Cilt Bakımı Ürünleri Bagno di Roma kullananlar var mı?

Cilt Bakımı Ürün Tavsiyeleri
keçi sütlü sabununu kullanıyorum...çok memnun kaldım..ama ballısını bulamadım bir türlü ...

keçi sütlü sabununu kullanıyorum...çok memnun kaldım..ama ballısını bulamadım bir türlü ...

Cilt tipin nasıl canım ve ne gibi etkileri oldu?
Ben de merak ediyorum keçi sütlü sabunu ama cildim çok yağlı uyar mı bilmem?

keçi sütü sabununu mutlaka deneyin kızlar
kipaya gider gitmez yumulucam yine bagno di roma'cıklarıma
2 yıldır kullanıyorum nerdeyse
ben vazgeçemem bagnolarımdan :asigim:

keçi sütü sabununu mutlaka deneyin kızlar
kipaya gider gitmez yumulucam yine bagno di roma'cıklarıma
2 yıldır kullanıyorum nerdeyse
ben vazgeçemem bagnolarımdan :asigim:

Peki yağlı cilde uyrun mu gurbik?
Ben çamur sabununu kullandım o da güzel.:eek:

ayy süperlerr aya kıpada kendımden gectım resmeen cesıt cesıt goruncee oyy yerım onları bennnn =)) sımdılık keçi sutluusunu vee vucut ıcın yosunlusunu aldım..ama çamurlusunu ve ballısını da merak edıyorumm bunlarr bıtmedenn onları da koleksıyonuma eklerım...

yaglı cılt ıcın keçi sütü uygun mu acep yaa???

Bende bugün aldım selülit sabunundan ve fiorddan... Bakalım nasıl bi faydasını görücem..

ben de gıttım camurlusunu bır de bıberıyelısını de aldım =) kolksyonuma yenılerı eklendı... yuzumu bı yıkayısda 3 sabun kullanıyom hehe =)) gormemıslıgın bu kadarı demı ama

bugün gratisten havuçlusunu aldm hiçte güzel kokmuo
üzerinde yumuşatır ve a,b,c,d,e -kısacası bütün vitaminler bulunuomuş- öle yazıo =)))
kullandım şimdi ellediğimde yüzüm yumuşacık ama gel görki cildimi gergin hissediorm

bende tarçınlısını kullanıyorum coook güzel,çamur,kakao,biberiye,keçi sütlüsünüde aldım ama stokta sıra bekliyolar görünce dayanamıyom bütün çeşitlerini alasım geliyor kıslar ya

yaa hiç lavantalısını alan yok mu..ben de gittim aylar önce bilmiodum sadece lavantalısını almışım.. meğersem olay biberiye, kahveli ve havuçlu daymış..

dün A101 diye bi markette gördüm fiyatı da 1.50 yorumları okuyunca almak şart oldu :)

nar özlüsünü aldım yüzümü yıkadım aslında üstünde vücut için yazıo bide kayısılı aldım kokusu süpr şimdi yıkadım yüzüm yumuşacık keçi sütlü yok bulamıorm bulsam alcam bide selülüt sabunu varmış o hangisi neli oluo yumurla gibiymiş görünüsü ondanda bulamadım alcam bulursam

X