabunları cok sevdiğimden midir nedir pek seviyorumm
antalyada for you var ama ole her yerde subesi yok malesef ben sanirim gursu taraflarinda gordum ama emin degilim daha once bi gormustum =) hos ikiside ayni firmaninsa onuda alabiliriz gonul rahatligiyla =))))))