- Konu Sahibi esraylmz03
Kızlar bişey soracam bağlantılı uçuşlarda ilk uçak rötar yapınca diğerini bekletiyorlar mı ikinci uçağı yani bi bilginiz var mı çok acil cevap yazar mısınız
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hadi ya bize bekletiyorlar dediler de bi emin olmak istedimtabii ki de bekletmiyorlar :)
Turla gidiyoruz aynı havayolundan aldık bileti bilemiyorumBu bağlantılı uçuşu hangi havayolundan aldığınıza bağlı. Örneğin siz direkt thy üzerinden uçuş rotanızı aldıysanız ve bu uçuşta aktarmalar varsa diğer uçuşu bekletmez ama sizi bir sonraki en yakın uçuşa yerleştirmek zorundadır. Ama ayrı hava yollarından alım yaptıysanız bilet yanar.
niye telaş yaptınız ki? tur şirketi düşünsün. sizi mağdur edecek halleri yok.Turla gidiyoruz aynı havayolundan aldık bileti bilemiyorum
Bizi almadan giderler diye huzursuz oldumniye telaş yaptınız ki? tur şirketi düşünsün. sizi mağdur edecek halleri yok.
ya bismillah çekin yola bi çıkın allah aşkına bu pimpiriklikle ömür geçmez...Bizi almadan giderler diye huzursuz oldum
Ay iyi ki sormuşum bide bize bekletiyoruz dedi THYİstemsiZce güldüm :) tabikide hayır..
2. Uçak sana özel kalkmıyoki. Neden beklesin?Hadi ya bize bekletiyorlar dediler de bi emin olmak istedim
Yanlış anlaşılma vardır,bekletemezler.. otobüs mü bu canım :) en yakın uçuşa ayarlarlar,eğer gün içinde yoksa gece kalışınızı ayarlarlar vs.. başıma geldi bikere tövbeliyim denecek duruma geldimAy iyi ki sormuşum bide bize bekletiyoruz dedi THY
Nasıl insan bunlar anlamadımYanlış anlaşılma vardır,bekletemezler.. otobüs mü bu canım :) en yakın uçuşa ayarlarlar,eğer gün içinde yoksa gece kalışınızı ayarlarlar vs.. başıma geldi bikere tövbeliyim denecek duruma geldim