İyi günler 2-3 hafta önce kist diye girdiğim laparoskopi ameliyattından tüplerim bağlanarak çıktım tüpler tıkanmış içindeki sıvı embriyoların tutunmasını engellerimiş oyüzden bağlanmış artık normal yolla gebe kalamıyacağım.benim durumumda olup tüp bebek sahibi olan oldumu acaba çok merak ediyorum
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Bağlanan tüplerden sonra tüp bebek sahibi olanlar
- Konu Sahibi Bir bebek
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 9 Haziran 2012
- 3.792
- 15.482
- 408
Merhaba canım..
Bende 11 eylül 'de laparoskopi ameliyatı oldum..
Sağ tarafta hidrosalpenks görüldü rahim filminde.. ameliyat da da kesinleşti sağ tüp ü aldılar içinde sıvı varmış ve kendi etrafında dönmüş işlevini yitirmiş..
Sol tüp iyimis ona ellemediler..
Senin durumunda tüpleri ya bağlamaları yada almaları gerekiyor çünkü tüp bebek bile tutmuyor yoksa.. şuan tüp bebek yapabilirsin tutunmasını engelleyen bişey kalmamış.. benim 1. Ci tüp bebek herşey yolunda olduğu halde hidrosalpenks den dolayı tutmaz dedi Doktorum..
Artık ilerleyen dönemlerde 2. Ci tüp bebek yaptırmak zorundayım.. şuan Piskolojik tedavi görmeye başladım iyi değilim..
O yüzden tedaviye biraz mola vermek zorunda kaldık allahtan hayırlısı...
Sağ tarafta hidrosalpenks görüldü rahim filminde.. ameliyat da da kesinleşti sağ tüp ü aldılar içinde sıvı varmış ve kendi etrafında dönmüş işlevini yitirmiş..
Senin durumunda tüpleri ya bağlamaları yada almaları gerekiyor çünkü tüp bebek bile tutmuyor yoksa.. şuan tüp bebek yapabilirsin tutunmasını engelleyen bişey kalmamış.. benim 1. Ci tüp bebek herşey yolunda olduğu halde hidrosalpenks den dolayı tutmaz dedi Doktorum..
Artık ilerleyen dönemlerde 2. Ci tüp bebek yaptırmak zorundayım.. şuan Piskolojik tedavi görmeye başladım iyi değilim..
Allahu Teala yardımcın olsun çok zor bir durum yaşadığım için söylüyorum..benim iki tüpte bağlandı almadılar yurmurta rezervi bozuluyormuş alınınca tüp bebek olucak artıkMerhaba canım..
Senin sağ tüpü aldılar ise tüp bebek nie tutmuyorki sol tüptede mi hidrosalpenks var
- 9 Haziran 2012
- 3.792
- 15.482
- 408
Sol tüp normal canım.. ameliyattan önce yapıldı tüp bebek hidrosalpenks yüzünden tutmadığını söyledi doktorlar.. daha sonra dan
Hidrosalpenks olduğu ortaya çıktı önce bilseydik hiç yapmazdık tüp bebek..
Sol tüp normal çok şükür..
Doktorum normal yolla da gebe olabilecegimi söyledi.. bekleyip göreceğiz artık.. allah'tan hayırlısı..
Doktorum normal yolla da gebe olabilecegimi söyledi.. bekleyip göreceğiz artık.. allah'tan hayırlısı..
Sol tüp normal ise tabiki doğal yolla olmasını beklemek daha iyiSol tüp normal canım.. ameliyattan önce yapıldı tüp bebek hidrosalpenks yüzünden tutmadığını söyledi doktorlar.. daha sonra dan
aklıma takılan benim tüplerim bağlandı tüp bebek yaptırsam tutarmı bu sebepten mi tutunamıyordu embriyolar tüp bebek tedavisi ne kadar sürüyor
- 9 Haziran 2012
- 3.792
- 15.482
- 408
Sol tüp normal ise tabiki doğal yolla olmasını beklemek daha iyi
aklıma takılan benim tüplerim bağlandı tüp bebek yaptırsam tutarmı bu sebepten mi tutunamıyordu embriyolar tüp bebek tedavisi ne kadar sürüyor
Evet canım hidrosalpenks yani tüplerde sıvı birikmesi rahime akıp embriyo yu öldürüyor.. tutsa bile düşükle sonlanıyor malesef.. şuan senin şansın çok yüksek allahta nasip ederde olur inşallah..
Tüp bebek tedavisi adetin 3. Cü günü başladı benim 4. Haziran başladık 21. Haziran da transferim yapıldı.. 12 gün sonra da sonucları öğreniyorsun..
Benim malesef negatif oldu...
Rabbim isteyen herkesin yüzünü güldürsün inşallah canım...
Amin inşallah Allahu Teala sizede en kısa zamanda hayırlısı ile bebek nasip ederEvet canım hidrosalpenks yani tüplerde sıvı birikmesi rahime akıp embriyo yu öldürüyor.. tutsa bile düşükle sonlanıyor malesef.. şuan senin şansın çok yüksek allahta nasip ederde olur inşallah..
Tüp bebek tedavisi adetin 3. Cü günü başladı benim 4. Haziran başladık 21. Haziran da transferim yapıldı.. 12 gün sonra da sonucları öğreniyorsun..
Benim malesef negatif oldu...
Rabbim isteyen herkesin yüzünü güldürsün inşallah canım...
Benimde Adet sancılarım şiddetli oluyordu ameliyattan sonra ilk adetim şuan ve yine ağrılarım var bugün kontrol günün bakalım doktorum ne diyecek
Sol tüp normal canım.. ameliyattan önce yapıldı tüp bebek hidrosalpenks yüzünden tutmadığını söyledi doktorlar.. daha sonra dan
- 9 Haziran 2012
- 3.792
- 15.482
- 408
Yaşınız kaç acaba
Yaşım 32 canım
Sigara konusunu da doktora danışın isterseniz ona göre karar verin.. siz kaç yaşındasınız?
İyi günler 2-3 hafta önce kist diye girdiğim laparoskopi ameliyattından tüplerim bağlanarak çıktım tüpler tıkanmış içindeki sıvı embriyoların tutunmasını engellerimiş oyüzden bağlanmış artık normal yolla gebe kalamıyacağım.benim durumumda olup tüp bebek sahibi olan oldumu acaba çok merak ediyorum
Merhaba
Benim de sol yumurtaligimda 7 cm cikolata kisti ve sol tupumde hidrosalpenks vardi. Ayrica daha onceden gecirilmis 2 cikolata kisti ameliyatima ragmen kistlerim tekrarlamisti. Daha sonra tup bebek denedik ve negatif sonuc aldik. Doktorum histeroskopi yapmak istedi ve islem sirasinda sol tarafta hidrosalpenks tespit etti. Hemen islem aninda esimden de onal alarak sol tup ve rahim baglantisini yakarak kapatti. 2 ay dinlendikten sonra 22 ocakta transferim yapildi ve ben 1 subatta hamile oldugumu ogrendimm ❤ size tek tavsiyem sakin ve olumlu olun. Bir de mumkunse coook iyi bir doktorla ilerleyin. Allah herseyin en hayirlisini en guzel zamanda nasip etsin hepinize