Cilt Bakımı Ürünleri Bagno di Roma kullananlar var mı?

Cilt Bakımı Ürün Tavsiyeleri
for you yu bilmiyorumda(sanırım antalyada yok varsa da ben bilmiyorum) a 101 lerde bagnolar yok artık

for you yu bilmiyorumda(sanırım antalyada yok varsa da ben bilmiyorum) a 101 lerde bagnolar yok artık

Evet yok ama artık La Diva markası ile sabunlar var A101 de, ikisini de aynı firma üretiyor ben internet sitelerini de gezdim. İletişim adresleri aynı.
Ben Bagno di roma ve La Diva nın kayısılı sabununu aldım La diva daha doğal ve güzel geldi bana. Bagnolar 4 lü küçük sabun şeklinde insanın elinden kayıyor. Aklınızda şüphe kalmasın ikisi de aynı firma üretiyor

vuhuuu süpersin polyanna yüreğime öyle bi su serptinki şimdi artık gönül rahatlıgıyla alabilirim demek..... çok teşekkürler canım paylaştıgın için...... bu arada bu başlıgın aktif olmasını bu sabunları cok sevdiğimden midir nedir pek seviyorumm

Bende çok seviyorum bu doğal sabunları, çok fazla kullanmıyorum ama seviyorum.

antalyada for you var ama ole her yerde subesi yok malesef ben sanirim gursu taraflarinda gordum ama emin degilim daha once bi gormustum =) hos ikiside ayni firmaninsa onuda alabiliriz gonul rahatligiyla =))))))

bencede yaaa ozellikle selulit için olanini istiyorum =)))) bacaklarimin sklasmasi lazim yaaa =)

peki arkadaşlar yağlı cilde en uygun hangisi kullanan veya bilen biri yardımcı olabilir mi

ladiva marka üzüm çekirdeği sabununun vücudu sıklaştırdığı yazıyor üzerinde deneyen varmı

Ben La diva aldim balli ve narli olanindan birer tane. Kokusu bir harika La divanin, Bagno di romadan farki ne?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…