Cilt Bakımı Ürünleri Bagno di Roma kullananlar var mı?

Cilt Bakımı Ürün Tavsiyeleri
asdef daha bugün yine gittim A 101 e ama artık yok diyolar..........sen ne zaman baktın en son

april harikasın canım benim ankarayı birbirine kattım bulamamıştım bugün gittim aldım hemen :):):)

Annemle İzmirdeki For You dan almıştık ama annem Ankarada kipalarda olduğunu söyledi canım..Ayrıca bende kayısılı olanı var HARİKA KOKUYOR :)

britneycim antalyadaki kipaları talan ettim yok... müşt hizmetlerine bile tekrar getirtin dedim :))) firmayla anlaşmaları sona ermiş off olan bana oldu ne kötü..... arifoglunda varmış ama o da antalyada yok .((

internetten alsan?
ya da izmirde yaşayan akraban veya tanıdığın varsa for you dan alabilirler..izmirden başka for you nerde var bilmiyorum..:KK43:

arifoglu antalyada ozdilekte var canim en ust katta yemek yenen yerin oldugu katta ama ondada her turlu sabunu olmayabilio ben nar ozluyu bulamadim mesela kakaolu aldim ondan =)

vuhuu bu ne güzel haber böyle fatalcıgımmm çok saolasın canımmmm ben müsait bi zamanımda bakıym oraya....... bi de su a101 lerde la diva diye bi sabun satılıyomuş bagnolara eş deger diyolar bu da tamamen doğalmış onlardan bulursam denicem...aranızda deneyen varsa yazsın ok?

vuhuu bu ne güzel haber böyle fatalcıgımmm çok saolasın canımmmm ben müsait bi zamanımda bakıym oraya....... bi de su a101 lerde la diva diye bi sabun satılıyomuş bagnolara eş deger diyolar bu da tamamen doğalmış onlardan bulursam denicem...aranızda deneyen varsa yazsın ok?

rica ederim canim ne demek =) for you larda satiliyomuymus hala

X