Cilt Bakımı Ürünleri Bagno di Roma kullananlar var mı?

Cilt Bakımı Ürün Tavsiyeleri

cornus

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Eylül 2008
77
0
bagno di roma sabunlarnın selulite iyi geldiğini biliyorum ama
ben dıger sabun cesitlerını almak istiyorum

ankarada olup da bu sabunu kullanan birileri varsa
nerden aldıkalrını söylesınler lütfenn.

sgm de yok. ben bütün ürünlerimi ordan alırım halbuki :sm_confused:

cornuscum ankarada değilim ama for you magazaları muhakkak vardır orda var her cesidi. kullandım sabunlarını

cornuscum ankarada değilim ama for you magazaları muhakkak vardır orda var her cesidi. kullandım sabunlarını

tesekkur ederim ilgilenıp cevap verdiğin için ama ankara da for you magazası yok.

ayrıca netten sipariş veriyim diyorum sadece selülit için olan sabunalrı cıkıyo. napcam bilmiyorum fisfisfis

Büyük kipa satış mağazalarında var bu markanın sabunlarıhihoyyyt
Ben biberiye sabununu ve fiord çamurlu masaj sabununu kullanıyorum.
Çok memnunum.:eek:

BENDE havuçlusunu kullanıyorum yüz için .for you dan aldım.çok güzel kokuyo %100 doğalmış...

bagno di roma sabunlarnın selulite iyi geldiğini biliyorum ama
ben dıger sabun cesitlerını almak istiyorum

ankarada olup da bu sabunu kullanan birileri varsa
nerden aldıkalrını söylesınler lütfenn.

sgm de yok. ben bütün ürünlerimi ordan alırım halbuki :sm_confused:

cnm arkadaş söylemiş bende hatırlatayım dedim etlikte yeni bauhaus ve kipa açıldı duymuşsundur ben oradaki kipadan aldım..kipa bir panorada var orayada bakabilirsin açıkçası diger büyük marketlere bakmadım sgm de yok sanırım..fiyatıda selülit sabununun 3.95 idi digerleri daha uygun 3 farklı fiyat vardı ama tam hatırlamıyorum...bende aldım selülit sabununu ama diger sabunlara oek bakmadım zaten cilt için sabunu önermiyorlar özellikle yüz için...iyi günler.

ben gurbaga arkadasımızın tavsiyesiyle ballı olanını aldım harika bir kokusu var...
duş içinde tarcınlısını aldım...yemezsem iyidir sabunları:))for you da bulabilirsiniz...

bahsettiğiniz selülit için olan sabun kahveli sabun mu? ben ondan kullanıyorum ama henüz pek bir fark göremedim işe yarıyor mu ona göre devam edicem

evet ise yariyo mu kizlar ben de yeni basladim biberiye ve kahve aldim :)

bnde biberiyeli olanını kullanıyorum, kahveli olanından almayı da düşünüyorum sabunların hepsi çook güzel...

su an narlısını kullanıyorum... psikolojık mı yoksa gercekten mı işe yarıyor anlamadım.. ama kendımı mutlu hıssedıyorum.

For you yok Kipa dersen benim oturduğum yere çok ters bir yer bi sabun için de oraya mı gidim napim bilemiyorum

keçi sütlü,ballı,biberiyeli,tarçınlı,fiord çamurlu sabunlarını kullandımzemuszemus
hepsi birbirinden muhteşem:asigim:
kipada bulabilirsinizhihoyyyt

X